saol canım bakıcam onada ,ben tütü yaptım 2 takım yapıcam bi kırmızı bunun etegi tamamen tütü olucak onu bitirdim komsept hala değişebilir kırmızı tütü yaptım ugur böcegine dönebilir temamız :) bide kumaşlı katkat etekli bit akım yapıcam onun içinde malzemeler aldım o prenses gb olucak en azından kıyafet işi tmaam gb pasta kurabiye malzemeleri içinde baktım carşıdan internettekinin 2 katı o yüzden balmardan sipariş edicem sanırım en uygun o geldi :) bende senin gb anneme sarma mantı ablama kurabiye görümceme salatalıkalr felan dagıytıcam ben paastayla kurabiyeyi yapsam yeter :) evi süsle bilmem ne zaten içim çıkcak

(
bide benimki herşeyi burnumdan getirdi şimdiye kadar bebek mevliimde sürekli agladı herkezin cocu mevlitte uyur benimki agla agla şişirdi beni ağladım herkezin içinde

( herşey 6 y kınası felan herşey burnumdan geldi.. dünde tütütyü deneyim fotoraf çekim dedim allahım agla agla attı kendini yerlere dogum gününüde burnumdan getircek belli oldu

((
allah klaylıkversin cnaım düşünemiyorum bile cok zor rabbim acılarını yaşatmasın ama yemin ediyorum aynen sana katılıyorum ki eskiden nabıyolarmış ya makinalar durmaksızın calısıyo bezi kullan at ne bilim ya bunlara yetişemiyorum bide benim 1 tane 2 taneyle kafayı tmaamen yerdim :/ geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun canım maf olmuşsunuz allah yaşatmasın bida hastalık iştahıda bi artsın bi artsın off dedirtsin sana inş:)
ooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorum paşamın nanaklarından adım atan ayacıkalrından :)