Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok gecmis olsun.dogum gununuzde kutlu olsun...Veeee bizimde bir yasimiz varrrrr dundu dogum gunumuz ama hastalik sebebiyle kutlamalari erteledik saglikli olalim da kutlariz zamanlaa
canım benim telefonumda tom var. onu açıyorum. emir kendince sesler çıkartıyor. eğer bir yerlere basıp kapatmassa ki genelde bu biraz zor. kapatmassa kedi onu taklit edince oda gülüyo. o diyor, kedi tekrarlıyor, o diyor, kedi tekrarlıyor. öyle oynuyo biraz.aynen bizimkide eski telefonları veriyoruz bataryayı çıkartıp zarar görmesin diye fırlatıyor ya konuşan kediyi istiyo yada karşısında şebeklik yapıcak adam![]()
canım siz yine iyisiniz. emir mete direkt olarak ağlıyor. eğer ona vermessen bir süre karşı tarafın dediğini anlayamassın. biraz alıp bırakoyor. aradan 1 dk geçiyor geçmiyor yine ağlıyor, istiyor. hopörlörü açtığımda onu kesmiyor.Minamda telefon hastasi ben biriyle konusdugumda hopörlerri acmak zorunda kaliyorum karsidakinin sesini duydugunda susuyor oda dinliyor......
merhaba canım. biz ilkini 9,5 aylıkken olduk. 10 sayılabilir. daha randevu almadık biz ama bizim doğumgünümüzde 27 şubatta.biz ilk defa yaptiricaz. sanirim tek doz olucak. yandik yine.kuzucuk drunu gorur gormez aglamaya basliyor zaten. onceden ates dusurucu vermek gerekir mi acaba.asi ates falan yapiyor mu ?
Canim kizim o kediyi cok seviyor.kizim cok egleniyorcanım benim telefonumda tom var. onu açıyorum. emir kendince sesler çıkartıyor. eğer bir yerlere basıp kapatmassa ki genelde bu biraz zor. kapatmassa kedi onu taklit edince oda gülüyo. o diyor, kedi tekrarlıyor, o diyor, kedi tekrarlıyor. öyle oynuyo biraz.
Canim ben kizima yurutec almadim yuremesi icinde bisey almadim bence gereksizdir burdaki bebeklerin cogu bir yasina gelmeden yurumeye basladilar bence almana gerek yoktur yine sana kalmis bisey...zamani geldiginde allahin izniyle yurucek..Merhaba anneler.bende ağustos annesiyim.sizlere danışmak istediğim bişey var.çocuklarınıza yürüme yardımcısı ürünlerden aldınızmı.yürüteç değil ama.aldıysanız hangisini tavsiye edersiniz.kaçıncı ayda kullanmaya başladınız.bu arada benim oğlum var.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.hepinizin çocuklarının yaşlarını kutlarım.nice sağlıklı uzun yıllar dilerim hepsine bütün kalbimle.Allaha emanet olun.
canım niye alıntı yapamıyorsun?Ah ahh alinti yapabilsem neler yazicamdostlar kizim yuruyor artik tum sarkilara hareketleriyle eslik ediyor oyunlara eslik ediyor inatciii anne demeyi ogrendi gun boyu defalarca anne diyor vee artik beni. okula gitmemi istemiyor cok zorlaniyoruz
Ayni bizimki yaw bunlar hep ayni demek ki :)canım siz yine iyisiniz. emir mete direkt olarak ağlıyor. eğer ona vermessen bir süre karşı tarafın dediğini anlayamassın. biraz alıp bırakoyor. aradan 1 dk geçiyor geçmiyor yine ağlıyor, istiyor. hopörlörü açtığımda onu kesmiyor.
Canim oncelikle dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara..cok gecmis olsunbenim kiziminin atesi yukseliyordu bizde bogaz iltihapi cikti cok sukur atlattik yasakhayalinin oglununda atesi yukseliyordy onlardada boyaz iltihabi cikti..allah bebeislerimize sifa versin.merhaba arkadaşlar biz geldik. şubat tarili bitti. okul başladı. annemlerde internette problem vardı o yüzden yazamadım. biz baya bi badire atlattık . annemlerdeki doğum gününden sonra ateşimiz oldu 39 buçuk gece yarısı acillerdeydik. düştü sonra doktor pedifen ve peditus verdi boğazları enfeksiyon kapmış dedi. geldik eve. ertesi gün kayınvalidemlerdeki doğum gününden sonra da ateşimiz arttı. gece yaklaşık iki saat camlar açık uyuduk buna rağmen düşmedi. gidiyoruz hastaneye hiçbişey yapmıyolar suya bastır elbise çıkart diyorlar, oy yüzden sonra gitmedim. neyse hasta halimizle düştük yola geldik istanbula bir yağmur var yolda 8 saat boyunca hiç durmadı. pazartesi yoktu ateşimiz en son ilaçları o zaman verdim. ertesi gün çocuğumun vücudunda pembemsi kabarcıklar, tabi gidemedik hastaneye , Allahtan çarşamba kar tatiliydi de götürdük hem kontrol hem de aşı için sağlık ocağına . oradaki doktor ve hemşireler beni mahvetti. hala üzüntümden ne yapacağımı bilmiyorum. kızamık aşısını oldu mu dediler evet dedim. meğer yapan hemşire orda yokru ve aşı kartına yazmamış bunlar bu kızamık geçiriyor galiba dediler kendi aralarında fısıldaşıyorlr, sürekli korku içindiler düşünün halimi. başladım ağlamaya, bıraksalar hıçkırarak ağlayacağım o derece kötüyüm yani. kan aldılar hıfzı sıhaya gidecekmiş. aşıyı ertelerdiler. neyse bugün aradılar Allahtan salgın hastalık değilmiş. ama o kızarıklıklar neydi hala bilmiyorum. dün kayboldular iki gün kaldılar vücutta. anlayacağınız hem tatl, hem doğum günü burnumdan geldi( ama oğlum iyiki doğmuş... oğlummmm ömrün uzun olsunnnnn....
