2014 Şubat Bebeklerinin Ek Gıdaya Başlaması..

inşallah canım azda olsa görür yavrucak..
bak ben sana ne anlatacağım..benim oğlum 14 ay boyunca anne demedi,kucağıma alsam ittirirdi..hoş kızımda öyle şuan.neyse artık oturdum ağladım..bu çocuk beni anne sinmiyor diye..varsa yoksa babasıydı..çünkü babası onun için kocaman bir oyuncaktı..akşama kadar beni gördüğü halde anne demezdi,sonra ne mi oldu?dünya tersine döndü..şimdi varı yoğu sadece anne.yani yeri size tercih etmesi bir nevi kendi seçimi,bırak nasıl mutlu oluyorsa öyle davransın..

benim kızımda ceee oyununa pek tepkili değil,demekki eğlenceli bulmuyor :) ama mama sandalyesinde otururken yerde saklanıyorum,birden çıkınca ceee diye ona gülüyor,yüzümü kapatıp yapınca gülmüyor valla..benimki biraz soğuk nevali,oda pek birşeye gülmüyor,kucağımda durmuyor,sürekli etrafa odaklı,ne bulsam ne etsem derdinde..aklı fikri abisinde..ayrıca eline verdiğim bir oyuncağı,2.defa almıyor aynı sorunlar bendede var..yapmamız gereken tek şey onu görsel olarak bir sürü nesneyle tanıştırmak,ben ilk bebeğimde öyle yapmıştım,inan çok faydası oldu,herhangi bir odaya girdiğinde odadaki en küçük birşeyi bile farkediyor,uykudan kalksa bile.dikkat yeteneği maşallah çok iyi..
bu arada ben yürütece koydum artık..oda oda geziyor küçük hanım,şimdi yanıma gelmiş gülücük atıyor bana..kitaplığın çekmecelerini açıp kapatıyor..napcam ben bunla ya

maşallah canım bizimki şuan babaya karşıda öyle yani ayrım yok,bende yürüteç istedim ama eşim almıyor sağlıksız buluyor çekmece karıştırma işi şuan bizde de var sürünerek gidiyor kurcalıyor geçen gün kafasına çaktı çok korktum bizimkide dolap üstündeki magnetleri izlemeye bayılıyor bilmiyorum bir şekilde büyüyor ama ömür de gidiyor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…