2014 Şubat Anneleri

Kizlar rekor kirmaya devam ediyor halen adet olmadim galiba emzirene kadar olmucam...kilolardan bahsetmissiniz..cok yiyip almayanlardanim ben bildim bile boyleyim..hamileykende 7 kilo almistim..beni gorenler 2 3kilo al diyorlar..

heeeeeeeyyyyy siiiiiiiz yiyip yiyip kilo almayanlaaaar. biz size gicik oluyoruz haberiniz olsuuuuuuun ;) ;) ;)

Ay bu azilar beni oldurcekkkkkkkk allahim guc sabir veeeeeerrrrr aminnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 1501980
zeynebe kapak ac kapa faliyeti hazirladim gecenlerde baya bi oynuyo dikatini cok cekti biliyosunuz zeynep cok hareketli sakin bebisi olanlarinki cok daha uzun sure oynar boyle bir oyuncakla tavsiye ederim minik kaslari gelistirir
canım emir bununla en fazla 10 dk oynar. oda yeni uyandıysa. onun dışında birde ilk 2-3 günden sonra 5 dk oynar bırakır. hareketli birde yeni şeyler istiyor.

kızlar selamlar,
ya moralim bozuk size sorayım dedim, öğlen eve gittim, annem "yıkayalım" dedi. ben de babam varken yıkasaydınız" dedim ama ısrar etti, perşembe günü babannesi gelecek onlar gelince temiz olsun diye ısrar etmiş.... "neyse artık odasına küvet götürüp oradan oraya su taşımak zor oluyor banyoda yıkayalım" dedim. banyoyu ısıttık hazırladık her şeyi neyse ben küvete girdim o sırada ilk suyu dökecektim ki baktım annem her zmanki gibi suya bakmamış su sıcak olmuş, musluktan ılık su akıtayım derken kuzumun ayağı kaydı düştü küvette:KK43: kafasının arkasını çarptı zemine, hemen kaldırdık, çok şükür bir şey yok ama çok korktum....annem iyice kafamı karıştırdı yaa sinir oldum, 2 kişiyle olmuyor bu iş." bir daha ya sen karışma ya da ben karışmayayım" dedim...o da bana kızıyor.bir keresinde yine küvette yıkarken kaymıştı suya girmişti kafası, ondan beri yıkanırken ağlıyordu...daha yeni yeni 1-2 aydır yıkanmaktan hoşlanmaya, ördeklerle filan gülmeye başlamıştı...uff hem kendimi suçluyorum, hem de annemi ya...siz nasıl ve nerede yıkıyorsunuz ?
canım geçmiş olsun. şükür ki bir şey olmamış. bizim banyomuz güzel geçiyor. tek yıkayabiliyorum. küvetini normal küvetin içine koyuyorum. sonra onun suda yüzen balıkları ördekleri falan var birkaç tane. onları veriyorum, biraz oynuyor. sonrada kafasını köpükleyip duruluyorum. çıkarken ağlamamız dışında kolay geçiyor.

Gecmis olsun canim ben dusakabin icinde kendi kuvetinde yikiyorum yer kaydirmazi aldik ama zeynebe guvenemiyorum yanliz yikiyorum bende biraz daha buyusun telefonu vercem eline yikicam
canım telefonla derken telefon suda bozulur. eğer hiç bir özelliği olmayan, çalışmayan bir telefonsa o ayrıda merak ettim.

ya benim kizim cok pasakli. haftada 1 yikasam herhalde kurtlanir. yazin hergun kisin da 2 gunde bir yikadik mecburen. 1 gun bile temiz kalmiyor. son 2 aydir yemeklerini kendisi yemek istiyor. kasik catali pek beceremiyor. ustunun basinin kirlenmesini zaten gectim artik. ama yemekleri elleriyle yiyor ve aninda saclarina kafasina gidiyor el. kafasinda elini temizledikten sonra hoop tekrar yemegi avucluyor. :) dun aksam guya balik yedi. salatayi avuclariyla agzina doldurdu. mama sandalyesinden direkt banyoya gittik :KK66:

bizimki de öyle canım fena pasaklı ama her akşam siliyorum yıkanmadığı için bitlenirse bilemem :)
yıkanma korkusu olmasa benimle birlikte her akşam duş alır sıpacık korkuyor işte :(

canım telefonla derken telefon suda bozulur. eğer hiç bir özelliği olmayan, çalışmayan bir telefonsa o ayrıda merak ettim.

Dus seysine telefon deniyo ya canim ondan bahsettim su cikan sey yani bizde ole deniyo degilmiki onun adi telefon :)))

ay canım bilmezmiyim. yemek neredeyse 0 uyku dersen alt üst olmuş durumda. neyseki bizim patladıda rahatladık biraz. gerçi uyku düzenimiz daha yeni düzeliyor.

