2014 şubat erkek bebek anneleri :)

mrs coco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
51
2
46
İstanbul
merhaba hanımlar,inş.hayırlısıyla 2014 şubatta oğlumuz dünyaya gelicek ama babasıda bende çok kararsısız hala içimize tam anlamıyla sinen bir isim bulamadık:18:
bildğiniz güzel erkek isimleri varsa paylaşabilir misiniz önerilerinizi bekliyorum :)

canım bnde ınternette heryere baktım hiç güzel bi isim bulamadım içime sinen eşimde tutturdu mehmet dıye sanırım mehmet koyacak ben güney ismini çok seviyorum.....

güney çok güzel mehmet güney olmaz mı:)
benim eşimde miraç deniz diyor ama benim içime tam anlamıyla sinmedi :S

Merhaba
Biz Gectigimiz hafta ogrendik subat ayinda bir oglumuz olacagini. O vakte kadar listeledigim kiz isimletinden secim yapamamistim fakat hamileligimin 6. Haftasinda ömer ismi yerlesmisti kafama. Su an ömer sufi diyorum ama babasinin onayindan gecmedi henuz :) ama favori isimlerim arasinda melih, sinan, emre, ali yusuf var. Ben biraz eskilerden gidiyorum :))) ama daha onumuzde 4 ay var o zamana kadar takip edecegim paylasimlari ;)

Bnde subatta dogum yapicam oglumun ismini dayisi koydu :-) alp eren olcak oglumun ismi anlamida cok guzel :-)

merhaba hanımlar,inş.hayırlısıyla 2014 şubatta oğlumuz dünyaya gelicek ama babasıda bende çok kararsısız hala içimize tam anlamıyla sinen bir isim bulamadık:18:
bildğiniz güzel erkek isimleri varsa paylaşabilir misiniz önerilerinizi bekliyorum :)
benim oğluumda şubat 2014 doğumlu çok kararsızdım en sonunda miraç doruk oldu :)

Back
X