merhaba canım, ne zamandır yoktun neler yapıyorsun? ejderi büyütüyorsun zaten başka bir şeye vakit mi kalıyor değil mi?
bizimki de meme bağımlısı ama gece defalarca kalkmaz. en çok 2-3 defa kalkar onda da diş çıkarma, büyüme dönemidir.
ikinci çocuğum olursa ben de emzik biberon hepsine alıştıracağım, emzirmek beni çok yordu, sağlığım bozuldu resmen. hem de çalışıyorum bir taraftan zor oluyor.
bizimkinin odası ayrı 6 aylıktan beri, ben o dönem biraz eziyet çektim, emzirmeye yatağımdan kalkıp gidiyordum, ama ayırmak doğru kararmış. sonradan ayırmak zor oluyor diyorlardı doğruymuş.
şimdi bir de 2 yaş sendromu başladı, itirazlar, tutturmalar, bağırmalar, cümle kurup kendini ifade edemeyince mağara adamı gibi bağırıyor. bir an evvel konuşabilmesi için neler neler aldım, ne şebeklikler yapıyorum, evdeyken çok güzel ilgileniyorum ama herhalde zamanı gelince konuşacak.
Merhaba canım aynen dediğin gibi vakit kalmıyor gelemiyorum buralara üzücü olay yaşanmış onun şoku da etkili oldu. Odayı ayırma konusunda iyi yapmışsın benide uyaran olmadı aklımda gelmedi bukadar bana bağımlı olabileceği ilk cocukcahil liğidiyelim artık 2.yi de düşünmediğini için bu işin ustalık göremicez bu gidişle ama önüme kim gelirse uyarsa emzik biberon bikere kullanmadi alıştırma dim en iyi şekilde büyütmek istedim ama çok yıprandim kesinlikle mama vermemektedir direttim biberonla kullanması dolayısıyla ne saçma sanki her çocuk emerek yaşıyor sadece mama nin tadında alinmadi şimdi vermeye kalıyorum asla istemiyo çok ince eleyip sık dokunduğunu düşünüyordum ama boşa kürek çekmişim kendime bağımlı bi çocuk büyüttüm bide ben çalışıyorum biliyosan her an yanımda o dahada çok bağladı neyse büyüme inşallah ama bildiğin çöktüm hem görüntü olarak hem yorgunluk olarak veee birde evden taşınıyoruz bir kaç gün benden Havadisler bu kadar sen nasılsın meleğim nasıl?