kızlar selamlar,
ya moralim bozuk size sorayım dedim, öğlen eve gittim, annem "yıkayalım" dedi. ben de babam varken yıkasaydınız" dedim ama ısrar etti, perşembe günü babannesi gelecek onlar gelince temiz olsun diye ısrar etmiş.... "neyse artık odasına küvet götürüp oradan oraya su taşımak zor oluyor banyoda yıkayalım" dedim. banyoyu ısıttık hazırladık her şeyi neyse ben küvete girdim o sırada ilk suyu dökecektim ki baktım annem her zmanki gibi suya bakmamış su sıcak olmuş, musluktan ılık su akıtayım derken kuzumun ayağı kaydı düştü küvette

kafasının arkasını çarptı zemine, hemen kaldırdık, çok şükür bir şey yok ama çok korktum....annem iyice kafamı karıştırdı yaa sinir oldum, 2 kişiyle olmuyor bu iş." bir daha ya sen karışma ya da ben karışmayayım" dedim...o da bana kızıyor.bir keresinde yine küvette yıkarken kaymıştı suya girmişti kafası, ondan beri yıkanırken ağlıyordu...daha yeni yeni 1-2 aydır yıkanmaktan hoşlanmaya, ördeklerle filan gülmeye başlamıştı...uff hem kendimi suçluyorum, hem de annemi ya...siz nasıl ve nerede yıkıyorsunuz ?