• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Herkese günaydıııın :)) Kuzucuk uyuyor ben de çay içiyorum :D:D:D
Dün uyku tulumu aldım sıpama ama galiba giyemeyecek :)) Akşam gülmekten öldük yaa. Yıkayıp ince bir pijama, üstüne de uyku tulumunu giydirdik. Beşiğine koyduk. Bebiş uyumak için yan dönmeye çalıştı, 1 hamle de dönemedi, 2-3 derken ıhlayıp pıhlamaya başladı. Yaa halini görmeniz lazım, zavallım tulum yüzünden dönemiyor, kaplumbağa gibi kaldı, napıcagını şaşırdı, ağlamıyorda, nasıl zorlanıyor garibim.. Hemen çıkardık tulumu, kadife tulumunu giydirdik, beşiğe koyar koymaz döndü totosunu uyudu :)))
Bu arada daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama, drumuz bize haftaya yumurtanın beyazını vermemi söyledi. Ben yine de ay sonuna kadar bekleyip ondan sonra vericem ..
ben kahvaltıyı bi türlü çesitlendremiym farklı bişe vernce yemiyo oğlm

toplu alıntı yapamadm:KK53:bu arada bez bebeğimin bacağına cok iz yapıyo gevşek bağladm bi büyük no aldm gene aynı ve emeklediği için dizleri morarmış aynı durumu yaşayan var mı. ne yaptınız

toplu alıntı yapamadm:KK53:bu arada bez bebeğimin bacağına cok iz yapıyo gevşek bağladm bi büyük no aldm gene aynı ve emeklediği için dizleri morarmış aynı durumu yaşayan var mı. ne yaptınız
canim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..

benm oğlumun dişi çıktı ama aynı huysuzlukları devam ediyo:KK61:cok yoruluyorm özellikle geceleri tükenyrm resmen
biricikm bizdede huysuzluk cok yaw .disimiz yok ama nerdeyse ik iaydir bole bencede disle alakasi yok:KK57:herseyden cabuk sıkılıyo hemeen mizirdaniyo olmadi bagirircasina agliyo:KK56:hic sebep yokken kimi hiperaktif diyo kimisi sinirli diyo:KK4::KK4:

demekki bacaklari tombul:KK53::KK48:

daha buyuk bez alsan bu seferde buyuk gelir kaka disari cikabilir ama denemekte fayda var:KK58:oglum emekliyo ama dizlerinde morarma yok:KK55::KK53:

evris avatarindaki oglun cok yakisikli masallah:oops::nazar:renklimi gosleri:KK9:

kislar ya oglum dogdugundan beri cok terliyo..8 aylik oldu halen terliyo..hep doktoruna sormayi unutuyorum:KK57::confused:sizdede oluyomu terleme:KK51:sadece basi terliyo vucutta yok..evin sicakligi normal kalin asla giydirmem..:KK57:uzerine sadece ince ortu örterim allahim bi kalkiyo basi su icinde yatttigi yer su dokulmus gibi:mad::mad::mad:bas altina pamuklu örtu ortuyom yine ayni:KK69:

kislar ya oglum dogdugundan beri cok terliyo..8 aylik oldu halen terliyo..hep doktoruna sormayi unutuyorum:KK57::confused:sizdede oluyomu terleme:KK51:sadece basi terliyo vucutta yok..evin sicakligi normal kalin asla giydirmem..:KK57:uzerine sadece ince ortu örterim allahim bi kalkiyo basi su icinde yatttigi yer su dokulmus gibi:mad::mad::mad:bas altina pamuklu örtu ortuyom yine ayni:KK69:
canim benim kizim yazin cok tetliyordu ama simdi hic terlemiyor istersen doktoruna sor..

hayırlı olsun kınanız:KK24:ama 6 kınası ne anlamadm. niye 6 ay

sao bursada var bu kız bbeklere dogunca 6 aylık olunca kına yapılıyo :)) biz 8 aylık yaptık sitenin altında baya büyük bişi oldu eş dost akrabalar gwldi ben sohbetli ilahili aptım isteyen oynamalı yapar kızıma kaftan giydirdik ellerine kına yaktık takı bile oldu bildigin kına yani :D

canim kizimin bezde bacaklari iz kaliyor buyuk no aldim yine ayni iz cikariyor..bide masallah kizim tombistirr ondan iz cikiyor..