Geçmiş olsun pinar.bizim 3 gündür yine atesimiz vardı. 39 oluyordu. Dün kendi doktoru kanıtlar aldı şükür tahlil temiz..ama Boğazı halen bi aydır kizarik.merhaba arkadaşlar biz geldik. şubat tarili bitti. okul başladı. annemlerde internette problem vardı o yüzden yazamadım. biz baya bi badire atlattık . annemlerdeki doğum gününden sonra ateşimiz oldu 39 buçuk gece yarısı acillerdeydik. düştü sonra doktor pedifen ve peditus verdi boğazları enfeksiyon kapmış dedi. geldik eve. ertesi gün kayınvalidemlerdeki doğum gününden sonra da ateşimiz arttı. gece yaklaşık iki saat camlar açık uyuduk buna rağmen düşmedi. gidiyoruz hastaneye hiçbişey yapmıyolar suya bastır elbise çıkart diyorlar, oy yüzden sonra gitmedim. neyse hasta halimizle düştük yola geldik istanbula bir yağmur var yolda 8 saat boyunca hiç durmadı. pazartesi yoktu ateşimiz en son ilaçları o zaman verdim. ertesi gün çocuğumun vücudunda pembemsi kabarcıklar, tabi gidemedik hastaneye , Allahtan çarşamba kar tatiliydi de götürdük hem kontrol hem de aşı için sağlık ocağına . oradaki doktor ve hemşireler beni mahvetti. hala üzüntümden ne yapacağımı bilmiyorum. kızamık aşısını oldu mu dediler evet dedim. meğer yapan hemşire orda yokru ve aşı kartına yazmamış bunlar bu kızamık geçiriyor galiba dediler kendi aralarında fısıldaşıyorlr, sürekli korku içindiler düşünün halimi. başladım ağlamaya, bıraksalar hıçkırarak ağlayacağım o derece kötüyüm yani. kan aldılar hıfzı sıhaya gidecekmiş. aşıyı ertelerdiler. neyse bugün aradılar Allahtan salgın hastalık değilmiş. ama o kızarıklıklar neydi hala bilmiyorum. dün kayboldular iki gün kaldılar vücutta. anlayacağınız hem tatl, hem doğum günü burnumdan geldi( ama oğlum iyiki doğmuş... oğlummmm ömrün uzun olsunnnnn....
Taubem minanin oluyomu bazen ateşi. .3 gündür geçelim gündüzlu oluyo nuksediyo yine bizde malesefCanim oncelikle dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara..cok gecmis olsunbenim kiziminin atesi yukseliyordu bizde bogaz iltihapi cikti cok sukur atlattik yasakhayalinin oglununda atesi yukseliyordy onlardada boyaz iltihabi cikti..allah bebeislerimize sifa versin.
Canim cok gecmis olsun minaninda oyle atesi cikiyordu..cok sukur bi haftadir atesi cikmiyor..bizde fitil ve antibiyotik kullandik.doktor dedi tekrar cikarsa kanina bakucaz iltihap kapmismi diye.Taubem minanin oluyomu bazen ateşi. .3 gündür geçelim gündüzlu oluyo nuksediyo yine bizde malesef![]()
Canim hosgeldin gecmis olsun kizinaselam arkadaşlar
biraz uzun bir aracık oldu
üç çocukla baya yorucu bir yıl geçirdim,okumaya bile fırsatım olmadı.
hepinizin doğum günleri kutlu olsun
resimlerinize bayıldım,çok özlemişim burayı.
benim minik kız da yürüyor.6 dişi çıktı.10.5kg ve 74 cm.iki abisi olduğu için en iyi abi kelimesini söylüyor.henüz anne demedi.1 aydır hastaydık.maalesef antibiyotik kullandık.bu arada perşembe günü dayanamayıp küpeciklerini de taktırdık.
Şükür mina iyileşmis ins ateşi olmaz bidaha.dun bakti doktor kanda . iltihap bakteri çıkmadı. .bi aydır geçmeyen bogaz kizarik ligi ateş yapiyo galiba. .nası bi kızarıklık sa iki farklı antibiyotik kullandık yine geçmedi. .Canim cok gecmis olsun minaninda oyle atesi cikiyordu..cok sukur bi haftadir atesi cikmiyor..bizde fitil ve antibiyotik kullandik.doktor dedi tekrar cikarsa kanina bakucaz iltihap kapmismi diye.