2014 Şubat Anneleri

Mesaj yazdim tam gonderecegim sildi minnakim uzerimizde bisey var ama hayirlisi anneler gecen hafta yataktan dustu hem de koydugum butun engelleri asarak uyanmis benden once hic ses cikarmamis kendi inmeye calismis uyku sersemi kaymis saniri. cunku normalde inebiliyor neyae dis cikariyor gene cok sinirli dun kafasini carpti kapiya hafif morardi kosmaya calisiyo dengesini kaybetti kosmak isterken hafif morardi sonra da basi agridi sanirim gidip duvarlara kapiya kafa atiyor bugun unuttu sukur gazeteyi yirtip tencerenin icine atiyor sonra da tahta kasikla karistirip bana yedirmeye calisiyo

canım hepsi aynı galiba. şuan mesaj yazmakta ara ara güçlük çekiyorum. bilgisayar hastası olacak yakında mete. canım nazar mı var acaba sizde?

jelibon ve eltangel çok geömiş olsun ne kadar dikkat etsekte artık çok hareketliler allahım korusun yavrularımızı...

lip canım çok erkekn degil mi uyku saati bide akşam yemeğini ben o saatte yedirsem evde kriz çıkar uymaz açlıktan maşallah fındık ceviz bol yesin çok sağlıklı bide tereyağını nasıl veriyorsun canım muhammed ekmek yemiyor acaba biraz pekmeze koysam nasıl olur...
bizde sitede otuyuoruz yazın şenlişk valla ben çardakta otuyorum muhammed kendinden büyük ablalarla parka gidiyor site de park var ah yaz bir gelse hem ben hem oğlan çok sıkıldık valla :KK43:

canım geçmiş olsun ağzını neden siliyorsun sürekli burnu için burun aspiratörü alın her yerde var hiç tahriş etmiyor burnu gögsününe çok dikkat et hafif hırıltı varsa mutlaka dr götür ben böyle durumlarda ilaç veriyorum ama her dr vermiyor bide geçen gün sağlıkçı bir arkadaş elma yağı önerdi kulak arkasına ve göbek deliğine sür iyi gelir dedi aldım ama yapmadım dene istersen nasıl olsa doğal.

kızlar bizim oğlan kaşık hastası oldu sürekli bana ve ayısına mama yediriyor yemezsem ona yaptığım gibi ıhhh ıhh deyip duruyor bide bu ara her şeyi ellemek istiyor hiç oturmuyor eller yukarıda ayak açık ürüyor ne zaman düzelecek bu yürüme işi bizden bu kadar sizin kuzucuklar nasıl...
ay canım haklısın. yav insan 15 saniyede nasıl 2 yaramazlık yapabilir?

Geçmiş olsun ..Rabbim tüm bebeleri korusun inso_O

Kusma göz kayması aşırı şişlik yoksa doktora bende hiç götürmedim. Ilk devamı düştü mete.

Galiba topijte en fazla muhammed emir dustu:KK57:

Bana artık normal geliyo düşme malesef:KK51:

Alcaktan yüksekten okadar çok düştükü sayısını unuttum:KK51:

4 defa yataktan bi defa ayağa kalkmış mama sandalyesinden yere çakıldı kuzum

:KK69:Tv masası in boyu alçak hergün onun üstüne çıkıyo unutup elini bırakıp ayağa kalkiyo 10 kez kafa üstü ne düşmüştür.

Bunlar sadece bi kaci:mad:

Hergün onlarca kes kafa üstü yüzüstü dusuyo:mad:

Malesef engelleyemiyorum:mad:

Sabah 8 akşam 10 mesaisinde sürekli koy
smaktan yukarılara tırmanmak tan sayısız dusuyo:KK69:

Rabbim koruyor çünkü ben elimden geleni yapsamda o düşecek bi ortam buluyo malesef:KK51:
canım allahım onları koruyor gerçekten. emirin bu 2. düşüşü. mama saldalyesini yüksekliği çok fazla. bence.

