- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
canım 4 azı birden mi=? allah yardımcın olsun.Bizde burun akmiyo ama yatağı salya icinde
Bi azi çıktı 4 azi acayip şiş kizarik uyku yok yeme yok
Huzursuzluk çok bagiriyo herseye kızıp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 4 azı birden mi=? allah yardımcın olsun.Bizde burun akmiyo ama yatağı salya icinde
Bi azi çıktı 4 azi acayip şiş kizarik uyku yok yeme yok
Huzursuzluk çok bagiriyo herseye kızıp![]()
canım emir 22:30-23:30 gibi yatıyor ve 08:30 ya da 09:00 arası genelde kalkıyor. ara ara 09:30 çok nadirende 10:00 oluyor kalkması. en geçte 00:30'da yatıyor. oda binde bir.Reyyan erken kalkınca erken yatiyomu
Emirde erken kalktığında erken yatiyo
Bu düzeni seviyorum hem günde uzun oluyo benim için daha iii oluyo
Mesala dün 11 bucukta yatti sabah 9 bucukta kalktı öğlen olmuş gibi hiç sevmiyorum oyle![]()
canım bizde bugün emirle parka gittikte baya bir salıncak sırası beklettik diğer çocuklara.Azılar bu kadar mı kotu... Bizim 6 dişimiz var. Ağzı akıyor ama aşırı değil. Yandık desenize... Havalar düzeldi parka gidiyoruz. Çok seviniyor Zeynep. Salıncaktan inmiyor. :)
canım biz 8 aylıkken biraz kestirmiştik. şimdi tam normal uzunlukta.Saçları kestiniz mi hiç? Biz onlerini kestik :)
senin adına sevindim canım. yalnız buda demek oluyor ki yaramazlık çeşitleri ya da sitilleri arttı. :)Sonunda canim kizim 3 4 adim atti..cok guzel bi duygu onu oyle gorunce cok duygulandim..bu ani dort gozle bekliyorduk...darisi zeynep ve ezginin basina...
canım 07.15 çok erken emir meteye göre o 2 ayda 1 belki o saatte kalkar. oda aşırı ses olursa birde hastayken.canım yok hafta sonu da inan evde ses felan olmuyor yine kalkıyor ben ramazan ayını nasıl geçiricem şimdiden onu düşünüyorum
Canim bizde nerdeyse yasina kadar prima kullandik zaten istemiistemiyodum israil mali diye molfixe gectik simdi onu kullaniyorum hicbi bez primaya benzemiyo ama nabalim molfixin alti topluyo benim kizim zayif oldan belkide 4 buyuk 3 kucuk ole iste hagiside denedim cuval gb oldu bimin kini denedim oda iyi ama bize pisik yapti molfixtxten memnunum islak mendili cok guzelkızlar bir soru sormak istiyorum. bebişlerinize hangi bezi kullanıyorsunuz? mesela ben prime kullanıyordum ama sızdırıyordu. bende huggies'e geçtim. bunun gibi şikayetleriniz var mı?
Haklarında hayirlisi olsun kesinlikle allahim biliyor her seyi kararliyo isyan etmeden sabirli olmak lazimGorumcemin bebegi dustu simdi evimize geldik bizde 2 gundur gozumuzun onunde agrisi kanamasi vardi bebek mihabbeti cok oldu icim kotu oldu cok kucuk daha cocuklari rabbim herseyi kararliyo ama oda uzuldu tabi((
Biz 9 aya kadar beyaz prima kullandik sonra yesil primaya gectik ama 3 kere falan sizdirma yapti. Molfix denedik pisik yapmadi gayet de güzel simdi ikisini karisik kullaniyoruz.kızlar bir soru sormak istiyorum. bebişlerinize hangi bezi kullanıyorsunuz? mesela ben prime kullanıyordum ama sızdırıyordu. bende huggies'e geçtim. bunun gibi şikayetleriniz var mı?
