• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kızlar ben dogum günü için kızımın tütüyü hazırladım diğer planalrımı sanırım vazgeçicem hiç kendime güvenmiyorum malzemeler 75 tl tutuyo bide içinde unu vs. yok onlarla 100 olur ki bakalım becerebilcekmiyim belli değil :KK43:(( bilmiyorum hevesim kaçtı herşey para sinir oluyorum :KK43:(( hayallerimi gerçekleştiremicem sanırım :KK43:(

Evet malesef her şey para:KK43: çocuklarımız için en iyisi olsun istiyoruz ama ben 1 yaş için çok abartılı bi kutlama düşünmüyorum aile icinde olacak ileri yaşlarda daha kapsamlı olabilir hem kendileri de hatırlar önemli olan onların mutlu olmasi :KK5:
tütüsü, çerçevesi, balon,pasta ,kağıttan kendi yapacağım süslemeler yeterli olur heralde bunlar da ne kadar tutar bilmiyorum

Evet malesef her şey para:KK43: çocuklarımız için en iyisi olsun istiyoruz ama ben 1 yaş için çok abartılı bi kutlama düşünmüyorum aile icinde olacak ileri yaşlarda daha kapsamlı olabilir hem kendileri de hatırlar önemli olan onların mutlu olmasi :KK5:
tütüsü, çerçevesi, balon,pasta ,kağıttan kendi yapacağım süslemeler yeterli olur heralde bunlar da ne kadar tutar bilmiyorum

ben tütüsünü yaptım canım bel lastigi 1 tl kurdele 2 tl tülü iyisinden aldım 3bucuk tl metresi 2 metre aldım 7 tl badi aldım 10 tl askı aldım 12 tl toka aldım 3 tl corap aldım 15 tl :) hazır alsam daha ucuzdu :D

SAM_0506.webp

pasta kurabiyesinide kendim yapayım dedim malzemeler 75 tl tutuyo ve içinde unu vs yok sadece seker hamuru ve kalıpları var :(( bide yapabilcekmiyim belli değil pofff :((

Pasta fiyatları uçmuş ne yapsak kızlar ya... Ben büyük oğluma biberon emzik gibi materyallerden oluşan çok ama çok cici bir pasta yaptırmıştım çok lezizdi bu kadar da sarsmamıştı çok astronomik fiyatlar ama ya...:KK43:
Herşeye hevesleniyorum fakat ufak tefek düşündüğüm şeyler de var soğuk havada çıkıp alacak adam da yok:cry::cry::cry:

Cnmkzm hosgeldin:KK19:Dila halen aynımi kuzumo_Oek gıdayi hiçmi almiyo daha:KK69:
Evet canım hala aynı,annesütünü biberonla içiyor,ek gıdayı bir yemek kaşığından 2 ye çıkardı,çorba hariç herşeyden yiyor ama çok az,bu sebeple gelişimi de yavaş...ama çok hareketli ve çok taklitçi artık kelimelerimizi de taklit ediyor...caddııı diyorum oda cadıı diyor

Sağlığı çok iyi şükür teyzesi.yürümeye başladı..iştahı şükür düzeldi ama bi ayda 7 dişi çıktı uyku düzeni kotulesti.geç yatıyo gece çok uyaniyo.:KK69:bende seni dolayi unutmadim.çalıştığın için gelemiyosun biliyorum.:KK74:Dila yuruyomu:KK36:
Maşallah canım,kolaymı yedi dişi peşpeşe çıkarmak,düzeninin bozulması normal ilerde eski haline gelir...
Dila çok yoruyor çokkkkk

Pasta fiyatları uçmuş ne yapsak kızlar ya... Ben büyük oğluma biberon emzik gibi materyallerden oluşan çok ama çok cici bir pasta yaptırmıştım çok lezizdi bu kadar da sarsmamıştı çok astronomik fiyatlar ama ya...:KK43:
Herşeye hevesleniyorum fakat ufak tefek düşündüğüm şeyler de var soğuk havada çıkıp alacak adam da yok:cry::cry::cry:
Canım artık temali pasta değilde normal pasta sence gibi 20 kişiye 10 kişilik pasta seçip küçük küçük kescez :KK70:çok heveslendik ama elinizin çocuğuyla zahmetli islermis teselli edici yani onlar anlamiyo biz kendimiz için yapıyoruz bir iki çerçeve resim hatıra kalacak çocuk ne tema anlicak ne pasta uykusu gelcek aglicak :mad::KK75::KK4::rolleyes:

