2014 Şubat Anneleri

Özge ile konuştum dua istiyor dayanabilmek için dua :( nasıl dayanılır bilmiyorum allah ım güç kuvvet versin.
Ben zeynep e hamileyim diyor :(

Yok ne yazacagimi bilemedim kelimeler yetersiz:KK42:rabbim onu melegimizi çok sevmis erkenden aldı yanına..

Şimdi zeynep kuzumuz cennetin en güzel yerinde..

Ailesine tüm sevenlerine sabır versin Allah'im.

Özge ile konuştum dua istiyor dayanabilmek için dua :KK43: nasıl dayanılır bilmiyorum allah ım güç kuvvet versin.
Ben zeynep e hamileyim diyor :KK43:
Canim benim yaaa... Allahım.... ya bilmiyorum bilmiyorum ne denir bilmiyorum. Kelimeler geliyor bogazima dugum olup kaliyor. Bugun acile goturdum oglumu orda da cocuklari anneleri gorunce allahım ozgeye dayanma sabri ver , ZEYNEBIMIZIN omru kisaydi bu gelenin omru uzun ve guzel olsun dedim.

Canim benim yaaa... Allahım.... ya bilmiyorum bilmiyorum ne denir bilmiyorum. Kelimeler geliyor bogazima dugum olup kaliyor. Bugun acile goturdum oglumu orda da cocuklari anneleri gorunce allahım ozgeye dayanma sabri ver , ZEYNEBIMIZIN omru kisaydi bu gelenin omru uzun ve guzel olsun dedim.
Zeynep im pamuk gibi geldi pamuk gibi gitti kuzum :( özge ile beraber ağladık telefonda. Güçlü ama özge karnımdakine tutundum o olmasa ne yapardım diyor :(
Sizden hep dua istedi haklarını helal etsinler bize dayanma gücü için dua etsinler dedi. Yarın gidicem nasipse şuan bile yanında olmak istiyorum ama çocuklarımı bırakacak kimsem yok :( YARIN eşim bakıcak biraz ben gidicem görmeliyim özge yi yanında olmalıyım.
Seninde bebeğini tebrik edemedim kusuruma bakma csnım

Merhaba kizlar evet zeynep bebegimiz vefat etti. Fakat gazetelere o kadar bilgiyi hangi Allahtan korkmaz verdi inanin aklim almiyor... cunku bir anlik ihmalkarlik... iste annesi sut pisirirken penceereden dustu deniyor bu haberler bir ana babanin yuregini dahada yakiyor... ozge 15 gun once bana misafirdi o zamanlar bile yavrum zeynepi tutamadik ikimiz cok hareketliydi hatta ozgeye cok iyi geziyosun pesinde falan demistim ikimiz tutamadik yavrumu yani hakedemik anlatabiliyormuyum. O kara gunde de, ozge sutunu zeynepe vermis ikisi beraber yatak odasinda yatagin uzerindelermis. Zeynep birden kalkmis pencereden dusmus. ozge ayagindan tuttum sandim bi baktim elimi tutmusum meger diye anlatti. Rabbim sabir versin annesine babasina imtihanlari buyukmus.

Merhaba kizlar evet zeynep bebegimiz vefat etti. Fakat gazetelere o kadar bilgiyi hangi Allahtan korkmaz verdi inanin aklim almiyor... cunku bir anlik ihmalkarlik... iste annesi sut pisirirken penceereden dustu deniyor bu haberler bir ana babanin yuregini dahada yakiyor... ozge 15 gun once bana misafirdi o zamanlar bile yavrum zeynepi tutamadik ikimiz cok hareketliydi hatta ozgeye cok iyi geziyosun pesinde falan demistim ikimiz tutamadik yavrumu yani hakedemik anlatabiliyormuyum. O kara gunde de, ozge sutunu zeynepe vermis ikisi beraber yatak odasinda yatagin uzerindelermis. Zeynep birden kalkmis pencereden dusmus. ozge ayagindan tuttum sandim bi baktim elimi tutmusum meger diye anlatti. Rabbim sabir versin annesine babasina imtihanlari buyukmus.

