2014 Şubat Anneleri

Kahvaltıda önemli olan yumurta sarisi peynir protein kalsiyum yani fazla cesitlendirmeden denesen yani cici bebe islat ihlamurla yumurta sarisi peynir az biraz ceviz iyi dövülmüş böyle versen sevebilir
ekmek içi yumurta peynir pekmezve cevizi karıştırıydm. ama artık zorla yediryrm .bugun yumurtayı sade verdm sevdi ogunlerde yediği miktar azalıyo sanki

Slm kizlar. Bu ara sınavlarım vardi gelemedim. Galiba kizim 100g kadar verdi. Bi taraftan üzülüyorum bi taraftan keyfi iyi diye teselli ediyorum kendimi.kilo alsin diye naapmaliyim. Bu belki sacma olabilir ama anne olunca öyle yada böyle kilo almasi benim icin onemli yani.. :KK43::KK43:
sanırım yeme ile ilgili sıkıntı hepimizde var ben de binbir oyunla yediryrm ve uzun zamandır sanki aynı kiloda
kızlar öyle bir hastalıktan çıktıkki Allah düşmanımın başına vermesin..kuzum ağzına lokma alamadı geniz akıntısından..neyse çok şükür atlattık..kızlar çok yoruluyorum gün içinde..inanın kurulmuş robot gibiyim..çocuklarımın arasında 2 yaş var..biliyorum seneye çok rahat edeceğim ama gücüm kalmadı..bitmiyor bu evin işi gücü..keşke çalışan bir bayan olsaydım diyorum ama kuzularımı kimselere emanet edemem..yaw zamanında analarımız nasıl hiçbir elektronik alet olmadan o kadar bebeye bakmışlar..anam benimmmm hakkını ödeyemem Allah senden bin kere razı olsunnn:KK43:

bu arada hala diş miş yok
çok geçmiş olsun Allah şifa versn

uzun zamandır girmeyince ne çok şey yazdm keşke sürekli girebilsem bu arada yasakhayal nasılsınız Muhammed emir in uykuları düzeldi mi

Iyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.

Çok şükür sünnet çok iyi geçti sünnetle ilgili problem yaşamadık ilk gün cis yaparken ağladı sonraları sadece krem sürerken. Suan cok şükür tamamen iyileşti eskiye döndük artık.

Sünnet degil ama sonrası hastalık mahvetti bizi.Ameliyathanede üşüttü bebeğim sonra 1saat kesintisiz ağladığında da çok terledi hiç dikkat edemedik :KK43: Cok fena ağladı sadece sakinlestirmeye odaklandik bronşit oldu 3gun surup tedavisi oldu fayda etmedi cok ateslendi 4,5 gun boyunca 39lardaydi atesi en son igne vuruldu bayagi röntgen cekildi bir sürü ilaç kullandik malesef :KK43: yeni atlattık.Dunden beri iyi cok sukur kontrole gittik ilaclar bitti iyilestik. Ama kuzum mahvoldu ilactan nefret ediyor herseferinde kustu cok sukur artik icmek yok

Bu arada en son ayın 15inde sunnetten bir gün önce corba icmisti ağzını kesinlikle açmıyor o gindem beri 1mama kasigi dahi yediremedim muhallebi mama kahvalti yogurt corba hic bir sey Yemiyor. Zaten iştahsızdi iyice fena oldu. hem hastalık hem sünnet Üst üste geldi.Sunnet oldugu gün altıncı disimizi de çıkardık hepsini biranda yaşadı çok yıprandi. Çok ustelemek istemiyorum insallah duzelir ama bayagi kilo verdi belli oluyor.Sasece emiyor o da cok az zaten tek taraf ve sütüm de cok az

Bizden bu kadar hepinizi özledim Umarım herkes iyidir Biz cok şükür iyiyiz.Bir de su yeme problemini çözsek :KK43:
canım öncellikle geçmiş olsun. hayırlı olsun. inşallah yemesi de düzelir. onun şidi böyle olması normal çünkü hakkatten her şey bir anda peş peşe olmuş. ama sen içini ferah tut.

