2014 Şubat Anneleri

herkese gunaydiiiin. sabah kuzucukla fingirdesirken bir baktim 2 azi disi birden cikmis. sok oldum resmen. 1 tanesi tamamen cikmis, digerinin yarisi yolda :)) nasil farketmedim yaa. zavallimin parmakllari bosuna hep agzinda degilmis..
10 disimiz oldu ama hala yurumuyoruz :)))

hayırlı olsun yeni dişleriniz:) bizim 6 dişimiz var , biz de hala yürümüyoruz:)

Canim anaokullarinda marketlerde oluyo gormussundur kucuk renkli toplar toplarin ozelligi basilmiyo gomulmuyo ne yaparsan yap. Suya batmiyo banyodada eglenceli oluyo yani :) bide makarna yerine baska bakliyatlarda kullanabilirsin bizimki agzina atip geri vermedigi icin suan biraz iri makarna isimizi gordu bide sise kucuk ver ben sisrleri yeni atmistim zor oldu. Minik parmaklarinin gelistigini gormek guzell; )

Canim o etkinlikte nisastayi koyunca suyun sertlesmesi gerekiyodu bizim zeynep suyu 2 saniye rahat birakmadki vura vura doktu yoksa elini gezdiricek bu etkinlkte yavasca ve suyun kati hale donusunu gozlemlicek dokusunu hissetcek tek gissettigi cilginca suya vurmakti :KK70:
canım emirinde zeynepten pek bir farkı olmaz diye düşünüyorum. nerdeee, oturcak, beklicek o su katılaşsın diye.

herkese gunaydiiiin. sabah kuzucukla fingirdesirken bir baktim 2 azi disi birden cikmis. sok oldum resmen. 1 tanesi tamamen cikmis, digerinin yarisi yolda :)) nasil farketmedim yaa. zavallimin parmakllari bosuna hep agzinda degilmis..

Gunaydin canim farketmeden 2 azi mi cikar yaaaaaaaa :)))) hayirli olsun ins hep bole olur. Bizim hala bi azi tam görunmedi 2 ay olcak sanirim 2 gunde bi buburun akintisi huysuzluk agzi su oluyo uyuyamiyo. Kehribar kolyesi almak istiyorum ise yariyo mu acaba

Gunaydin canim farketmeden 2 azi mi cikar yaaaaaaaa :)))) hayirli olsun ins hep bole olur. Bizim hala bi azi tam görunmedi 2 ay olcak sanirim 2 gunde bi buburun akintisi huysuzluk agzi su oluyo uyuyamiyo. Kehribar kolyesi almak istiyorum ise yariyo mu acaba

:))) canim istahsizlik,uyku problemleri,gece uyanma vs. bizim icin bir rutin oldugundan, bu belirtilerin hepsi bana cooook normal geliyor. o yuzden pek dise baglamamistim :))))
kolye bir ise yariyor mu hic bilmiyorum..

Hayırlı olsun dişler canım ne güzel acılar çıkmış dert biraz azalmış bizim 6 dış var 3 altta 3 üstte sol taraftan çıktı alt üst kesiciler niye simetrisi çıkmıyo 4 4 olsun çok komik duruyo bi guluyo altta 3 diş

Canim d
Canim disiniz hayirli olsun..bizimde 8 disimiz var..bizde halen yurumuyoruz..

bizim 6. yolda. yürümede zamanla olur canım. 1-2 ayı daha var. canım hiçmi sıralamıyor?koltuktan tutunarak falan?
bizim 6. yolda. yürümede zamanla olur canım. 1-2 ayı daha var. canım hiçmi sıralamıyor?koltuktan tutunarak falan?
Mina tutunarak kalkiyor tutunarak yuruyor ...iki elinide birakiyor desteksiz ayakta kaliyor ama desteksiz adim atmiyor....

Mina tutunarak kalkiyor tutunarak yuruyor ...iki elinide birakiyor desteksiz ayakta kaliyor ama desteksiz adim atmiyor....
canım zamanla olur böyle şeyler. benim tanıdığımın oğlu 15 aylıkken yürümüştü. şimdide durduramıyorlar.

