- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Ayynnnıi durum bizimki dekocamda yanımda oluyor 3. müz yatıyoruz ve eşim yatmaz ise kız daha çok uyanıyor gece bir ona sarılıyor bir bana :)
sonra gelde ayır yatakları :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayynnnıi durum bizimki dekocamda yanımda oluyor 3. müz yatıyoruz ve eşim yatmaz ise kız daha çok uyanıyor gece bir ona sarılıyor bir bana :)
sonra gelde ayır yatakları :)
Bizde beraber yatiyoruz bende hiç ayırmak istemiyorum belki doru değil ama elimde degilkiz cocugu ama basketbol ve futbol oynuyoruz bayiliuor anneler tavsiye ederim oyuncaklarini hep o toplar basket diyorum oyuncak sepetine atiyo sonra da alkis yaoiyor kendine biz de veraber yatiyoruz ve hic ayirmak istemiyorum
Aha bu tarif aynı benKocayı şutlayan gece yavrusunu koynundan hiç ayırmayan yok gibi gibi...![]()
![]()
SAÇIMI boyatmak istiyorum kızlar ya
bizim kız emzik emmiyor her emmek istediğinde direk emziriyorum
onun için kesmem lazım
SAÇIMI boyatmak istiyorum kızlar ya
Uğramaz mi hiç ayda 1 modundayiz zorla çocuk uyancak diye kulak telsizde çok zor çoookarkadaşlar bebişinizle uyuyorken eşinizle ilişkiniz sekteye uğramıyor mu? bizimki çocik kendi odasında olduğu halde sekteye uğradı valla hiç ilk zamanlarımız gibi değil...
Haksever suya nişasta mı döküyorsun nasıl oluyor bu oyun? bir de o toplardan nerede buluruz? özel bir ismi falan var mı?
teşekkürler...
Günaydın herkese selam biz 3 gecedir ceylinin odasında yerde yatiyoruz ya odasına alissin diye uyudugunda yatağına koyuyorum hoop aaggg ağlamak tekrar yere yanıma alıyorum uyuyo yine yatağa koyarken tekrar ağlamak başlarım böyle ise dedim aldım gittim yatagimiza yapamıyorum olmuyo ya daha hazır mı değil yasimi küçük anlamadım
bide kedi himmm cocuklar hayvanlara bayiliyo sokakta kedi pesindeyiz bizde dusunemiyorum evde oldugunu yer herelde :))) bide kediyle mi uyuyo ayyy :)))yatağında gün içinde vakit geçirsin... oyuncakları falan yatağına koyarsan oraya alışır. ben şimdi uykusu gelince yatağına koyuyorum döne döne uyuyor:) başlangıçta uykusu gelmeden de yatağında vakit geçirmesi için oyuncaklarla orada oynarsa ortama alışabilir... biz biraz değişik bir aileyiz:) evde kedimiz var:) kedi ile uyuyor :)
Bence yap benimkide hircin seviyo bole seyleri seninkide sever varsin doksun amac mutlu etmek banyoda yapabilirsin sende; )Ana yine iyi pat devir dokmemis
Ben bunu asla yapamam 3 sn içinde legen ters döner![]()
arkadaşlar bebişinizle uyuyorken eşinizle ilişkiniz sekteye uğramıyor mu? bizimki çocik kendi odasında olduğu halde sekteye uğradı valla hiç ilk zamanlarımız gibi değil...
Ne renk istiyosun
Uyku problemimimizi dr a söyledim odayi ayirana kadar bu sorun çözülmez dedi bu yaz sonu ayircam emzirdigim müddetce uyumucak biliyorum
ben geçen hafta kestirdim çene hizasında modern bir kesim , hem de birkaç paket balyaj-ışıltı attırdım. bu değişiklik bana iyi geldi, resmen kezban modundaydım 2 senedir, saçlar simsiyah bele kadardı...saçıma bakamıyor, hep topuz yapıyordum. daha önceden her gün yada 2 güne bir banyo yapan ben, haftada 2 kez banyo yaptığıma şükreder olmuştum. bir de hamilelikte hiç dökülmeyen ve ışıl ışıl parlayan saçlarım, bebek doğduktan sonra iyice kötüleşti, döküldü ön kısmı, cansızlaştı, ışıltısı gitti...bu yüzden saçlarınız kestirin ve boyatın kızlar korkmayın... ama emzirirken boyatmak sıkıntı olabilir benim balyaj paketleri saç derime değmiyordu ama yıkama aşamasında şampuanlanırken kuaförüm bir şey sürdü, ben de sordum kimyasal bir şey olmadığını söyledi. yine de huylandım emzirdiğimi söylemişim zaten. hamilelikte boyatmak şurda dursun saçını bile kestirmeyen, hatta zararlı diye şampuan bile kullanmayan özel zaytinyağlı sabunla kafasını yıkayan ben, tabii ki bu durumdan çok huylandım.o an kafama sürülen şeyin ne olduğunu da bilmediğim için mecbur bekledim. umarım zararlı bir şey değildir.
arkadaşlar bebişinizle uyuyorken eşinizle ilişkiniz sekteye uğramıyor mu? bizimki çocik kendi odasında olduğu halde sekteye uğradı valla hiç ilk zamanlarımız gibi değil...
aynen saçlarım ombreli şuan zaten 6 aylıkken yaptırdım ama 5 yıldır dipboyası yaptırmadım
şimdi karar verirsem akşama gidip değişiklik yapacağım
uğruyor malesef ama bu nerede yattığı ile alakası yok aslında hayatımızda 3 . bir şey var ,
odasına yatırıyoruz genelde yada o bizim yatakta biz başka yerde
bizim 6. yolda. yürümede zamanla olur canım. 1-2 ayı daha var. canım hiçmi sıralamıyor?koltuktan tutunarak falan?herkese gunaydiiiin. sabah kuzucukla fingirdesirken bir baktim 2 azi disi birden cikmis. sok oldum resmen. 1 tanesi tamamen cikmis, digerinin yarisi yolda :)) nasil farketmedim yaa. zavallimin parmakllari bosuna hep agzinda degilmis..
10 disimiz oldu ama hala yurumuyoruz :)))