2014 Şubat Anneleri

Evimize donduk sukur... bugun kendi annemler gelicek yarin kardesim sinava giricek. Bizim evin yakininda okul kalicaklar bu gece dun gece bi ton esya yerlestirdim bugunde temizlik yemek beni bekliyor :) kizim masallah bidi bidi bisi oldu cok taklitci numaraci dedesiyle oynaya oynaya dillendi ne dedigi anlasilmasada surekli bidir bidir konusuyo heryere tirmanip cikma sevdamiz var gozunu ayirmaya gelmiyo korkuyorum ama totosunu dondurup iniyo da :) bu arada bir azimiz hala cikamadi sadece bi tarafi gorunuyo oda cok guldurursem. Dis jeli iyi geliyo ama. Evimizi ozlemisiz kizimda kac gundur ilk defa boyle kesintisiz uyudu cok sukur

Kızlar selam, doktor 1 yaşından itibaren sadece d vitamini vermiyoruz dedi. Supravit verdi. Günde 1 olçek dedi. Bunun içinde d vitamini varmış.

Bu ara Zeynep'in yine burnu akıyor 1 haftadır oksuruyor. Ates yok Allah'a sukur. Diştendir di mi? Ağzı da çok akıyor. Önü sırılsıklam oluyor hep.

Biz sanırım 4. aydan beri supravit kullanıyoruz
D,E,A hepsi içinde diye tek onu verdi doktor şimdi meyve yemesi iyi diyerek bıraktık.

Sabah beri bi toz alip supurebildim herseyin icinde ben topluyorum o dagitiyo simdi yerleri silip tarli ve yemek yapicam puffff cok isim var kizi uyuttum simdi sessiz olmamlazim bide uykusu cok hafif :(

Ya evet kimse yok mu?
Kizlar instagr dan bir sey ogrendim kehribar bebek dis kolyesi diye bir sey varmis.o kolyeyi takiyorsun bebek dis agrisindan kaynakli rahatsizliklari cekmiyormus.ben bunu simdi ogrendim gercekten dogruysa mucize gibi bir sey ama emin olmadigim seyi de kullanamam. Daha azi disleri cikacak ne dersiniz? Fiyati da 50-55 tl. Yurtdisindan geliomus baltik mi ne yaziyor.
Lip bu dediğin doru burdada biliniyo:KK53:

Arkadaşım aldı gerçekten oğlu dişi huzursuz olmadan cikardi.bana sende al dedi.venim boncuk türlerine karşı dokunamama gibi tikim var kendimde hiç takmam zaten:eek:

Alirsamda babasi takar banyosunuda o yaptirir:KK48:

Ama bende düşünüyorum azi disleri baslayinca:KK45:

Eskiden 2 saatte hem yemek hem temislik yapardim sabah beri kosturuyorum corba yemek tatli temizlik yapabildim sadece :/ kizimda sag olsun 1 saatcik uyudu bi ayakkabiligi bosaltiyo bi oyuncaklari bi dolaplari esarplari evi supurdumbabasinin ayakkabilarini indirmis asaya bida supurdum :( bi uyurken tatliyla et yemegimi hallettim el acmasi tatli acarken uyanik olsa heryerimiz un olurdu ://

Eskiden 2 saatte hem yemek hem temislik yapardim sabah beri kosturuyorum corba yemek tatli temizlik yapabildim sadece :/ kizimda sag olsun 1 saatcik uyudu bi ayakkabiligi bosaltiyo bi oyuncaklari bi dolaplari esarplari evi supurdumbabasinin ayakkabilarini indirmis asaya bida supurdum :KK43: bi uyurken tatliyla et yemegimi hallettim el acmasi tatli acarken uyanik olsa heryerimiz un olurdu ://
Ayy daha ne yapacaksin herseyi yapmışsın maşallah ben de bis boş dolaşıyorum çocuklarla evde dışarı cikasim var di yağmurlu olunca istemedim Benin kocanın da aksama günü var arkadaşlarıyla evde sıkıldık çocuklarla annemler de Bur da değil ablanın çocuklar hasta söyle kendim bi avm dolaşsam mi dedim yok şimdi yorucu olur en iyisi evde otururuz napalım

