Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbimm..Özge ile konuştum dua istiyor dayanabilmek için duanasıl dayanılır bilmiyorum allah ım güç kuvvet versin.
Ben zeynep e hamileyim diyor![]()
Hala beynim uyuşukRabbimm..saatlerdir agliyorum..Allah yardimcisi olsun
cok zor...........
Canim benim yaaa... Allahım.... ya bilmiyorum bilmiyorum ne denir bilmiyorum. Kelimeler geliyor bogazima dugum olup kaliyor. Bugun acile goturdum oglumu orda da cocuklari anneleri gorunce allahım ozgeye dayanma sabri ver , ZEYNEBIMIZIN omru kisaydi bu gelenin omru uzun ve guzel olsun dedim.Özge ile konuştum dua istiyor dayanabilmek için duanasıl dayanılır bilmiyorum allah ım güç kuvvet versin.
Ben zeynep e hamileyim diyor![]()
Zeynep im pamuk gibi geldi pamuk gibi gitti kuzumCanim benim yaaa... Allahım.... ya bilmiyorum bilmiyorum ne denir bilmiyorum. Kelimeler geliyor bogazima dugum olup kaliyor. Bugun acile goturdum oglumu orda da cocuklari anneleri gorunce allahım ozgeye dayanma sabri ver , ZEYNEBIMIZIN omru kisaydi bu gelenin omru uzun ve guzel olsun dedim.
Merhaba kizlar evet zeynep bebegimiz vefat etti. Fakat gazetelere o kadar bilgiyi hangi Allahtan korkmaz verdi inanin aklim almiyor... cunku bir anlik ihmalkarlik... iste annesi sut pisirirken penceereden dustu deniyor bu haberler bir ana babanin yuregini dahada yakiyor... ozge 15 gun once bana misafirdi o zamanlar bile yavrum zeynepi tutamadik ikimiz cok hareketliydi hatta ozgeye cok iyi geziyosun pesinde falan demistim ikimiz tutamadik yavrumu yani hakedemik anlatabiliyormuyum. O kara gunde de, ozge sutunu zeynepe vermis ikisi beraber yatak odasinda yatagin uzerindelermis. Zeynep birden kalkmis pencereden dusmus. ozge ayagindan tuttum sandim bi baktim elimi tutmusum meger diye anlatti. Rabbim sabir versin annesine babasina imtihanlari buyukmus.
ya insanlar bir de bu haberlere yorum mu yapiyorlar !! pes yani.O haberlerin altına yazanlara ağzıma geleni söyledim buna hakları yokkkkk. Zeynep in ne kadar hareketli olduğunu bende biliyorum insanlar acımasız insanlar zalim. Hangi anne ister böyle birşeyi kim kaldırır ama özge güçlü olmaya çalışıyor karnında yavrusu var bir tane daha.
Allah ım güç kuvvet versin![]()
O adice yorumları ne sen sor ne nen söyliyeyim okudukça kan beynime sıçrıyor. Hepsi mükemmel anne hepsi dünya Yı kurtarıyor bir görsen. Keşke hepsini bana verseler de sabahtan akşama hırsımı alayım. Alabilir miyim yine de alamam.ya insanlar bir de bu haberlere yorum mu yapiyorlar !! pes yani.
zeynep coook sakin uslu bir bebek olsaydi ne yazardi sanki. degil ozge, kim yavrusu icin ihmalkarlik yapmis ki, kim ister bunun olmasini, kim bile isteye yapar.. adi ustunde kaza.. zaten o kizcagiz vicdan azabindan kavruluyor.. millet bos bos konusmasin ya..