2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar iyi haftalar herkese,

gazetede bir haber vardı okudunuz mu,şimdi konusu geçince aklıma geldi. istanbul da bir ailenin 1 yaşındaki kızı 3. kattan düşmüş. hastaneye götürmüşler, hastanede annesini çocuğu tuvalette boğmaya çalışırken bulmuşlar anne de vicdanım rahatsızdı o yüzden yaptım demiş. yavrucuk ölmüş :KK43:( yahu 1 yaşındaki çocuk zaten zor yürüyor nasıl camdan düşecek, annesi mi attı acaba...ayrıca annenin çocuğunu öldürmeye çalışması nasıl bir caniliktir.bunu annesi değil en canavar insan dahi yapamaz...ruh hastası mıydı neydi, üstelik de bankada müfettiş olarak çalışıyormuş. bence doğum yapan annelere sağlık bakanlığı tarafından psikologlar evlerine gelip destek vermeli, konuşmalı, aksi durum gözlendiğinde çocuk korumaya alınmalı...bir can kolay mı oluyor, Allah hepimizi ve çocuklarımızı korusun,
canım düşme konusuna bir şey diyemeyeceğim. her şey olabilir ama buna vijdansızlıktır yahu. tüylerim diken diken oldu.

canım sigaraya sakın başlama , çocuğuna çok büyük kötülük edersin... diyetisyene de git bence bak ben gittim bir adım attım, 3 kiloosunu verdim bile, kaldı 7-8 kilo. evlendiğim zamanki genç kızlık halime döneceğim inşallah,
hep ünlü annelere bakıyorum, hiç bizim gibi kilolu kalan yok gülüm millet sırım gibi valla, baldır bacak incecik, benim kalas gibi her yerim valla, inşallah ince olacağım. hedefim çok zayıf olmak değil 60 kiloya inmek inşallah...
diyetle hiç aç kalmıyorsun, 3 tane ara öğünün var, şeker krizlerini hurma ve kuru incirle aşıyorsun...
sana yazayım istersen listemi, kafana uyarsa bir bak.
Bu yeme meselesi galiba biraz değişik. Ben yemek yemekten zevk almam. Hayatta kalmak için yerim :) yani çoğu zaman doymadan kalkarım masadan. Yeme zevki ayrı birşey... Yeni tatlar sevmem. Tatlı çikolata sevmem... Çok acayip biriyim o konuda :) boyum 1.72 58 kilo ile hamile kaldım doğumdan önce 67 kiloydum toplam 9 kg aldım. 1 ay içinde 57ye indim. Emziren anneler hiç dert etmesin. Ben emziremediğim için yemedim...

Ben de diyetteyim bi hafta olcak nerdeyse diyet tam bugday ekmegi yiyorum 2 dilim eskiden bi yudumda yedimi simdi dilim sayiyorum :))) tatli cukalata abur cubur hamur isi yemiyorum bol yogurtlu menuler yiyorum kahvaltimda yumurta peynir bol salatayla yapiyorum bakalum verebilcek miyim 58/59 kkiloyum 50 olsam ne kada guzel olur 52 yede sukrederim :/// geceleri bisi yemiyorum eskiden her kalktigimda da bisiler yiyodum ilk uc gun olucem sandim hep gozum karardi ama simdi iyiyim tatli cok canimmmmm cekerse su iciyorum sisene kadar aaaaaa yer kalmadi diyorum :D

20150415_141738.webp
zeynebe kapak ac kapa faliyeti hazirladim gecenlerde baya bi oynuyo dikatini cok cekti biliyosunuz zeynep cok hareketli sakin bebisi olanlarinki cok daha uzun sure oynar boyle bir oyuncakla tavsiye ederim minik kaslari gelistirir

Molfix bu islak mendil kapaklarina bayiliyo zeynep onlari toplayip guzel etkinlikler hazirlicam

20150415_164620.webp 20150415_011258.webp 20150415_011253.webp 20150415_011304.webp 20150415_011309.webp 20150415_011247.webp

Bide keceden aktivite kitabi yapti sayilar sekiller var dugme ilikle ac cicit cit meyveleri sepete topla camasir as topla camasir makinasina doldur gb bisuru etkinlik var icinde zor du ama bitirdim bi kapak kaldi ;)

Eki Görüntüle 1501980
zeynebe kapak ac kapa faliyeti hazirladim gecenlerde baya bi oynuyo dikatini cok cekti biliyosunuz zeynep cok hareketli sakin bebisi olanlarinki cok daha uzun sure oynar boyle bir oyuncakla tavsiye ederim minik kaslari gelistirir
Güzel olmus canim eline saglik neyle yapistirdin onlari

