2014 Şubat Anneleri

Selamlaaar,

Kızlar bu ön diş çıkarken sizinkilerde ne tür belirtiler vardı? Öksürük oldu mu mesela? Diş çıkarıyo diye düşünüyorum ama bugün bi de öksürük çıktı başımıza, acaba hasta mı oldu yoksa diş çıkarırken normal mi? Öksürük dışındaki belirtileri de yazarsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.
Canım öksürük diş belirtisi değildir boğazını bi kontrol et bizde diş çıkarırken çok huysuz oluyo sık kaka yapıyo biraz cıvık oluyo ve her yeri dişliyo diş yeri bellimi yakınsa bi morluk oluyo öksürüyo demişsin diş geliyosa bağışıklık sistemi düşüyo hasta olabilir canım kolay gelsin

Kızlar ya moralim bozuldu sağlık ocağında bıngıldağına hala 3e 3 cm çok açık çocuk doktoruna götürün dediler. Aranızda bizimki gibi bıngıldağı açık olan varmı. Benim bildiğim 1.5 yaşında tam kapanıyor ama beni telaşlandırdılar ya
Aaaa bizimki de açık halen hemde biraz çokuk doktor bol sıvı almalı dedi:KK51:

Sıvı aliyo ama çok terliyo su kaybı oluyo çok. :KK12:

18 aylığı kadar kapanmaması normal hatta geçen bi doktor sitesinde okudum:KK57:

24 aylığı kadarda kapanabilirmis:KK51:

Son düzenleme:
Bizim bingildak kapanmış ama maşallah kilolar süper herkesin bizimki 10 kg az geldi valla herseyide yediriyorum düzenli 6.disimiz göründü sol alt kesici geliyo üst 3 alt 3 oldu

Aşının markası neydi canım tek doz daha iyi aynı etki sonuçta 2 doz hem eziyet hem para.akrabamizin bi tanıdığı ilaç mumessili ondan duymuş doktorlara şu marka aşıyı önerin size çamaşır makinesi alırız diyolarmis. Doktorlarda hemen 2 dozluk aşıyı oneriyo o ilaçtan ne para kazanıyorlar anlatabildim mi annelik zaafimizdan yararlaniyolar
hadi yaa. vay arkadas hersey ticari. hastaneler ticarethane.. bizim asinin adi " nimenrix " mis.

Bizim bingildak kapanmış ama maşallah kilolar süper herkesin bizimki 10 kg az geldi valla herseyide yediriyorum düzenli 6.disimiz göründü sol alt kesici geliyo üst 3 alt 3 oldu
Ne guzel kizin herseyi yiyor benim kizim yogurt yemiyor peynir yemiyor meyve yemiyor hemen hemen hicbir sey yemiyor...sadece annne sutu iciyor..cok sukur sutum kizima yariyor.

Ne guzel kizin herseyi yiyor benim kizim yogurt yemiyor peynir yemiyor meyve yemiyor hemen hemen hicbir sey yemiyor...sadece annne sutu iciyor..cok sukur sutum kizima yariyor.
Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diye

[QUOTinceylin, post: 39813296, member: 596037"]Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diye[/QUOTE]
Ayniyiz canim guya antalyali olacak banyo kuvetini gördüğü an kiyamet kopuyor

[QUOTinceylin, post: 39813296, member: 596037"]Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diye
Ayniyiz canim guya antalyali olacak banyo kuvetini gördüğü an kiyamet kopuyor[/QUOTE]
Oglum eskiden banyoyu cok severdi simdi kacip gitme planlari yapiyo :) bas bas bagiriyor. Gecen de hamama gitmistik su aile banyolarina korktum sudan kacacak diye ilk basta korktu ama sonra havuzdan cikaramadik simitinin icinde cok güzel oynadi demekki denizden korkmayacaklar

Kislar bizde de tam tersi oldu. :KK53:

Ilk 8 aylıkken sudan banyo dan nefret ederdi:eek:

8 ayliktan sonra sudan çıkartamıyorum:KK45:

Sudan alınca öyle agliyo ki :eek:

Havalar ısınsin sürekli kapalı bebek havuzu na goturecem:KK53:

Fisfisi bile başından tutuyorum hiç kokmuyo nefes alma sorunu ne olmuyo o derece seviyo duyu:KK57:

Hoşbuldum canım :KK56: Benim oğlan doğduğunda beri gecede en az 6-7 uyanırdı hatta bazı dönemler 15 i bile gördüm ama çalışmadığım dönemlerde bu kadar sarsmazdı beni şimdi çalışıyorum otobüste uyuyorum resmen gözümü bi açıyorum durağa gelmişim apar topar insanları eze eze iniyorum otobüsten :KK48: Allah yardımcımız olsun 6 aylıkta düzelir dedim olmadı 1 yaşında düzelir dedim yine olmadı bakalım sabırla bekliyorum :KK51: Ama ben suçu kendimde buluyorum çevrem de hep benden buluyor. 2 aylığa gelene kadar çocuğu 2 saatte bir zorla uyandırırdım . Uyandırmayan arkadaşlarımın bebekleri gecede 2-3 kere anca uyanıyor benimki alıştı uyanmaya ne yapsın:KK51:
Onunla alakası yok canım boşuna kendini suçlama...ben kızımı neredeyse 5 aylığa kadar hep uyandırdım, çünkü kendisi uyanıp emmiyordu ve kilosu da azdı.hatta buraya da yazmıştım hala uyandırıyorum diye...
Hala uykusu iyidir sıkıntısı yoksa sık sık uyanmaz
Odası çok sıcaksa ve sen de çok giydiriyorsan bunaldığı için uyumuyor olabilir yada tam tersi üşüdüğü için

Maşallah şükür sutunde olmasaydı mama icerdi anne sütü koruyo hastalanmazlar kolay kolay bizimkide suyu sevmiyo viyak viyak yikanmak tam bi işkence hem bana hem ona yazın denize gitcez çok korkuyorum daha kumsali gördüğünde aglarsa diye
Cok sukur sutum var.benim kizim banyo yapmayi cok seviyor suyla oynuyor..bizde bu yaz tatile gidicez bakalim minay denzi sevicekmi?..insallah ceylinde sever.

Kzlar daha azi disi yeni ele geliyo gorunmuyo bile daha on disler hic biseymis 15/20 gun oldu bu arada benim kizim balgamli oksuruk salya huysuzluk ve uykusuzluk belirtileriyle dis cikariyo ve yicekleri taneli verinc tukuruyo damaklari aciyo sanirim o azilar nasil tamamlancak yaaaaaaaa yandik ki ne yandik :(((

Kzlar daha azi disi yeni ele geliyo gorunmuyo bile daha on disler hic biseymis 15/20 gun oldu bu arada benim kizim balgamli oksuruk salya huysuzluk ve uykusuzluk belirtileriyle dis cikariyo ve yicekleri taneli verinc tukuruyo damaklari aciyo sanirim o azilar nasil tamamlancak yaaaaaaaa yandik ki ne yandik :KK43:((
Offff ins dahada yıpranmaz fındık. Kurduo_O

Çok zor oldugunu duymustumo_O

Ama dahada zormus:KK57:

Nasi çıkacak tüm azilar maf olacak bu bebelero_O

Rabbim yardımcımız olsun:KK51:

Back
X