oglum sabaha kadar havaya tekmeler atıyo ben bu soruna bağlıyrm. bi yaptırdığınız sünnetin adını soracaktım .nasıl desem dikişli falan mı biz bitlisteyz acaba burada yaptırabilir mym
Ben Trabzon'da özel bir hastanede yaptırdım cocuk cerrahi yapti.Evet dikis var estetik dikis ama icten sanırım hic gozukmedi kendi kendine kayniycak dikis aldirma durumu yok lokal anestesi yapıldı bölgesel uyuştu sersemlettiler ameliyathanede hafif bu anestezi ile sanirim uyanik girdi tamamen doktorun kucağında toplam12dk sürdü çıktığında da uyanık durumdaydi ağlıyordu gozleri açıktı ama tam kendinde değildi

kötü yanı bizi almadılar amcası doktor o girdi bir tek çıktığında etrafinda ufak bir bant sarılı gibi bur sargı vardi o da hastaneden çıkmadan dustu toplam 2,5saat kaldik hastanede operasyondan sonra müsade odasında
canım öncellikle geçmiş olsun. hayırlı olsun. inşallah yemesi de düzelir. onun şidi böyle olması normal çünkü hakkatten her şey bir anda peş peşe olmuş. ama sen içini ferah tut.
insallah canım cok sağol.Evet pes peşe oldu hersey kuzucum da haklı :(

canım muhammed öpmeyi öğrendi öp deyince kocaman yalıyor suratımızı...

canım sütlü muhallebi,un çorbası,minik et köfte ve bol bol yogurtlubakliyet yedir...

çok geçmişler olsun rabbim beterinden korusun bu arada hayırlı olsun...

yasakhayal kız nerdesin bugun ses yok yoklama var tatlımmm
Geldim ya sabah:KK45::KK53:

Herkese çok teşekkür ederim. Uzun uzun alıntı yapmiyim dedim.

Yasakhayalim ben de normalde senin verdiğin gibi veriyordum arada mecburen ama oyle de yemiyor malesef. Hem iştahı kapandı hastalık sünnet üst üste gelince hem de sanırım psikolojik biraz. İlaç içmekten nefret etti ilac diye korkup açmıyor ne el ne kasik ne catal hic biri fayda etmedi biraz daha bekliycem bakalim korkulari geçsin diye.Emzirmezsem mecbur yiycek ama suan en cok emerek rahatliyor o kadar seyin üstüne bir de bunu bırakıp üstelemek istemiyorum insallah gecicidir.Tabi o kadar uzun zamandır yemeyincw mide de bayağı küçüldü :KK43:
Kuzucuk neler yaşamış annesi.hastalık eklendi bide.rabbim sıfasini versin ins.düzelir inş.işte birazda emmeye guveniyo.o_Oaz sutte olsa doyuyo:KK51:

ben hala oğlum için doru düzgün çorba yapamadım
.artık hazırladığım kahvaltı karışımını sevmiyo,her seyi tek tek veriym .kahvaltıda corba versm olur mu
Birickm ben veriyorum.onlarda biliyo aynı şeyi yemekten.peynir domates yumurta gibi...değişik şeyi iyi yiyo:KK52:ver nolacak ki yeterki yesin yasir:oops:

ekmek içi yumurta peynir pekmezve cevizi karıştırıydm. ama artık zorla yediryrm .bugun yumurtayı sade verdm sevdi ogunlerde yediği miktar azalıyo sanki
Değiştir birickm kahvaltıyi Onada yazık kusar yakinda.değişik şey ve.sade ver karıştırma artık.iyce tiksinmesin:KK51:

kızlar konu bebekler ama çok merak ettim. sizin yaşadığınız yerde havalar nasıl?
Dun gece kar yagdi.nerdeyse 20 cm oldu yüksekliği:KK45:
2014-12-29 11.18.21.webp

Günaydın her kese

haksever haksever canım baktım şimdi sitelere

lukabu diye bir site var bunlar kendisi yapıyor ama bi konuş fazla olunca güzel indirim yaparlar belki sen uğraşmazsın.

onun dışında el yapımı takvim yazdığında bir sürü örnek çıkıyor karşına 10 marifet sitesinde de epeyce modeller var.

yaparsan görmek isterim ciddi emek isteyen bir şey kolay gelsin.. :)

Doğum günü hazırlıklarımız hızla devam ediyor kaldı menü kısmımız herkese 1 er 2 şer çeşit bir şeyler dağıtacağım artık..

yılbaşına da az kaldı :) heycanla bekliyorum ikisini de geçen sene bu zamanlarda koca karnımızla salınıyorduk ortalıkta..

