cok icten bir yaziymis. bana otobusun tekeri o kadar sacma gelmistiki esimde bayilmisti

sanirim bu iste bir terslik var

.
dün asimiz vardi piyasada az varmis kizlar gitmeden hemsirenizle irtibatta olun. boyumuz 87 kilomuz 11 . ama ben ne mama ne vitamin ne de abur cubur verdim. ekmek bile dogru duzgun yemedi. bunlar fiziksel gelisimimiz. 6-7 rengi biliyor , 4-5 sarki soyluyor , sayilari ona kadar düz yirmiye kadar karisik sayiyor , yaklasik 30-40 hayvanin adini biliyor , 24 parcalik yap bozu yardimli bir sekilde yapabiliyor, yavas yavas cumle kurmaya basladi, duygularini ve karsi koymalari sesle ifade ediyor bunlarda zihinsel gelisimimiz. ama gelin gorun ki iki hafta once hastaydi simdi yine hasta . oksuruyor ve burnu akiyor. gece ustunu hic ortturmuyor. uyku tulymlarinda da rahat yatmiyor. ev sicak ama sade pijamalarla yattigi icin hasta oluyor. asida onceden soyledim elbiseni cikaricaz koluna hemsire abla igne batircak dedim o yuzden fazla aglamadi. onceden aciklama yapiyorsam alistiriyorsam aglamiyor. ama iki yas sendromunun tipik huyu olan aglama bizde de var. o zaman hic ilgilenmiyorum iki dakika agliyo aglamasi bitince yanima geliyo o zaman problemini cozuyoruz.

simdilik bu kadar..