Merhaba canım aynen dediğin gibi vakit kalmıyor gelemiyorum buralara üzücü olay yaşanmış onun şoku da etkili oldu. Odayı ayırma konusunda iyi yapmışsın benide uyaran olmadı aklımda gelmedi bukadar bana bağımlı olabileceği ilk cocukcahil liğidiyelim artık 2.yi de düşünmediğini için bu işin ustalık göremicez bu gidişle ama önüme kim gelirse uyarsa emzik biberon bikere kullanmadi alıştırma dim en iyi şekilde büyütmek istedim ama çok yıprandim kesinlikle mama vermemektedir direttim biberonla kullanması dolayısıyla ne saçma sanki her çocuk emerek yaşıyor sadece mama nin tadında alinmadi şimdi vermeye kalıyorum asla istemiyo çok ince eleyip sık dokunduğunu düşünüyordum ama boşa kürek çekmişim kendime bağımlı bi çocuk büyüttüm bide ben çalışıyorum biliyosan her an yanımda o dahada çok bağladı neyse büyüme inşallah ama bildiğin çöktüm hem görüntü olarak hem yorgunluk olarak veee birde evden taşınıyoruz bir kaç gün benden Havadisler bu kadar sen nasılsın meleğim nasıl?
canım merhaba senin çalıştığını bilmiyordum, bizim kız da bana bağımlı. babası ilgilenmeyi beceremiyor, babasıyla vakit geçirmiyor fazla, anneannesi baktığı için onunla daha çok birlikte oluyor, ben de kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum, eğitici aktivilteler yapıyoruz. dedesi çok güzel ilgileniyor, korkutelinde bahçemiz var orada hayvanlara yem veriyor, meyve sebze topluyor, bahçede oynuyor.komşulara gidiyor. dayısı da burada değildi, yeni geldi, dayısını da çok seviyor. 5 aydır yurtdışındaydı kardeşim, ilk karşılaşmada ellerini açarak dayısına koştu kucakladı, başına omzuna koyup bir süre sarıldılar. ben de çok şaşırdım bu sevgiye...
biz de antalya sıcak olunca göçebe gibi kah korkutelinde kah burada vakit geçirdik. bu aralar antalyadayız denize götürüyoruz çok seviyor suyu. doktor kafasını sokmadan denize girdirebilirsiniz dedi.
geçenlerde böcek ısırmış herhalde, yanakları şişti kızardı, annemgil de korkmuş doktora getirdiler korkutelinden, doktor sadece alerji şurubu verdi bir de coresatin merhem. alerji şurubunun yan etkisi fazla olunca hiç vermedim, coresatin de evde vardı onu sürünce ertesi gün geçti zaten. doktora gidince boy kilo ölçüldü, 9,5 kilo geldi. anne sütü alırken % 50-75 lik persentildeydi. Şimdi % 10-25 lik persentile düşmüş. eski resimlerine bakıyorum da arada çok fark var, o zaman tombişmiş diyoruz.
yemediği besin neredeyse yok, ama az yiyor, zor yiyor, olumlu tarafı ise kendi kendine yemek yiyor çoğu kez. sadece muhallebi, yoğurt ve çorbaları biz veriyoruz. gereğinden fazla hareketli bir çocuk, metabolizması da genetik olarak hızlı.
hala emziriyorum ama artık yorulmaya başladım. ben evde olduğum süre zarfında saat başı meme emmeye geliyor yanıma. bende o kadar süt ne gezer, ancak sabahlaı ve akşam işten döndüğümde süt birikmiş oluyor. sol memedeki süt kesildi. sağ taraf süt salgılıyor, onu da 5 dk içinde emip bitirir zaten. geceleri de uyanıyor emzirip yatırıyorum, bazen de önce su verip sonra emziriyorum. bence susadığı için uyanıyor. çünkü kışın geceleri neredeyse hiç uyanmazdı.
bu aralar tuttturmalar, kıyafet seçmeler, kıyafetini ayakkabısını kendi giymeye çalışmalar başladı. ben de ses çıkarmıyorum.
bizden haberler de bu şekilde canım...