Bu yeme meselesi galiba biraz değişik. Ben yemek yemekten zevk almam. Hayatta kalmak için yerim :) yani çoğu zaman doymadan kalkarım masadan. Yeme zevki ayrı birşey... Yeni tatlar sevmem. Tatlı çikolata sevmem... Çok acayip biriyim o konuda :) boyum 1.72 58 kilo ile hamile kaldım doğumdan önce 67 kiloydum toplam 9 kg aldım. 1 ay içinde 57ye indim. Emziren anneler hiç dert etmesin. Ben emziremediğim için yemedim...

evet bahsetmiştin canım istediğin gibi emziremediğinden hatırlıyorum...ben de hamileliğimde diyetisyen eşliğinde beslenerek toplam 9 kilo almıştım, 1 ay sonra da doğum öncesine döndüm ancak sütüm azaldkça yemeye yüklendim tekrar 4-5 kilo aldım. benim yeni doğum yapan arkadaşlarım da emzirerek 1-2 ay içinde kilo verdiler. günde 1-1.5 litre süt sağan arkadaşım vardı...ama ben emzirirken kilo aldım. benim metabolizma çocuk doğuracak ve emzirecek bir insanın metabolizması değil bence. ancak fiziksel aktivite ile çalışan bir metabolizma, geçmişte çok spor yaptığım için vücut şartlanmış durumda, kas yoğunluğu fazla ve süt vermeye elverişli değil ben bunu öğrendim...resmen inek tipi gibi, mesela süt veren inekler farklı cinsten geliyor, bir de et için beslenen inek var. ben işte o et için beslenen inek tipiyim:) şaka gibi ama doğru

evet bahsetmiştin canım istediğin gibi emziremediğinden hatırlıyorum...ben de hamileliğimde diyetisyen eşliğinde beslenerek toplam 9 kilo almıştım, 1 ay sonra da doğum öncesine döndüm ancak sütüm azaldkça yemeye yüklendim tekrar 4-5 kilo aldım. benim yeni doğum yapan arkadaşlarım da emzirerek 1-2 ay içinde kilo verdiler. günde 1-1.5 litre süt sağan arkadaşım vardı...ama ben emzirirken kilo aldım. benim metabolizma çocuk doğuracak ve emzirecek bir insanın metabolizması değil bence. ancak fiziksel aktivite ile çalışan bir metabolizma, geçmişte çok spor yaptığım için vücut şartlanmış durumda, kas yoğunluğu fazla ve süt vermeye elverişli değil ben bunu öğrendim...resmen inek tipi gibi, mesela süt veren inekler farklı cinsten geliyor, bir de et için beslenen inek var. ben işte o et için beslenen inek tipiyim:) şaka gibi ama doğru
Cok guldum bende yumurtlamayan tavugum :) hrelde benimde etim iyi :))) eh birinciklerim var atletizmde :) gecti bizden 20 mekik zor ceker oldum :)

Hmmm ben böyle seylerden pek anlamam ama güzel kopya cekerim :) face de bi tane video vardi bu etkinlik kitabiyla ilgili ondan mi yararlandin? Ama gercekten cok marifetliymissin bravo
Evet canim facede instagramda hep montesori egitimini takip ediyorum bi evde bilinvbilincli anaokulu egitimi gb bisi. Anaokulu ogretmeniyim elim aliskin daha super olurdu ama malesef zeynep ten kac goc bu kadar oldu :)

sen harika bir sey yapmışsın cnm mesleğini konuşturmuşsun:) bravo
Sagol canim sizlerde yapin diye koydum oyuncaklardan cabuk sıkılıyolar ama bole gercek seyleri zeynep daha ck seviyo. Mesela kumda oynasin diye kova seti aldim 2 durttu birakti simdi pet sise ayran bardagi gb seyler goturuyorum parka daha uzun oynuyo degisik benimki :)

Super yapmışsın ellerine sağlık bende geçen kız uyurken görevli çaldı kapıyı dan dan sesiyle uyandi çocuk o sinirle kalktım bebek uyuyor yazısı yaptım malzeme yoktu karton torbanin dibindeki kartonu aldım sağlamlastirdim kat kat durun resim koyayım acele oldu ama etkili

Bu kapı susunude ben yaptım hamileyken hem kızımın odasına hem dış kapıya süsler le zaman geçirdim .

Hahah evet süper benzetme... Hiç böyle düşünmemiştim. :) valla ben neler çektim ama olmayınca olmuyor... Hala emzirenler var ya inanamıyorum... Ama demek ki bizimkinin de emmemesi gerekiyormuş ne bileyim kendimi böyle teselli ediyorum. Ben et ineği falan da değilim. Ne et ne süt :)

Back
X