Kızlar Zeynep'in ateşi çıktı. Doğduğundan beri 3 kere çıktı. Bu dişten sanırım. Ama üst solunum yolu enfeksiyonu da geçiriyor. Babam teşhisi koydu. Kendi doktoruna goturmedim. Herkes hasta. Bi de orada kapmasın hastalık. Calpol ile idare ediyoruz. 38i geçmedi Allah'a sukur

Ayy daha ne yapacaksin herseyi yapmışsın maşallah ben de bis boş dolaşıyorum çocuklarla evde dışarı cikasim var di yağmurlu olunca istemedim Benin kocanın da aksama günü var arkadaşlarıyla evde sıkıldık çocuklarla annemler de Bur da değil ablanın çocuklar hasta söyle kendim bi avm dolaşsam mi dedim yok şimdi yorucu olur en iyisi evde otururuz napalım
Aynen canim avm disarisi kafa dagitayim diye istiyorum burnumdan geli eve donncede yika giydir uyut yerles bacaklarim belim kopuyo en iyisi gene ev yakinda parka bakkala gidip gelmek en iyisi bizim icin de :)

Kızlar Zeynep'in ateşi çıktı. Doğduğundan beri 3 kere çıktı. Bu dişten sanırım. Ama üst solunum yolu enfeksiyonu da geçiriyor. Babam teşhisi koydu. Kendi doktoruna goturmedim. Herkes hasta. Bi de orada kapmasın hastalık. Calpol ile idare ediyoruz. 38i geçmedi Allah'a sukur
Gecmis olsun adasimiza dis jeli cok rahatlatti bizi istersen dene canim

Ama sende eskisi gbi gelmiyorsun jelibon:KK51:
canım evet u sıralar ntte ir sorun vardı gidip geldi sürekli, bir gece yatıya misafir aldık falan filan. emirde bugün sabah ateşliydi şurup verdim düştü. bir daha yükselmedi ama hep mız mız, halsiz, kucaktan inmedi bütün gün. bugünde ondan giremeddim.

Eskiden 2 saatte hem yemek hem temislik yapardim sabah beri kosturuyorum corba yemek tatli temizlik yapabildim sadece :/ kizimda sag olsun 1 saatcik uyudu bi ayakkabiligi bosaltiyo bi oyuncaklari bi dolaplari esarplari evi supurdumbabasinin ayakkabilarini indirmis asaya bida supurdum :KK43: bi uyurken tatliyla et yemegimi hallettim el acmasi tatli acarken uyanik olsa heryerimiz un olurdu ://
canım valla zor gerçekten yemek, temizlik çocuklarla bi orayı oaltır, sn orayı düznleyip tmizlerken başka yere gider... bu kısır döngü böylece sürüp gider.

canım hemencecik iyileşir inşallah kuzucuk. emirinde 3kez çıktı ateşi. en yüksek 39.1 olmuştu. diştendir sizinki bencede.

Ya evet kimse yok mu?
Kizlar instagr dan bir sey ogrendim kehribar bebek dis kolyesi diye bir sey varmis.o kolyeyi takiyorsun bebek dis agrisindan kaynakli rahatsizliklari cekmiyormus.ben bunu simdi ogrendim gercekten dogruysa mucize gibi bir sey ama emin olmadigim seyi de kullanamam. Daha azi disleri cikacak ne dersiniz? Fiyati da 50-55 tl. Yurtdisindan geliomus baltik mi ne yaziyor.

canım doğrusunu istersen bana pek inandırıcı gelmedi. kolyeyle dişin ne alakası var?