Slm kızlar ben 2014 Şubat annesi olarak yeni keşfettim bu topiği paylaşımlarınız çok güzel muhabbetinizde güzel benide aranıza alırsanız sevinirim
Hoşgeldin nagiş kaç şubat dogdunuz normal mi sezeryan mi adı ne bebisinin kaç dışı var nasıl uyur anlat hadi:KK54::p:oops:

sosyoloji canım hayırlı olsun azılar...Bizim de toplam 10 dişimiz var ben de farketmedim azıları :KK76::KK76::KK76:
Komik bişeyler yaziyim...
Abisinin flüdünü üflüyor üfledikten sonra da kıkırdıyor...:KK75:
Büyük oğlana zor öğretmiştim bir defada öğrendi maşallah pipetle süt içebiliyor kuzum...:KK55:
Su,atta evi süpürelim diyorum hemen yöneliyor...Pisi pisi yapıyo eliyle yirim onu bennnnnnnnnn....:KK71:
Kaka mı yaptın sen dediğimde elinle bacak arasına vuruyor.. Yine şaşırtıyor beni... :oops:
Parmağımı tutup beni istediği yere götürüyor masanın arkasına düşen oyuncak mesela yardım istiyor...:confused:
Bolca kendimi sokak kapısında buluyorum atttaaaaaaa...:-)
Ağzı da dolu dolu söylenip duruyor çabuk konuşacak galiba...
:KK36:

sosyoloji canım hayırlı olsun azılar...Bizim de toplam 10 dişimiz var ben de farketmedim azıları :KK76::KK76::KK76:
Büyük oğlana zor öğretmiştim bir defada öğrendi maşallah pipetle süt içebiliyor kuzum...:KK55:
Su,atta evi süpürelim diyorum hemen yöneliyor...Pisi pisi yapıyo eliyle yirim onu bennnnnnnnnn....:KK71:
Kaka mı yaptın sen dediğimde elinle bacak arasına vuruyor.. Yine şaşırtıyor beni... :oops:
Parmağımı tutup beni istediği yere götürüyor masanın arkasına düşen oyuncak mesela yardım istiyor...:confused:
Masallah oglusuna..minaya hani bebegin gidip bebebegini aliyor ona saril diyorum sariliyor diyorum onu ayaginda salla kucuk yastigi ayagina koyup salliyor..kopek nerde kopegini gosterip aliyor..kizim hani lamba kafasini kaldiriyor gosteriyor..bide mina bebek resimleri hayvan resimleri gordugunde cok seniyor parmagiyla bana gosteriyor bak diyor..onlara parmagiyla cici yapiyor..bebegin burnu nerde burnunu gosteriyor...masalllahh kuzumlarimiza...mina baba dede hiya bak diyor..isteye is diyor..

Masallah oglusuna..minaya hani bebegin gidip bebebegini aliyor ona saril diyorum sariliyor diyorum onu ayaginda salla kucuk yastigi ayagina koyup salliyor..kopek nerde kopegini gosterip aliyor..kizim hani lamba kafasini kaldiriyor gosteriyor..bide mina bebek resimleri hayvan resimleri gordugunde cok seniyor parmagiyla bana gosteriyor bak diyor..onlara parmagiyla cici yapiyor..bebegin burnu nerde burnunu gosteriyor...masalllahh kuzumlarimiza...mina baba dede hiya bak diyor..isteye is diyor..

Minayı burdan kocamannnnnnnnn öpüyor, maşalllah diyorum...Binlerce şükür...Yavrularımızın zihinsel ve bedensel gelişimleri süperrrr...İyi bakmışız galiba maşallah...:nazar::nazar::nazar:

"Evris, post: 40310738, member: 406546"]Minayı burdan kocamannnnnnnnn öpüyor, maşalllah diyorum...Binlerce şükür...Yavrularımızın zihinsel ve bedensel gelişimleri süperrrr...İyi bakmışız galiba maşallah...:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
Sagol canim bizde senin iki prensini opuyoruz...allah hepimizin bebislerini bagislasin...masalllahh tum bebislere...allah onlari nazarlardan korusun..

Back
X