Bizim 2 azi iyice cikti sagda simdi solda elleyince cikicak belli ama zeynep 2 aziyi 2 ayda cikardi cok zorlaniyorum tek tutuncak dalim yemesiydi zorla sarki turkuyle yiyo tukuruyo en ufak puruzlu seyi istemiyo cubuk kirakeri yiyo ama sinir oluyorum et balik tavuk hayal oldu baris ciris aglayarak yemek yiyoruz kendi yemek istiyo verincede inadina hepsini firlatiyo :(( uykudan bahsetmiyorum bile:( ni zaman rahat etcekler bunlar bitcek cis ogret sendromlariyla ugras bole gidicek:5///

20150422_140832.webp 20150422_140818.webp

Kizlar zeynebin ayak tirnaklari bana tuhaf geliyo allah korusun mantar felan gb ama buyukler yok diyo ggecer yeni yurudu parmaklarini sıktıgı icin diyolar bu kesmis halim uzayincada parmani sarcak gb oluyo :((

Canım sanki rengi sarı gibi dediğin gibi bi göster istersen erkenden müdahale edilir bişey varsa
Gorumcem onun cocununda ole oldunu gectini soyledi ben mi abartiyorum dedim ama su sira doktora gidemiyorum kendiminde gitmem lazim aslinda pofff :(( saglik ocagi anlar mi acaba bi oraya gosteriyim :(

kızlar biliyorsunuz yarın 23 nisan. birkaç tanıdığım çocuğun töreni var. acaba şimdinin bebekleri 6-7 yıl sonranın miniklerininde törenlerini görecek miyiz? dğ

merhaba kızlar biz sorum var bu ara muhammed yerde ne bulsa alıp elime veriyor hatta battaniyesinde vs hafif pamuk birikse koparır bana getiriyor sizinkilerde yapıyor mu bide bu ara aşırı asabi vurmaya başladı bende konuşmuyorum küstüm diyorum gelip sarılıyor sonra istediği olmayınca ayakları ile tepiniyor normal mi bunlar.

merhaba kızlar biz sorum var bu ara muhammed yerde ne bulsa alıp elime veriyor hatta battaniyesinde vs hafif pamuk birikse koparır bana getiriyor sizinkilerde yapıyor mu bide bu ara aşırı asabi vurmaya başladı bende konuşmuyorum küstüm diyorum gelip sarılıyor sonra istediği olmayınca ayakları ile tepiniyor normal mi bunlar.
Normal canım bizimkide aynısını yapıyo iki parmağıyla tutup soğan kabuğu bile getiriyo vurur sert bakınca sarılır gulersem dahada vurur

Normal tabi ki:) Zeynep de buzdolabından yumurta alıp herkese dağıtıyor:) ayrıca her gün dayak yiyorum:) önemli olan ağzına atmaması her bulduğunu... Ama maalesef yerde birşey bulunca hoop mideye... Geçen karınca yiyordu. Zor aldım elinden :)

ya benim kizim cok pasakli. haftada 1 yikasam herhalde kurtlanir. yazin hergun kisin da 2 gunde bir yikadik mecburen. 1 gun bile temiz kalmiyor. son 2 aydir yemeklerini kendisi yemek istiyor. kasik catali pek beceremiyor. ustunun basinin kirlenmesini zaten gectim artik. ama yemekleri elleriyle yiyor ve aninda saclarina kafasina gidiyor el. kafasinda elini temizledikten sonra hoop tekrar yemegi avucluyor. :) dun aksam guya balik yedi. salatayi avuclariyla agzina doldurdu. mama sandalyesinden direkt banyoya gittik :KK66:

canım günaydın, sana özelden mesaj attım listeyi,
ben mahallenin en mutlu yumurcağı diye bir kitap aldım harvey kamp 'ın.orada yazan bebekler 15 aylık olduğunda birdenbire çatal ve kaşık kullanmada başarılı olmaya başlarlar çünkü daha önce bükülemeyen bilekleri artık ağzına götürürken bükülmeye başlar. yazıyordu. bizim kız da kendi kendine yoğurt yemeye başladı videoya aldık çok komik. tabağın dibindekini alamayınca kaseyi kafaya dikiyor.

Normal tabi ki:) Zeynep de buzdolabından yumurta alıp herkese dağıtıyor:) ayrıca her gün dayak yiyorum:) önemli olan ağzına atmaması her bulduğunu... Ama maalesef yerde birşey bulunca hoop mideye... Geçen karınca yiyordu. Zor aldım elinden :)

bizim kız da yerdeki en ufak şeyleri görüyor ve anında ağzına atıyor bu yüzden neredeyse her gün evi süpürüyoruz. biz de "karıncayiyen" diye isim taktık. böyle bir hayvan var ya uğuzun ağzıyla yerdeki karıncaları süpürüyor...ama bildiğim kadarıyla karınca yemedi şu ana kadar:) anneannesinin evinde toprak yemişliği var. (bütün ısrarlarıma rağmen saksılarını bir türlü kaldırmadı annem)

Back
X