Valla canim korunmak icin her seyi uyguluyorum ama isyerindeki herkes hasta anacim... esimle kendimizi vitsmine vurduk resmen.saatbasi elimi yikiyorum kimseye temas etmiyorum.isyerindeki cam full acik havalaniyor.asansore binmiyorum binersem de salimla agzimi burnumu kapatiyorum.
canım o kadar mı salgın var. ben o kadarını düşünmemiştim şahsen.

İyi sabahlar.. Görüldüğü üzere bu saatte ayaktayiz biz. Saat 7 de uyuruz inşallah. Uzun zamandır boyleyiz dayanmaya çalışıyorum ama artık zor oluyor..
Tek güzel şey sonunda 6+1 evden 3+1 eve geçebildim. Yıllarca eziyet cekmisim 2 cocukla koca evde. Yerleşmem 3 gun sürdü. Düzenim oturdu. Birde Mina Hanim in uykusu düzelirse tadından yenmicekte hiç umudum yok artık..

Selamlarr nasilsiniz gelemedim yaa bi türlü lavaboya bile ar zor gidiyorum çünki :) bizim 2 dişimiz çikti altta baskada yok oglum da bende orta kulak intihabi geciriyoruz bulasiciymis vd salgin varmis dikkat!!!!! Uykumuz düzelmedi nerdeyse saat basi ayakta sabaha kadar cok gıcık bir durum daha emiyor diye sanirim illa kalkip emiyo daliyo yataga tekrar yatiriyorum 8 yada 10 kere böyle kalkiyoruz hasta olmadan öncede böyleydi istahida gitti maleseff yorucu bir olaymis bu cocuk işi biberonda sevmiyordu 10 gündür aksamlari sùt içiriyorum yatarken bir umut biberonu emerken uyur diye oturarak iciyo koca adam gibi :))) emzik hic kullanmadi zaten bunlar dertli yanlari ama artik oniunla disari cikip yürüdügünü görmek tatliligi söylediklerimi anlamasi bir kac kelime bile cikartmasi şaşirtiyo beni hmmm büyüyo artik diyorum umarim degisir yakin zamanda bizden bukadar valla özledim sizinle sohbeti firsat buldukca gelicem öptüm sizi bebikleride kokladim by by ;)

İyi sabahlar.. Görüldüğü üzere bu saatte ayaktayiz biz. Saat 7 de uyuruz inşallah. Uzun zamandır boyleyiz dayanmaya çalışıyorum ama artık zor oluyor..
Tek güzel şey sonunda 6+1 evden 3+1 eve geçebildim. Yıllarca eziyet cekmisim 2 cocukla koca evde. Yerleşmem 3 gun sürdü. Düzenim oturdu. Birde Mina Hanim in uykusu düzelirse tadından yenmicekte hiç umudum yok artık..

Sevindim işin başindan aşkin olurdu hep :) nasi yaptin yav cocuklarla tasinmak bile zor olur ama hafiflediysen sorun yok hayirli olsun yeni evin

Sevindim işin başindan aşkin olurdu hep :) nasi yaptin yav cocuklarla tasinmak bile zor olur ama hafiflediysen sorun yok hayirli olsun yeni
evin

Teşekkür ederim canım. Gercekten isim hiç bitmezsi üst katı temizle alt kat kirli kalırdı. Kısır döngü gibiydi. Eziyetten başka birsey değil. Şimdi sil supur 1 saat tutmuyor. Dip kose yaptimi 2 saatte pırıl pırıl ev. Oysaki ben 3 gun çıkamazdım isin icinden :)
Tasinmakta kolay oldu. Çünkü evimi kendim topladım. Normalde nakliye topluyor ama ben pek sevmem öyle seyleri. Her topladığım kolinin üzerine ne olduğunu yazdım. Eve gelince de mutfak kolilerini mutfağa yatak odası kolilerini yatak odasına koydurdum. Vakit buldukça actım yerleştirdim. Cok cok iyi oldu..

Back
X