2014 Şubat Anneleri

TE="keping, post: 42098690, member: 451296"]kızlar nolur bari siz yapmayın..biz böyle acıyı taze tutarsak özge napsın..biz şimdi ona merhem olacağız..buraya duygusal şeyler yazarak onun yarasını kanatırız..hepimiz inançlı insanlarız elhamdülillah..bize düşen aralık ayına kadar özgeyi ayakta tutabilmek..zaten ona aralıkta taze kan gelecek..şu süreç çok önemli..

olaya duygusal bakıyoruz,annelik iç güdümüzle bakıyoruz birde kulluk gözüyle bakmamız lazım..herşeyi verende O,alanda O

kızlar nolur güçlü olalım,sürekli dua edelim..özgenin şu dakikadan itibaren sadece maneviyata ihtiyacı var..maneviyatı ne kadar güçlü olursa gerçekleri kabullenmesi bir o kadar kolay olacak..[/QUOTE]
Dogru diyorsun arkadasim..takdir Allah in..cok zor..buyuk bir sinav..Allah dayanma gucu versin inşallah...dunden beri aklimdan bir an olsun cikmiyor..hepimizin yuregi yandi.beraber buyudu kuzularimiz..:KK43:ama Allah in takdiri..sual olunmaz dedigin gibi..insallah Allah yuregini ferahlatsin özgemizin..zeynepimiz cennet bahcesinden kosup gelecek inşallah annecigine..ebedi bir hayatta beraber olacaklar inşallah.

aramayın kızlar zaten çok zor durumdadır şuan birde aramak daha da büyütür acısını en azından kendini toparlasın aradan zaman geçsin öyle telefon edin.

Kızlar özgenin watsapı da var.acaba ordan biseylermi yazsak.numarasini ekleyince rehbere zeynebimin resmî cikti watsaptan. .Allahım rahmetini ve merhametini özgeden eksik etme.dayanma gücü ver

keping ben de ekledim özgeyi vatsapda resimi çıktı, ne diyeceğimi bilmiyorum, kendimi toplamam lazım önce,
aklımdan hiç çıkmıyor, gözlerim dolu dolu öğrendiğim andan beri...
amin diyorum güzel dileklerin için, bundan sonra dua ederken melek zeynebe ve acılı ailesine, inşallah sağlıkla doğacak olan kardeşine de dua edelim

Inanamiyorum ya. Simdi ogrendim sosyoloji sayesinde. Bende kızımi iki kere yakaladim camda. Sonra da kilit takdirdik.cunku ece kapaliyken de acabiliyor. Sanki kendim yasamis gibi hissettim. Offfff

Bende öğrendiğimden beri sürekli Zeyneb'i düşünüyorum kiraz ağacındaki fotografı hep gözümün önünde;( yavrum yaşayacak ömrü yapacak çok işi vardı ama ömrü bu kadarmış maalesef allahım o yattıkça kardeşine ömür versin bian önce Aralık gelsin Özge can bulsun inşallah ve allahım kimseye evlat acısı vermesin:(

çok yeni öğrendim, haberlerde görmüştüm ama hakseverin olduğunu bilmiyordum. başımız sağolsun. kaybettiğimizi öğrenince daha bir kahroldum. Allah annesine babasına sabır versin

kızlar dün özgeye watsaptan mesaj attım..dua edin bana,evde misafirler oluyor telefonlara cevap veremiyorum affedin diyor kuzum..

ya kızlar aklımdan bir saniye bile çıkmıyor..aralık ayı gelse,kızlar bebeğimi kucağıma aldım yazsa,azıcıkta olsa toparlandığını görsek inanın dunyalar benim olacak..

arkadaşlar ne olur yanlış anlamayın ama artık yazmayalım çünkü kendini toparladığında etiketlenmiş yazıları görürse daha çok üzülür dua edelim sadece maneviyat önemli şimdi yazmakla zeynep geri gelmiyor acılarını ilerde okuyup ta kanatmayalım daha fazla allahım yardım etsin aralık ayı ona meleğini geri getirecek inşallah.

