- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
canım ishal başladımı acaba? salgın var galiba. biz köydede oğlum, kuyeğenimbenhasta olduk. ishali başladı mı canım?Kızlar eşim nobette. .tam yatacaktim elif bögg diye ses çıkardı. .yanına gittim ne oldu annem dedim. .annem annem dedi sonra bir kustuki anlatamam..sonra yine kustu. .taaa 5 te yediği yemeği çıkardı. .offf çok kötüydü yavrum..şimdi uyudu tekrar ama aklım onda..Babası sabah ateşi vardı usutmustur dedi ama içim rahat değil. Kuzum benim arabada klima felan çarptı heralde..o kadarda dikkat ettim oysaki..dün serum yedim içinde birsürü ilaç vardı acaba onlarmı yan etki yaptı. .ne oldu bu çocuğa ya..ya kızlar elifi gören herkes daha büyük sanıyor. .nazarami geldi yoksa..bol bol okuyalım çocuklara. .ben nazara çok inanırım. .uyuyamam artık ben kuzuma birsey olacak diye..
Bu arada kızlar eşim nobetteyken bir çocuk gelmiş 2 yaslarinda.çamaşır suyu içmiş. Lütfen dikkat edelim deterjanlara. .zeynebimiz vefat etmeden önce aman pencerelere dikkat edin yazacaktım ihmal ettim yazmayi. .pencerelere yogunlasmistim o aralar..eşime hergun kiziyordum orayi acma burayi acma diye..Foruma girip kizlarida uyarayim dedim ama ihmal ettim 2 satir yazmayi..bari yeri gelmişken deterjan olayını söyleyim dedim..ya benim hep bu yasa kadar aklıma gelen başıma gelir..son 10 gündürde deterjanlara baktıkça içim daraliyordu aman dikkat edeyim elif alir eline Allah korusun diyordum..demekki eşimin anlattığı olay olacakmış.diyorum ya aklıma ne geliyorsa bir şekilde karşıma çıkıyor. .
Kızlar çocuklarınıza dilinizin döndüğü kadar dua edin nolur..Dünya dua üstüne kurulu..