Iyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.
Çok şükür sünnet çok iyi geçti sünnetle ilgili problem yaşamadık ilk gün cis yaparken ağladı sonraları sadece krem sürerken. Suan cok şükür tamamen iyileşti eskiye döndük artık.
Sünnet degil ama sonrası hastalık mahvetti bizi.Ameliyathanede üşüttü bebeğim sonra 1saat kesintisiz ağladığında da çok terledi hiç dikkat edemedik

Cok fena ağladı sadece sakinlestirmeye odaklandik bronşit oldu 3gun surup tedavisi oldu fayda etmedi cok ateslendi 4,5 gun boyunca 39lardaydi atesi en son igne vuruldu bayagi röntgen cekildi bir sürü ilaç kullandik malesef

yeni atlattık.Dunden beri iyi cok sukur kontrole gittik ilaclar bitti iyilestik. Ama kuzum mahvoldu ilactan nefret ediyor herseferinde kustu cok sukur artik icmek yok
Bu arada en son ayın 15inde sunnetten bir gün önce corba icmisti ağzını kesinlikle açmıyor o gindem beri 1mama kasigi dahi yediremedim muhallebi mama kahvalti yogurt corba hic bir sey Yemiyor. Zaten iştahsızdi iyice fena oldu. hem hastalık hem sünnet Üst üste geldi.Sunnet oldugu gün altıncı disimizi de çıkardık hepsini biranda yaşadı çok yıprandi. Çok ustelemek istemiyorum insallah duzelir ama bayagi kilo verdi belli oluyor.Sasece emiyor o da cok az zaten tek taraf ve sütüm de cok az
Bizden bu kadar hepinizi özledim Umarım herkes iyidir Biz cok şükür iyiyiz.Bir de su yeme problemini çözsek