saol canım bakıcam onada ,ben tütü yaptım 2 takım yapıcam bi kırmızı bunun etegi tamamen tütü olucak onu bitirdim komsept hala değişebilir kırmızı tütü yaptım ugur böcegine dönebilir temamız :) bide kumaşlı katkat etekli bit akım yapıcam onun içinde malzemeler aldım o prenses gb olucak en azından kıyafet işi tmaam gb pasta kurabiye malzemeleri içinde baktım carşıdan internettekinin 2 katı o yüzden balmardan sipariş edicem sanırım en uygun o geldi :) bende senin gb anneme sarma mantı ablama kurabiye görümceme salatalıkalr felan dagıytıcam ben paastayla kurabiyeyi yapsam yeter :) evi süsle bilmem ne zaten içim çıkcak :((

bide benimki herşeyi burnumdan getirdi şimdiye kadar bebek mevliimde sürekli agladı herkezin cocu mevlitte uyur benimki agla agla şişirdi beni ağladım herkezin içinde :(( herşey 6 y kınası felan herşey burnumdan geldi.. dünde tütütyü deneyim fotoraf çekim dedim allahım agla agla attı kendini yerlere dogum gününüde burnumdan getircek belli oldu :(((

kızlar öyle bir hastalıktan çıktıkki Allah düşmanımın başına vermesin..kuzum ağzına lokma alamadı geniz akıntısından..neyse çok şükür atlattık..kızlar çok yoruluyorum gün içinde..inanın kurulmuş robot gibiyim..çocuklarımın arasında 2 yaş var..biliyorum seneye çok rahat edeceğim ama gücüm kalmadı..bitmiyor bu evin işi gücü..keşke çalışan bir bayan olsaydım diyorum ama kuzularımı kimselere emanet edemem..yaw zamanında analarımız nasıl hiçbir elektronik alet olmadan o kadar bebeye bakmışlar..anam benimmmm hakkını ödeyemem Allah senden bin kere razı olsunnn:KK43:

bu arada hala diş miş yok

allah klaylıkversin cnaım düşünemiyorum bile cok zor rabbim acılarını yaşatmasın ama yemin ediyorum aynen sana katılıyorum ki eskiden nabıyolarmış ya makinalar durmaksızın calısıyo bezi kullan at ne bilim ya bunlara yetişemiyorum bide benim 1 tane 2 taneyle kafayı tmaamen yerdim :/ geçmiş olsun bu arada

Herkese çok teşekkür ederim. Uzun uzun alıntı yapmiyim dedim.

Yasakhayalim ben de normalde senin verdiğin gibi veriyordum arada mecburen ama oyle de yemiyor malesef. Hem iştahı kapandı hastalık sünnet üst üste gelince hem de sanırım psikolojik biraz. İlaç içmekten nefret etti ilac diye korkup açmıyor ne el ne kasik ne catal hic biri fayda etmedi biraz daha bekliycem bakalim korkulari geçsin diye.Emzirmezsem mecbur yiycek ama suan en cok emerek rahatliyor o kadar seyin üstüne bir de bunu bırakıp üstelemek istemiyorum insallah gecicidir.Tabi o kadar uzun zamandır yemeyincw mide de bayağı küçüldü :KK43:

geçmiş olsun canım maf olmuşsunuz allah yaşatmasın bida hastalık iştahıda bi artsın bi artsın off dedirtsin sana inş:)

Bismillah dedik :nazar: muhammed emirimde 5 adım attı.inş devamı gelir ins:KK53::KK9:

ooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorum paşamın nanaklarından adım atan ayacıkalrından :)

SAM_0506.webp kızlar nasıl olmuş tütü yaptım kızıma dogum günü için belki bunu giydirmicem aklımda başka bişi dikmek var onu becerebilirsem bunu arkadaşıımın kınasında giydiricem :) bide görümcmein oğlu kreşte kuranı kerime geçme partisi yapıcak onda giydircem ama diğerinin beceremezsem buna ugur böceği işlerim çorabının poposunada ugur böcü yaparım :))

düşündügüm kıyafette şuisimli-bebek-kiyafet-500x500.webp

düşündüğüm pastada şunun gb bişi olcak becerebilirsem 8637681473_fe5908b865_z.webp

şunun gb de kurabiye 887c34be-9df0-4ff3-af7f-3cdcb19057cd.webp

şunun gbde cup kek images (11).webp

bunları planlıyorum bakalım ne kadarı gerçekleşicek :)

Back
X