kızlar salı gece döndük eviize görümcemdeydik carsamba son kalıcı dogum günü misafirimizide ugurladık :))
dün sabah kahvaltı yaparken zeynep sıkıldı durmadı mama sandalyesinde bende indirdim gitsin oynasın diye oda gitmedi bi keyif cayı daha koy dedi eşim koydum çayları. zeynepte böyle aya kalktı uzanıyo gördüm arkasından tutup cektim ama yetişti cayı tuttu cekti daha yeni koymuştum yandı kuzumun kolu cekmeseydim basından asa yüzüne gelicekti şok oldum resmen herkez bilir en korktugum şeydir

(( annem yandı benim çok fena onu bilyorum çok korkarım hep yanıktan hemen soguk suya soktum kolunu agladı cok kuzucum tırmandı koynuma egildim heryerini ıslattım neresi yandı anlayamadım şoktan sonra hemen soyduk tezgahın üzerinde kolu az kızarık başka yerinde yoktu hemen soydum güzelce bal mumu kremi var vurukalra felan iyi gelir hemen acısını alan onu sürdüm yok bişey diyip giydirdik

( akşamına meyve yerken üzerini pisletti diye çıakrdık üstünü bide ne göreyim su toplamış patlamış yavrum ben hiç bakmadım bişey olmadı diye çok üzüldüm çok kızdım kendime hemen eşim eczaneden silverdin aldı kuzuma kıyamıyorum başımıza bu geldi çok dikat edin canlar elleri çok uuzadı bunların

(