2014 Şubat Anneleri

Kızlar çocukları yaşıtlarıyla bir araya getiriyorsunuz değil mi? Bizimkinin iki tane arkadaşı var.
Minaninda uc tane arkadasi var yanyana geldiklerinde cok komik oluyorlar gecen arkadasim geldi muzik actik benim kizim onun oglunun elini tutuyor yani ben alkis yapiyorum sende yap cok gulmustuk....

Bende minanin kan grubunu bilmiyorum....isterim kan grubumuzun ayni olmasini cunku kizim her yonuyle babasi yani babasinin kopyasi esim cok seviniyor ona benzedigi icin.
Sevinir tabi yaw biz taşıyoz 9 ay bi kromozom onlara benzetiyo:KK53:

Kanımizla yediklerimizle besleniyor ne var aynı biz olsak allahim:KK48:

Bende ilk insan Hz ademin kan grubundan im 0 pozitif:KK45:

En çok bulunan kan grubuymus:KK53:

Hep söyle derlerdi herkese verebilir sadece kendi grubundan alabilir:KK58:

t: 39636874, member: 191599"]Sevinir tabi yaw biz taşıyor 9 ay bi kromozom onlara benzetiyo:KK53:

Kanımizla yediklerimizle besleniyor ne var aynı biz olsak allahim:KK48:[/QUOTE]
Aynen canim...cok ister
Sevinir tabi yaw biz taşıyoz 9 ay bi kromozom onlara benzetiyo:KK53:

Kanımizla yediklerimizle besleniyor ne var aynı biz olsak allahim:KK48:
Aynen canimmm...

Selam arkadaşlar ,
bir kere yazmayınca bildirim gelmiyor sinir oluyorum arada bakıyorum aaa kimse yazmamış diye girmiyorum
meğer sayfalar dolmuş :KK43:

Bugün akşam olsun yarın kızımla evdeyim 3 gün

Günaydın herkese Nasılsıniz kızlar biz kalktik kahvaltımızı ettik pepee izliyoruz dans ede ede ben uyku egitimini bıraktım :KK42:hazır olmadığını düşündüm çünkü olan uykusu gidiyo aglamaktan hiçkira hiçkira bütün gece iç cekiyo gündüz ayakta salliyorum gece yanımızda uyuyo dalınca yanimdaki yatağına koyuyorum .Kan grubu benim 0+babanın 0+ceylinin doğal olarak 0+:KK71:herkesi tek tek görüyoruz tiplerini kafamizda çok farklı canlandiroyoruz ne ilginç bendemi koysam kendimi ayyyy :-):KK33:

images-3.webp

images-2.webp

Kuzucuklar Topiğimizin en son doğan bebeleri Mina, Muhammed Ali ve Emir Mete 1 .yaş gününüz kutlu olsun. Aileninizle nice mutlu yıllara ins:KK36::KK36::KK36:

Iyki dogdunuz iyki şubat bebesisiniz:KK53::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73:

topigimizin son dogumgunleri :))
herkeslere gunaydiiiin. artik yaz gelsin, kuzucuklari parka cikaralim yav. bir de artik bizim kucuk hanim yurusun yaa. 4. kattan kucakta inip cikmak cook zor. amma usengec cikti bu kiz da. babasi kilikli :)))

herkeslere gunaydiiiin. artik yaz gelsin, kuzucuklari parka cikaralim yav. bir de artik bizim kucuk hanim yurusun yaa. 4. kattan kucakta inip cikmak cook zor. amma usengec cikti bu kiz da. babasi kilikli :)))
Hiç adım atmiyomu sosyolojim:KK53:

Hiç adım atmiyomu sosyolojim:KK53:

yok canim yaa. yani kendi basina yurumuyor. elinden tutunca yuruyor, koltuklara tutunarak da gidiyor ama hala kendi basuna tek adim bile atmadi. dra sordum, siralayabiliyorsa biz yuruyor kabul ediyoruz dedi. :))) ben 9 aylikken yurumusum. acaba yapmamuz gereken bisey varmu ki. cok da zorlamak istemiyorum. annem kendi hsline birak hazir olunca yurur diyor :))) coook guzel ayakkabilar gordum yuruse de alsam artik :))

Bizde yazi dort gozle bekliyoruz...benim kizimda yurumuyor....

yok canim yaa. yani kendi basina yurumuyor. elinden tutunca yuruyor, koltuklara tutunarak da gidiyor ama hala kendi basuna tek adim bile atmadi. dra sordum, siralayabiliyorsa biz yuruyor kabul ediyoruz dedi. :))) ben 9 aylikken yurumusum. acaba yapmamuz gereken bisey varmu ki. cok da zorlamak istemiyorum. annem kendi hsline birak hazir olunca yurur diyor :))) coook guzel ayakkabilar gordum yuruse de alsam artik :))
Yok bişey yapmak gerekmiyor sosyolojim.ben hiç ne elinden tuttum be destek verdim.kendi 10 aylıkken ilk adımını attı. ...zamanı var demekki :KK53::KK53:

Back
X