ah cnaım bizde calıştık ama hiç öle şansımız olmadı bende öğretmenim

çok mmaaş lzım yada çok maaşlı bi eş lazım o dediklerine :)) imkanın varsa sonuna kada rkullan tabi cnaım hep derim ben hizmetçileri olcak hi iş yapmıcak nsanmışım ama yanlış bi hayattayım :))) işleri yaptır bebeğinin tadını çıakr ohhh öptüm sizi
oo çokmuş canım ya ne bilim ne kadar maaş alıyosunki ben olsam eger bu akdar ücret vericegime işin için sorun olmucaksa sigortanı kendin yatır ücretsiz izin al ne bilim ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sende öğretmen miydin burasının yüzde 90nı öğretmen galiba :)) çok geldi bana yatılı olsa anlarımda zaten 5 te evde olcaksın kışın gündüz kısa geceler uzunnnnnnnnnnnnn bence pazarlık yap anlaşırsınız
hatırladık hatırladık

sevindim cnaım ama aranıza yatırmayın alalh korusun ben çok tetikte uyurum kendime güvenirim beaber yatıyoruz kızımla eşim olamyınca ama eşim asla güvenilmez bu konuda ezer haberi olmaz hoş benim kız ezdirmez kendini dokunsan uyanır basar cıglıgı :/ benim beşiğimde büyüyen ahşapalardan cok derin içinde büüyk yatak var ayak ucunda komidin takılı sonradna çıkarılanalr varya öyle ama cocugu alıp koymak işkence boyumda kısa ayakarım havaya kalkıyo valla hahahaaa eşim çok dalga geçiyo :) bende yorgan filan koyum başta dediğin gb oldu bende artık işkence haline katlanıyorum yatak almak lazım bebek yatagı ama hadi para vermimi diyorum bide bitek ondayken içim raaht tırmanıyo felan bitek ondan çıkamıyo
ben dogdugundna beri yaşıyorum bunu :)) dediğin eğitim sisteminin inceledim şu bile beni bitirdi 12 saat uyuması lazım ya gece uykusunu diyoki 6 da uyanıyodsa akşam 6 da yatırın

gülimmi ağlayım mı bilmedim :)) biizimki 6 dan sonra 2 kez az az uyuyo sonra gece uykusu oluyo oda kevgir gb bölük börcük öle işte..... bi şu benim için uygulanabilir geldi uyku arkadaşı edindirmek benimde aklımda bide projeksiyon aleti istiyorum almak sallamadan nasıl uyucak ki gecede hep ememek ymek içmek istiyo gece en az 500gr besleniyodur :) 2 mamam yiyo ve hep emiyo