Gözün aydin canim allahim cok buyuk yaa bugunleri de gördük cok sukur büyük bi mucizeSonunda canim kizim 3 4 adim atti..cok guzel bi duygu onu oyle gorunce cok duygulandim..bu ani dort gozle bekliyorduk...darisi zeynep ve ezginin basina...
Ben de yeşil prima aktif bebek kullanıyorum ama bir arkadaşım BİM de satılan jelly mi ne oyle bir marka kullanıyorum çok memnunum ve fiyatı çok uygun dedi ama ben cesaret edemedim. Alerji falan olur diye değiştirmedim.kızlar bir soru sormak istiyorum. bebişlerinize hangi bezi kullanıyorsunuz? mesela ben prime kullanıyordum ama sızdırıyordu. bende huggies'e geçtim. bunun gibi şikayetleriniz var mı?
Allah yardımcısı olsun... Ama vardır bir hayır. Allah'ın bildiği işe karışmayacaksın... Bu durumlarda böyle dusunmek gerek. Tabi dışardan demesi kolay ama inşallah çabuk atlatırlar...Gorumcemin bebegi dustu simdi evimize geldik bizde 2 gundur gozumuzun onunde agrisi kanamasi vardi bebek mihabbeti cok oldu icim kotu oldu cok kucuk daha cocuklari rabbim herseyi kararliyo ama oda uzuldu tabi((
Yook biminki çok uuduruk naylon gibi fış fış hiç esnemiyo kakayi hep sırtına taşırdı fiyatına çok uygun değil 44lusu 16 tl prima 40lisi 20 tl . Bizde yeşil prima kullanıyoruz memnunuz çocuktan çocuğa degisiyo tabi geçen arkadaşın bebeğin de gördü daha 40 günlük molfix kullaniyolarmis bitmiş hediye gelen prima takmış bi açtı o minik poposu kızarmış yani çocuğun tenine göre degisiyoBen de yeşil prima aktif bebek kullanıyorum ama bir arkadaşım BİM de satılan jelly mi ne oyle bir marka kullanıyorum çok memnunum ve fiyatı çok uygun dedi ama ben cesaret edemedim. Alerji falan olur diye değiştirmedim.
ay canım çok üzüldüm. alah sabır versin.Gorumcemin bebegi dustu simdi evimize geldik bizde 2 gundur gozumuzun onunde agrisi kanamasi vardi bebek mihabbeti cok oldu icim kotu oldu cok kucuk daha cocuklari rabbim herseyi kararliyo ama oda uzuldu tabi((
her bebeğin cildi farklı oluyor galiba canım. bizdede molfix'te bizde pişik yaptı.Canim bizde nerdeyse yasina kadar prima kullandik zaten istemiistemiyodum israil mali diye molfixe gectik simdi onu kullaniyorum hicbi bez primaya benzemiyo ama nabalim molfixin alti topluyo benim kizim zayif oldan belkide 4 buyuk 3 kucuk ole iste hagiside denedim cuval gb oldu bimin kini denedim oda iyi ama bize pisik yapti molfixtxten memnunum islak mendili cok guzel
canım prima bizdede sızdırdı birkaç kez. ben huggies'in bezlerinin kız, erkek ayrı olanını kullanmaya başladım. çok memnunum. bizde molfiz pişik yapmıştı ama birkaç ay önce demekki kalitesi artıtırılmış.Biz 9 aya kadar beyaz prima kullandik sonra yesil primaya gectik ama 3 kere falan sizdirma yapti. Molfix denedik pisik yapmadi gayet de güzel simdi ikisini karisik kullaniyoruz.
canım ben adını hiç duymamıştım daha önce. demek bilindik bir marka deil. öyle her fiyatı uygun olanı kullanmak doğru olmaz. bebeğin cildinede bağlı aslında.Ben de yeşil prima aktif bebek kullanıyorum ama bir arkadaşım BİM de satılan jelly mi ne oyle bir marka kullanıyorum çok memnunum ve fiyatı çok uygun dedi ama ben cesaret edemedim. Alerji falan olur diye değiştirmedim.