Allah yardımcın olsun canım.
Hamilelikte bu benim en büyük korkumdu böyle bir çocuk değil elbette ya olur ve farkedemezsem ona uygun bir şey yapamazsam diye çok korkuyordum. (bilinçsiz anne olmaktan )
Geçici bir şey de olabilir kalıcı da sanırım. İnşallah senin durumun geçicidir ve bir an önce geçer annesinde bilgi birikimi kalır sadece..
konu ile alakası yok ama ,
Haftasonu avm oyun alanında down sendromlu bir kız çocuğu geldi (ablası ile ablasında bir şey yok) 1,5 yada 2 yaşında kızda. direk saldırdı oyuncaklar ama o yüzdeki mutluğu anlatamam.
Tüm çocuklarda farklı olduğu için ondan uzaklaştı çocukların yaşları 1 ile 6 yaş arası çok üzüldüm. çocuklar bu hareketleri nereden öğrendi diye anne babalarına çok kızdım. sonuçta tembih edilmiş gibilerdi. yüzünde ,gözünde hiç bir farklılıkta yoktu üstelik. normal bir kız çocuğu ( konuşamıyor ) ama bebek daha
Benim kızımda aksine boynuna sarıldı. Hastalığın verdiği etkiden kızımı biraz itekledi falan hatta sonrada uzun süre bizimki ile oynadılar biraz oynuyor biraz vuruyor neyse.
Bir anne baba çocuğuna neden böyle durumda uzaklaşmasını söyler anlayabilmiş değilim. O daha çocuk oyun alanında oynamak eğlenmek istiyor