kızlar dün özgeye watsaptan mesaj attım..dua edin bana,evde misafirler oluyor telefonlara cevap veremiyorum affedin diyor kuzum..

ya kızlar aklımdan bir saniye bile çıkmıyor..aralık ayı gelse,kızlar bebeğimi kucağıma aldım yazsa,azıcıkta olsa toparlandığını görsek inanın dunyalar benim olacak..

arkadaşlar hamilelikten beri sizleri takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım. haberi okuduğumdan beri ağlıyorum. çok zor bir sınav. Allah ım güç kuvvet versin. Özge sen beni tanımıyorsun ama ben 2 yıldır her gün okuyorum sizleri. rabbim dayanma gücü versin. tanısam ancak bu kadar üzülebilirdim herhalde. ne desem bilemedim kelimeler düğüm... rabbim yardımcın olsun

Ben de ara ara yazan ama sizi her gün okuyanlardanım.... Özge Mevlam yar ve yardımcın olsun... Mevlam bol bol sabır versin ....... Aralık olsun ve o mis kokuna kavuş biran evvellllllll

Kızlar ben watsaptan tekrar yazdım. .ozgemiz çok inançlı, maneviyati çok güçlü bir kul. .Bu inancı sayesinde ayakta maşallah. .Allahtan gelen herseye büyük bir sabırla tevekkül ediyor..karnindakine sımsıkı bağlanmış, dermanimiz o diyor..Rabbim birdaha evlat acısı göstermesin tek duamiz bu diyor..

Kızlar lütfen aramaya çekiniyorsaniz mesaj atın. .Yanında oldugunuzu bilsin..

Kızlar ben watsaptan tekrar yazdım. .ozgemiz çok inançlı, maneviyati çok güçlü bir kul. .Bu inancı sayesinde ayakta maşallah. .Allahtan gelen herseye büyük bir sabırla tevekkül ediyor..karnindakine sımsıkı bağlanmış, dermanimiz o diyor..Rabbim birdaha evlat acısı göstermesin tek duamiz bu diyor..

Kızlar lütfen aramaya çekiniyorsaniz mesaj atın. .Yanında oldugunuzu bilsin..
Keping teşekkürler canim. Aramak istedim tam tusa basi cam ne dicem nasil di cem ya aglayip kizi uzersem diye vazgectim. Msj yazayim dedim zeynebin resmini gordum kurudum kaldim. Ama haklisin en azindan bir msj yoluyla yaninda oldugumuzu bilmeli.

arkadaşlar ben de dün whatsap tan mesaj yazdım, cevap verdi özgem, dualarımızı hissettiğini yazmış,
bol bol okuyalım, hem kendi hissettiğimiz acıyı hem de özgenin acısını bu şekilde biraz olsun hafifletebiliriz.
benim kuzenim de bundan 12 yıl evvel evlat acısı yaşadı, kızı 14 yaşındaydı daha hayatının baharındaydı, ters esen bir rüzgarla, odasındaki söndü sanılan soba onu zehirledi, şimdi 4 yaşında bir oğlu var ve onunla hayat buldu, inşallah özgemin de evlatlarından yana hep yüzü gülsün bundan sonra

arkadaşlar ben de dün whatsap tan mesaj yazdım, cevap verdi özgem, dualarımızı hissettiğini yazmış,
bol bol okuyalım, hem kendi hissettiğimiz acıyı hem de özgenin acısını bu şekilde biraz olsun hafifletebiliriz.
benim kuzenim de bundan 12 yıl evvel evlat acısı yaşadı, kızı 14 yaşındaydı daha hayatının baharındaydı, ters esen bir rüzgarla, odasındaki söndü sanılan soba onu zehirledi, şimdi 4 yaşında bir oğlu var ve onunla hayat buldu, inşallah özgemin de evlatlarından yana hep yüzü gülsün bundan sonra

Back
X