• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Merhaba canim ihlamirdan bahsetmissin nasil veriyorsun bebegine onu demleyipmi kaynatipmi benin minigim bronsit olmus cok uzuldum :KK43: grip Olmustu iki gunde oldu ne olduysa doktor bir gecede yine olur dedi
Çok geçmiş olsun canım :(

merhaba kızlar biz için bez değiştirmek resmen eziyete döndü 1 dk 1 sn durmaz mı bir çocuk sürekli sürünüyor bazen özellikle dinlensin diye otutturuyorum güzel oturuyor oyuncaklarla oynuyor 8 gün sonra 8. aya girecez ama tek kelime ay,ah,ve anne(sanırım ne onu duymak istiyorum bana öyle geliyor) şarkılara tempo tutuyor ve gel gel diyor by by öğretiyim mi artık öğrenir mi..bide ben ona kızınca o da ban kızıyor tepki veriyor sizde de aynı durum var mı..

merhaba kızlar biz için bez değiştirmek resmen eziyete döndü 1 dk 1 sn durmaz mı bir çocuk sürekli sürünüyor bazen özellikle dinlensin diye otutturuyorum güzel oturuyor oyuncaklarla oynuyor 8 gün sonra 8. aya girecez ama tek kelime ay,ah,ve anne(sanırım ne onu duymak istiyorum bana öyle geliyor) şarkılara tempo tutuyor ve gel gel diyor by by öğretiyim mi artık öğrenir mi..bide ben ona kızınca o da ban kızıyor tepki veriyor sizde de aynı durum var mı..
aman o bez degistirmeyi giydirip soymayi hic sorma nasi perisanim:eek::KK47:by by ne bilmiyo oglum:KK31:ögretmedimde hic:mad:ben kizinca tepki olarak kismim diye guluyo masumlasiyo yanima gelip sarilmaya calisiyo:KK69:

bengisu , canım geçmiş olsun zatürreye çevirmesin yeterki dikkat et üzülme canım ilaç da veremiyorsundur sıcak tutuver yarvuyu... :KK66:
pink42 bi tanem geçmiş olsun kuzuna yerinde olsam hergün yıkardım onu:KK73::KK73::KK73:
yasakhayal geçmiş olsun canım bebişin ameliyatı ne zaman?

yasakhayal sagol kızımda ii. buyuyolar teyzesi. emekleme yok su an desteksız oturuyo iki aydır. altı dişimiz var. anne baba bazen anneemmm babammm dediği de oluyo. dede mama hamm gel gel geldi diyo. gel gel alkış by by yapıyo. çığlıklar atıyo.. bi debeni kemiriyo :-)
canm ameliyat ne zaman inşallah çabuk iyileşir..

saolun kislar:KK56:
ameliyat nasipse ayin 22 sinde yani carsamba gunu:KK69:

Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba,
Sizleri paylaşımlarımızı çok özledim...
Eylül'de işe başladığım için zaman bulup yazamadım,hatta okuma fırsatım bile olmuyor:KK43:
Sizler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl?
Biz bir arpa boyu yol alamadık,hala yeme sorunu yaşıyoruz...
geçen ay sadece 300gr almıştı ve artık memeyi de emmiyor,,işe başladıktan sonra biberon ağırlıklı beslendi ek gıda bile yemedi ve memeyi bıraktı:KK43:((((
Çok ama çokkk üzüldüm,gece bir defa emzirebiliyorum uykusu açılmazsa ama gündüz yokk emmiyorrr:KK43:((
Düşünün artık ne kadar yıprandığımı,üzüntüden bir ayda 6 kilo verdim herkes çok şaşırıyor hastamısın diyorlar,neler yaşadığımı bilmiyorlar ki...
Bu bebek psikolojimi mahvetti,yaşlandım ya resmen...
sevmiyormuyum bebeğimi?seviyorumm hemde canımdan çooookk...ama mutsuz günler geçirmek beni tüketiyor
canim bende seni merak ediyodum:KK52:

offf bizdede pek degisiklik yok:KK58:bizde sadece 400 gr aldik:KK57:ne diyim allah sabir versin bi mucize olsun istahlari acilsin:KK69:

anneler acil yardım. ne yapmalıyım b,lm,yorum oğlum herşey normal gülerken oynarken birden krize girdi. ama görseniz öyle ağlıyordu ki hiç böyle olmamıştı. havale geçirmiş olabilirmi. yemek yiyordu tavuk veriyordum sonra istemedi bende bıraktım vermeyi. o sırada biriki hıçkırık tuttu. uyumk istedi ben yatırmak istedğimde ağlamaya başladı .sonra 15-20 dakika yüksek sesle feryat ederek ağladı. anlamadım. ne yapayım
yok canim bence havale degildir:KK19:bizde öyle aglama nerdeyse hergun oluyo..bizimki sinirlenince öyle agliyo zor susturuyoz:KK56::KK57:

canim bende seni merak ediyodum:KK52:

offf bizdede pek degisiklik yok:KK58:bizde sadece 400 gr aldik:KK57:ne diyim allah sabir versin bi mucize olsun istahlari acilsin:KK69:
Yasakhayal nasılsın,oğlun nasıl?ben de seni merak ediyorum...
Son konuşmalarımızda Türkiye'ye gelecem diyordun,nasıl geçti memleket havası yaradı mı?yoksa hala buradamısın?
Ben mucize filan beklemiyorum,bu böyle geldi böyle gidecek malesef:( tek istediğim bolca sabır sabır sabıırrr...

