2014 Şubat Anneleri

kizlar gripten dokuluyorum yaa. 2 haftadir anneannemiz yanimizdaydi.o gittigi gun hastalandim. keske o burdayken olsaydi. kuzucum da anneme iyice alusmis evin icinde onu arayip duruyor. bulamayinca da bana sardi iyice. tepemden inmiyor. grip ona da bulasacak diye korkuyorun ama uzak da tutamiyorum. ahhhh ahh yorgan dosek yatasim var ama yerde legolarla oynuyorum :)))[/QUOTE

Ge
Kizlar inek sütü veren varmi uyurken biberon almaya başladı nerdeyse günlük toplam 400 cc veriyorum:KK23:

Cokmu Simdideden bu kadar inek sutu:KK56:

İştahini etkilemiyormu? Süt tok tutar derler ama bence etkilemiyosa sorun yok yarim lt ye kadar süt almalari gerekiyomus zaten sor istersen genede dr a kackere uyuyoki 400cc tamamliyonuz biz 2 kere uyuyoz gündüz genelde gece iyi uyumadigi icin kalktiktan 2 saat sonra yarim saat uyur bida taa 5 gibi uyur 1 saat falan ama ben sadece gece süt veriyorum biberonla gündüz emiyo

Günaydın arkadaşlar ,

biz küçük büyük farketmez çığlık çığlığa bağırıyoruz , byük ise kucağına gitmek istiyoruz gidince mutlaka canını yakıyoruz.
teyzeminde opğlu var biliyorsunuz 2,5 ay var aralarında onunla oynamak için çıldırıyor ama sürekli vuruyor.

2 kere dedi anne diye daha emekliyordu düşün ben unuttum zamanını :KK70:

Ben veriyorum ama 60 cc maxımum çünkü fazlası çok gaz yapıyor uykusundan uyanıyor.
doktora sorabilirsin fazla sütün ne zararı olur bilmiyorum 400 cc bizim için çok yüksek bir rakam o kadar hiç bir şey içmedik daha
Speedy oglumda gaz yapmadi.
Hani emme yok bari kalsiyumu inek sütünden alsin dedim.:KK45:

Baya olmuş anne demeyeli kizin:eek:

İştahini etkilemiyormu? Süt tok tutar derler ama bence etkilemiyosa sorun yok yarim lt ye kadar süt almalari gerekiyomus zaten sor istersen genede dr a kackere uyuyoki 400cc tamamliyonuz biz 2 kere uyuyoz gündüz genelde gece iyi uyumadigi icin kalktiktan 2 saat sonra yarim saat uyur bida taa 5 gibi uyur 1 saat falan ama ben sadece gece süt veriyorum biberonla gündüz emiyo
Isim zaten oğlum doğdu doğal iştahlı değil hiç sevmedi ek gidayi.gece sabaha kadar sadece su icer.

Sabah 9 gibi yumurtalı kahvaltı. 12 gibi 150 cc süt. . Hemen kalkar uyumaz.

Bi kaç saat sonra pekmezli yoğurt. .meyve sabah kahvaltisinda veriyorum.

4 gidim uyur yine 250 cc süt 2 saat uyur.
Akşam icerse çorba İçmez se 11 gibi yatar yine 150 cc süt. Gece uyanmasi belli olmuyo mesala bazen 10 yakın kalkar mesala dün bi kere kalktı ..:KK53:

Ama şu doru baya tok tutuyo süt:KK56:

Ayın 26 sinda menenjit aşısı var sorum doktoruna:KK55:

Bakım bide kilosuna faydası oldumu:eek:

20150313_123144.webpYaralı bereli halimiz :p

bizim öyle oldu canım ya kızım dişten ishal oldu verdim daha çoğaldı.
ama kestiğim anda düzeldi 2-3 gün vermedim hiç
Iyi oluyo böyle deneyimleri paylasmak Teşekkürler .:KK16:

Çok şey öğrendik bu topikte birbirimizden:KK52:

Çoğu anne topikleri yazismiyo bile şükür bizim grup hep aktif:KK73:

ay demekki benimki normal pek yaramaz laflarından sıkıldım da sinir olmaya başladım biyere girdimi hepten ipinden kopmuş gb hoşe vdede öyle ama evimize alışkın yeni yerde keşvetcek daha cok sey oluyo tabi aman canalrı sağ olsun saf saf durmasından iyidir hiç sevmem yavaş cocugu derdim benimki 4g hızında :D

halamın eşi vefat etti bugün yarın annemlere gidicez cenaze için oysai daha yeni gitmiştik zeynebi sevmişti bayramlarda gelen kızım dedi bayrama gene gel dedi el öpmeyi ögren ama bu sefer önce bebektin artık yürüyosun büyümüşşsün bu bayram el öpersin demişti bayramı göremedi çok kötü oldum bisürü plan yapıyoruz ama boşu boşuna rabbim imanla ölmeyi nasip etsin tuhafım bugün...

ay demekki benimki normal pek yaramaz laflarından sıkıldım da sinir olmaya başladım biyere girdimi hepten ipinden kopmuş gb hoşe vdede öyle ama evimize alışkın yeni yerde keşvetcek daha cok sey oluyo tabi aman canalrı sağ olsun saf saf durmasından iyidir hiç sevmem yavaş cocugu derdim benimki 4g hızında :KK70:

halamın eşi vefat etti bugün yarın annemlere gidicez cenaze için oysai daha yeni gitmiştik zeynebi sevmişti bayramlarda gelen kızım dedi bayrama gene gel dedi el öpmeyi ögren ama bu sefer önce bebektin artık yürüyosun büyümüşşsün bu bayram el öpersin demişti bayramı göremedi çok kötü oldum bisürü plan yapıyoruz ama boşu boşuna rabbim imanla ölmeyi nasip etsin tuhafım bugün...

Basiniz saolsun öncelikle insanin ölümü bukadar gercekken bukadarda hayal kursun planlar yapsin degilmi hepimiz öyleyiz ama baska türlüde yasanmazki bende hic yakinimin vefatina sahit olmamistim olunca bi garip oldum nasi yani artik yokmu dedim allah rahmet eylesin ölmüslerimize

Karistirma olaylari dedigin gibi biyere hic rahat gidemiyorum bende canim yaa evi cocuga göre ayarladik dolap kilitleri vs yemek masasiyla tv ünitesine çit çevirdik evimiz merdivenli kapi aldik cocuklar için güvenlikli olandan oglum fazla hareketli evde rahatimda baska evi talan ediyo bazen diyorum cokmu kapattim heryeri sonra onu öyle delirircesine karistirirken gördümmü iyiki yapmisim diyorum

Dün ogluma irmik tatlisi yaptim sever kendisi irmik cok faydali tarifimi paylasayim yapmak isteyen arkadaslar olursa oglum hepsini bitirdi inş. Bebilerde sever 1 bardak inek sütü 1, 5 kasik irmik tercihinize gore şeker az koyun koyarsaniz 3 adette cici bebe 1 tatli kasigi tereyağ

Sut , irmik, seker karistirilip pisiriliyo pismeye yakin tereyagi koyuluyo azdaha pisirip ocaktan alin cici bebeleri sicakken hemen koyun ezin afiyet olsunn

Back
X