Kizlar kece kumas dugmeler citcitlar cort cirtlar daha bisuru sey aldim etkinlik kitabi yapicam zeynebe fotograflicam bitince koyarim resmini sizede fikir olur bugun kirtasiyeyi birbirine kattik :)

2:30 da ciktik 4:45 te eve girdik kirtasiye pazar park gezdirdim kaydiraktan kayiyo totosunu yicem merdiven cikiyo kayiyo tutamiyorum zabdedemiyorum dosarda keske bahceli evimiz olsaydi. Bel agrisindan oluyorum bi kolumda bisiklet bi kolumda zeynep 2. Kata in cik perisanim ben fitik olcam bu gidisle oyle bi donemki dur bilmiyo korkmak bilmiyo

Mama sandalyesinde aya kalkiyo incek cekyat tepesinden inmiyo dusucek. Mutfakta sandalyeye ordan masaya cikiyo :(

Simdi hoppalada :D

20150324_211637.webp bugun aldigimiz kucuk mandallarla kucuk coraplarimizi astik topladik ben astim o topladi mandallara bayildi renk renk minicikler

Canim bende kizima kahvaltiyi bende boyle bulamac veriyordum mina yiyordu..artik bulamac vermemeye verdim ama kizim yemedi simdi isede bulamacli yemiyor..mesala kizim haslamis yumurta yemes omlet yer ve zeytin yer kahvaltida..peynir yemez..ne guzel daha onceleri hersey yerdi simdi ise bisey yemiyor...
Bunlar ne zaman normale dönüp yiycekler:KK51:

canım emir hala yemiyor mu?
Zor umla yiyor jelibonum kendi 15 saat aç kalsın yine isteyerek yemiyo:KK51:

Çorba sebze balık tavuk yok. Günlük 400 cc inek sütü içiyo uyurken.

Kahvaltı benim mücademle bide muz yediriyom küçük kase pekmezli yoğurt hep böyle günlük beslenmesi:KK56:

Ama hiç istekli yemiyor dakikalarca ağzında tutuyo suyla yutuyo ancak:KK51:
Böle yapmasam kilo almaz verirdi ancak

:KK51:
Iki gün sonra aşıya gidecez bakalım nolmus kg si:KK57:

Ya kızlar ceylinin popişi falan hep pişik geciremedim suyu sevmiyo biliyosunuz lavabo da yikiyorum kıyamet kopa kopa zeytinyağı sürmeye başladım inşallah iyi gelir başka ne yapalım akıl verin kasiniyo belli ustumuzde ileri geri surtunuyo :confused:koyuyoruz babasıyla açıp kaşıyorum öyle duruyo garibim hoşuna gidiyo :KK36:
Coresatin krem var. Muthişşş. Hemen donuç alırsın. Geçmiş olsun.

Kislar benim.kolum morluk.icinde yaw:mad:

Aynı yerde oturduk kolumu aynı yerde duruyo du gelip hep beni isiriyo babayı hiç ısırmiyo:mad:

Çok zevk aliyo beni ısirmaktan:KK58:

Kendi bebem den korkuyorum yanıma gelince:KK57:

Kizlar kece kumas dugmeler citcitlar cort cirtlar daha bisuru sey aldim etkinlik kitabi yapicam zeynebe fotograflicam bitince koyarim resmini sizede fikir olur bugun kirtasiyeyi birbirine kattik :)

2:30 da ciktik 4:45 te eve girdik kirtasiye pazar park gezdirdim kaydiraktan kayiyo totosunu yicem merdiven cikiyo kayiyo tutamiyorum zabdedemiyorum dosarda keske bahceli evimiz olsaydi. Bel agrisindan oluyorum bi kolumda bisiklet bi kolumda zeynep 2. Kata in cik perisanim ben fitik olcam bu gidisle oyle bi donemki dur bilmiyo korkmak bilmiyo

Mama sandalyesinde aya kalkiyo incek cekyat tepesinden inmiyo dusucek. Mutfakta sandalyeye ordan masaya cikiyo :KK43:

Simdi hoppalada :KK70:
Etkinlik kitabı ne oluyoki:eek:

Çok cahelim bu konularda:KK53:

Back
X