şuan kızıma takvim yapıyorum allahım dogru düzgün kes yapıştır yapıcak tavim bile yok goglede öyle akıllıki satış yapanalr herşeyi minnacık paylaşmışlar örnekleri bile yani kesip kullanamıyorsun :)) ama ben bi yol buldum çok ugraşıcam ama azmettim yapıcam :mad:

şuan kızıma takvim yapıyorum allahım dogru düzgün kes yapıştır yapıcak tavim bile yok goglede öyle akıllıki satış yapanalr herşeyi minnacık paylaşmışlar örnekleri bile yani kesip kullanamıyorsun :)) ama ben bi yol buldum çok ugraşıcam ama azmettim yapıcam :mad:
Nasıl yapiyosun canım anlatır misin nasıl bi takvim

Kizlar merhabalar ben mart annesiyim bebegim 5gun sonra tam 10 aylik olacak.ama bizde hala dis yok malesef doktor 2 aydir disetleri kabarik diyor ama henuz hic dis yok gorunurde.normalmi sizce yaa:( bide hic mama dede baba anne gibi seyler soylemiyo gereksiz bi endisemi sizce kizlar.?

Kizlar merhabalar ben mart annesiyim bebegim 5gun sonra tam 10 aylik olacak.ama bizde hala dis yok malesef doktor 2 aydir disetleri kabarik diyor ama henuz hic dis yok gorunurde.normalmi sizce yaa:( bide hic mama dede baba anne gibi seyler soylemiyo gereksiz bi endisemi sizce kizlar.?
canim endisilenme cunku normallir bazi bebekler bir yasina kadar cikarmiyorlar burda bi arkadasimizdan kizi cikarmamis..benim kizimda once dede baba falan diyordu mesala simdi soylemiyor..bence normaldir.

Kizlar merhabalar ben mart annesiyim bebegim 5gun sonra tam 10 aylik olacak.ama bizde hala dis yok malesef doktor 2 aydir disetleri kabarik diyor ama henuz hic dis yok gorunurde.normalmi sizce yaa:KK43: bide hic mama dede baba anne gibi seyler soylemiyo gereksiz bi endisemi sizce kizlar.?

ÇOK NORMAL 11 aylık olup hala dişi olmaynlarda var endişe etme

BİZİMKİDE BABA DEMEYİ BIRAKTI BİŞEY ÖGRENCENE UNUTUYO SİNİR EDİYO BENİ HİÇBİŞEY ÖGRETEMİYORUM YA BURUN BURUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYE DİYE BİB YAPA YAPA BURNUM KOPTU GÖZ GÖZ GÖZZZZZZZZZZZ AGIZZZZZ DİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KULAK KENDİMİ PARÇALIYUORUM RESMEN :D barıyo bana :D ben 1 yaşında cocuk herşeyi yapar sanıyodum yanılmışım

masallah oglusuna..darisi bizim ve diger bebislerin basina..canim biz kullanmiyoruz..kizim sevmedi dönmesi sorun oluyordu.
aynenbence dönemediği içinistemedi böylede sürekli yorgan tepikliyor. hatta o kadar hızlı ayak çırpıyoki saniyeden kısa sürüyo yorganı atması çok komik :rolleyes:

BİZİMKİDE BABA DEMEYİ BIRAKTI BİŞEY ÖGRENCENE UNUTUYO SİNİR EDİYO BENİ HİÇBİŞEY ÖGRETEMİYORUM YA BURUN BURUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYE DİYE BİB YAPA YAPA BURNUM KOPTU GÖZ GÖZ GÖZZZZZZZZZZZ AGIZZZZZ DİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KULAK KENDİMİ PARÇALIYUORUM RESMEN :D barıyo bana :D ben 1 yaşında cocuk herşeyi yapar sanıyodum yanılmışım
bence erken değil mi bizimkide buba buba diyodu şu ara demiyo ama ben her oyunumuzu seslendiriyorum kelime öğretmek için erken ya bencu mehmet bilginin bilinçli şekilde yaptığı sesler var mesela televizyon kapanınca bana dönüp ııı ıııı diyo, altını değişirken yine aynı sesle gülüyo felan

Back
X