oyy canım işe başlaman çok zor olcak eminim burnunda tütücek uzak dmeekki işin 8 saat çokmuş yaw

( bence 15 kasıma kadar emmerek uyanma alışkalıgını unutturman lazım senileyken bikaç güne alışır ama sen yokken uyumaz yada çok aglar öyle uyuya kalır sen yanındayken en azından senin güveninle alışşsın nasıl bilmiyorum ama araştır istersen emzir sonra uyut sallamak çok zor ve iyi bi yöntem değil ama eger çare bulamazsan onu dene en azından sensiz annen uyutmakta zorlanmasın annende yorulcak diye diyorum ama cocuk daha önemli tabi oda seninle alışsın yeni düzenine bende sallamadan uyutmaya alıştırmak sitiyorum bikere 1 haftada öğretmiştim ama o kadar yorgunumki uyusun diye sallıyorum kendimi güçlü hissettiğimde başlıcam

( bebekken uyku eğitimi daha kolay diyo bütün okudugum yazıalrda anne olmak cok zormuş ben bigün çarşıya cıktım uzaktı kayınvaldemler ilçede ile gittim yol 1 saat 5 saat ayrı kaldım dilencinin elindeki bebeği görünce agladım küçücük cocuk uyuyo bide bi yazı okumuşltum uyuştuucu verip uyutuyolarmış felan diye böle içim daglanmıştı seni anlıyorum ama çalışmaya başlıyanalr var burda onlarada danış istersen canım inş kolay geçer işin uzak olması ,yi olmamış yoksa 5 saat fean ayrı kalırdın herelde ... ek gıda yiyosa da iyi bikere sagdıgını içer meyve yer corba içer sen gelirsin zaten allah kolaylık versin