Uzun zamandır giremiyorum gruba beni belki hatırlayanınız olur..zeynebin haberini aldığımdan beri içim yanıyo çok çok üzüldüm..şimdi senin yorumunu okuyunca dahada kötü oldum allahım özgenin yardımcısı olsun o kadar zor bi acı ki..karnındakinin Ömrü uzun olsun..avcunun içinden kayıp gitmiş melek olmuş kuzum

O haberlerin altına yazanlara ağzıma geleni söyledim buna hakları yokkkkk. Zeynep in ne kadar hareketli olduğunu bende biliyorum insanlar acımasız insanlar zalim. Hangi anne ister böyle birşeyi kim kaldırır ama özge güçlü olmaya çalışıyor karnında yavrusu var bir tane daha.
Allah ım güç kuvvet versin :(

ozge herseye ragmen metanetli olmaya calisiyor.. karninda bir melek daha var, ona tutunuyor.. insan teselli sozcukleri de bulamiyor ki.. ben aglamaktan konusmakta zorlandim. ama" gozumun onunden kayip gitti " diyince koptum..yine de iyi dayaniyor..
cok zorcok...

O haberlerin altına yazanlara ağzıma geleni söyledim buna hakları yokkkkk. Zeynep in ne kadar hareketli olduğunu bende biliyorum insanlar acımasız insanlar zalim. Hangi anne ister böyle birşeyi kim kaldırır ama özge güçlü olmaya çalışıyor karnında yavrusu var bir tane daha.
Allah ım güç kuvvet versin :(
ya insanlar bir de bu haberlere yorum mu yapiyorlar !! pes yani.
zeynep coook sakin uslu bir bebek olsaydi ne yazardi sanki. degil ozge, kim yavrusu icin ihmalkarlik yapmis ki, kim ister bunun olmasini, kim bile isteye yapar.. adi ustunde kaza.. zaten o kizcagiz vicdan azabindan kavruluyor.. millet bos bos konusmasin ya..

ya insanlar bir de bu haberlere yorum mu yapiyorlar !! pes yani.
zeynep coook sakin uslu bir bebek olsaydi ne yazardi sanki. degil ozge, kim yavrusu icin ihmalkarlik yapmis ki, kim ister bunun olmasini, kim bile isteye yapar.. adi ustunde kaza.. zaten o kizcagiz vicdan azabindan kavruluyor.. millet bos bos konusmasin ya..
O adice yorumları ne sen sor ne nen söyliyeyim okudukça kan beynime sıçrıyor. Hepsi mükemmel anne hepsi dünya Yı kurtarıyor bir görsen. Keşke hepsini bana verseler de sabahtan akşama hırsımı alayım. Alabilir miyim yine de alamam.
Hakları yok bunlara aradıkları dağın ardında kınadıkları kapının ardında bunun bilincinde değiller ya akıllarına üzülüyorum acaba akıl yerine ne taşıyorlar.

Ya şimdi okudum burayı çok kötüyüm bogazım da bi düğüm var acıyı ben yasadim resmen buraya girmek bile istemiyorum artık

Merhaba.hamileliğimde takip ediyordum sizleri.tabii az çok hepinizi tanıyorum.acı haberi duyunca girdim tekrar.çok üzüldüm.ne denir bilemiyorum ama allah sabır versin özgeye.hepinizin başı sağolsun.

Haksever, teselli etmek mümkün değil biliyorum. Ancak buraya yazdıkların ve Zeynep için yaptıklarını okuduğum için biliyorum, sen çok iyi bir anne oldun. Eminim babası da çok iyidir. Melek Zeynep sizin gibi bir aileye sahip olduğu için çoook şanslıydı. Sadece buraya yazdıkların bile bunu söylemek için yeterli. Yeni doğacak olan bebeğin de çok şanslı olacak.

Telefonu olan paylaşabilir mi benimle özelden dayanamıyorum gece oldu uyuyamıyorum dönüp dolaşıp resimlerine bakıyorum

Bütün gece uyuyamadim aklım hep Özge de gözümde hep zeynebin resimleri .bi ara dalmisim rüyamda bursaya gittim ozgenin yanına başsağlığına sabaha kadar dön dur .Allahım ömrü bu kadarmış kader diyorum olmuyor Allah ona 1.5 senelik ömür bicmiş diyorim olmuyor aklıma malesef ilk ve son doğumgünü o hazırlıklar ozgemin kendi elleriyle yaptığı tutu etek o heyecan Bayramliklar bisikleti ne varsa geliyo neden neden neden kafamda başa dönüyorum. Özgem emin ol acini burda onlarca kişi paylaşıyoruz senin gibi uykusuz senin gibi gözü yaşlı ve durgunuz.Allah karnındaki uzun ömür sağlık versin sana acini unuttursun inşallah

Back
X