Yasakhayal nasılsın,oğlun nasıl?ben de seni merak ediyorum...
Son konuşmalarımızda Türkiye'ye gelecem diyordun,nasıl geçti memleket havası yaradı mı?yoksa hala buradamısın?
Ben mucize filan beklemiyorum,bu böyle geldi böyle gidecek malesef:KK43: tek istediğim bolca sabır sabır sabıırrr...
benimde senden farkım yok cnmkzm:KK16:

iştahsızlık devam.biberonu bi uyurken aliyo:KK51:uykusu çok az gunduzleri:KK57:

tr çok iyi gelmedi fıtık belası cikti:KK51:

önce anlamadın lar :KK51:disi çıkıyo aglamadi ondan dediler:KK57:

halbuki fıtığı varmış kuzumun bazen ağrı yaparmis:KK51:

çarşamba ameliyat olacak:mad:

türkiyede yaptırmadım burda yaptiriyom:mad:

ek gıda halen yok.çok az yiyo:KK51:

3 veya 4 kaşık ancak:KK1:bole iste:eek:

ara sıra gel yaz merak ediyorum seni ve kızıni:KK19:inş bizde mutlu anneler den oluruz yavrularimizin yediği yemek tarihlerinden yazarız:KK51: bi ümit iste:KK52:

Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.

Dünü hastanede geçirdik. Sipam dışarıda gayet normal evde durmuyor, yemiyor en kotusude sürekli ağlıyor. Havale konusunda içime su serptiniz kızlar çok sağolun. Dün ne yediyse kustu. Oda toplam gün boyunca iki kere emdi. Şimdi daha iyi. Tahlillere devam ediyoruz. Akşam eve geldik bugün yine gideceğiz. Hiç böyle olmamıştı. Dün eşimle aglamaktan gözlerimiz şişti. Kızlar dua edin ne olur. Çok ihtiyacımız var.
Cok gecmis olsun umarum onemli bisey degildir.icinizi ferah tutun.

Canim tavuk dokunmus olabilir. Kusmasi agrisi cigligi falan.

Uyku tulumunun ayak kismina penyeden genisce kese dikecektim hala dikemedim. Gece uyurken ayaklari nefes alsin kuzularin.

Tum hasta bebislere gecmis olsun. Bizim de istahimiz yok. Sadece emiyo bazen onu da emmiyo. Bakalim nereye kadar gidecez boyle

canim cok gecmis olsun insallah onemli bisey yok.

benimde senden farkım yok cnmkzm:KK16:

iştahsızlık devam.biberonu bi uyurken aliyo:KK51:uykusu çok az gunduzleri:KK57:

tr çok iyi gelmedi fıtık belası cikti:KK51:

önce anlamadın lar :KK51:disi çıkıyo aglamadi ondan dediler:KK57:

halbuki fıtığı varmış kuzumun bazen ağrı yaparmis:KK51:

çarşamba ameliyat olacak:mad:

türkiyede yaptırmadım burda yaptiriyom:mad:

ek gıda halen yok.çok az yiyo:KK51:

3 veya 4 kaşık ancak:KK1:bole iste:eek:

ara sıra gel yaz merak ediyorum seni ve kızıni:KK19:inş bizde mutlu anneler den oluruz yavrularimizin yediği yemek tarihlerinden yazarız:KK51: bi ümit iste:KK52:
Hadi yaa çok üzüldüm:( geçmiş olsun canım...bebeklere hiç kıyamıyorum,keşke onların yerine acıları ağrıları biz çeksek...sağlığına kavuşacak küçük emir merak etme,sen güçlü ol yeter...
ben almanlara güveniyorum,doktorlarına da iyi eğitim veriyorlar..bizimkiler gibi ilacı yaz gönder yapmıyorlar...
Bizde de ek gıda yok,önceleri sadece emiyordu arada bir yemek kaşığı yiyordu,işe başlayınca biberon ağırlıklı beslendi ek gıda istemedi.şimdi meme de emmiyor sağıp veriyorum ek gıda yine yok

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir,midesi bulanıyordur yemek için zorlama,bol bol sev kokla en iyi ilaç:)

Keske canım keşke biz sıkıntılarını ağrılarını, hastalıklarını çeksek. Şimdi iyi ama ishal başladı. Şaşırmış durumdayım. Bu arada kız lar aklıma gelmişken söyleyeyim 4 çocuğu olan bir tanıdığım çocuk ishalse ayran ver demişti ben yoğurt verdim ( zaten sadece onu yedi ) akşamda ayran vetcem

Keske canım keşke biz sıkıntılarını ağrılarını, hastalıklarını çeksek. Şimdi iyi ama ishal başladı. Şaşırmış durumdayım. Bu arada kız lar aklıma gelmişken söyleyeyim 4 çocuğu olan bir tanıdığım çocuk ishalse ayran ver demişti ben yoğurt verdim ( zaten sadece onu yedi ) akşamda ayran vetcem
ishal bizdede oldu canim:mad:kendiliginden gecti:KK57:doktoruna dedim verdigin yiyecektendir dedi..tahlil bile yapmadi gercektende gecti:KK57:ayrani bilmiyodum bundan sonra icerse bende verim:KK58:

Back
X