biricikm bizdede huysuzluk cok yaw .disimiz yok ama nerdeyse ik iaydir bole bencede disle alakasi yok:KK57:herseyden cabuk sıkılıyo hemeen mizirdaniyo olmadi bagirircasina agliyo:KK56:hic sebep yokken kimi hiperaktif diyo kimisi sinirli diyo:KK4::KK4:
sanki benm oğlumu anlatmışşın canm uyurken bile bacakları durmuyo
demekki bacaklari tombul:KK53::KK48:
daha buyuk bez alsan bu seferde buyuk gelir kaka disari cikabilir ama denemekte fayda var:KK58:oglum emekliyo ama dizlerinde morarma yok:KK55::KK53:
bacakları pek tombul da sayılmaz ama
önceden oğlumun da öyleydi dr vitamin eksiklği demişti şimdi ise sadece vücudu terliyo
sao bursada var bu kız bbeklere dogunca 6 aylık olunca kına yapılıyo :)) biz 8 aylık yaptık sitenin altında baya büyük bişi oldu eş dost akrabalar gwldi ben sohbetli ilahili aptım isteyen oynamalı yapar kızıma kaftan giydirdik ellerine kına yaktık takı bile oldu bildigin kına yani :D
hımm diş buğdayını biliyrm dabunuduymamıştm

Canim benkmkide ayni sadece basi terliyor asiri terliyo yattigi yer islak alni boncuj boncuk ben dokyora sordum d vitamini eksiligi dedi damlayyi duzenli ver gecer dedi ama gecnedi

Canım dis çıkınca geçti mi peki bizinkide herhalde disten birde mide gazi şimdi gülüyor, kulağını xekistiriyo ve ikide bir gegiriyor . Eşim bu büyüsün balığa gidicem diyo. O günler gelsin çok mutlu olurum. Anne olmak ne zormus, izmire gideyim annemi opucuklere bogcam
Canim sana bakiyordum bende nasil oldu bebisin insallah iyilesmistir...

hosgeldin zerenim ses ver yaw sende gelmiyosun:mad:

bu bebekler nezaman gececek ek gidaya anlamiorum:mad:8 aylik oldular 9 olacaklar yakinda:KK31:disi ciktimi kizinin:KK72:

Iki disimiz kocaman oldu teyzesi :) benimkininde basi terlemeye basladi d vitaminini duzenli vermiyorum ondan demekki. Yazin güneşe ciktigimiz icin olmuyodu.duzenli veriyim bakalim ins duzelir.ek gida 2 kasigi nazla yemeye calisiyo. Ama artik pes etmicem dedigin gibi 9 aylik oldular. Az da olsa yesin tadini bilsin yeter napiyim artik. Ins duzelir. Canim cok giremiyorum baya bi gelen giden oldu yatili kaldilar misafirler. Biz bi yerlere gittik 1 ay gecmis.10 gun sonrada sinavim var.ondan sonra rahat rahat gelir sohbet ederim :KK49::KK50:

Iki disimiz kocaman oldu teyzesi :) benimkininde basi terlemeye basladi d vitaminini duzenli vermiyorum ondan demekki. Yazin güneşe ciktigimiz icin olmuyodu.duzenli veriyim bakalim ins duzelir.ek gida 2 kasigi nazla yemeye calisiyo. Ama artik pes etmicem dedigin gibi 9 aylik oldular. Az da olsa yesin tadini bilsin yeter napiyim artik. Ins duzelir. Canim cok giremiyorum baya bi gelen giden oldu yatili kaldilar misafirler. Biz bi yerlere gittik 1 ay gecmis.10 gun sonrada sinavim var.ondan sonra rahat rahat gelir sohbet ederim :KK49::KK50:
maşallah demek 2 dediniz var darısı başımıza:KK52:

gel artık iyi oluyo paylaşım yapmak göremeyince merak ediyorum:oops:

yaw ben d vitamini dogdugundan beri veriyorum yine terliyo ya normal yada tiroid yada bi vitamini eksik demekki:KK51:

Back
X