Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 te ANNE OLACAK ANKARALILAR ve ANKARA DA İYİ BİR DOKTOR TAVSİYESİ
merhabalar kızlar,
bende aralık sonu ocak başı gibi anne olacağım inş.
biz Acıbadem hastanesi rana karayalçına gidiyoruz doktorumdan memnunum hastaneden de öyle ,zaten öneri üzerine gitmiştik.
Sizlerede tavsiye ederim.
Kizlar semt size uyar mi bilmiyrm.ama sincan bilgitip ta sulatn.pinar dundar var cok.iyi bir doktor odasna grerken hos gldin Tatlim bebgmz nasil dyerek aliyr cikarkn bebgmze ii bak btnmlerle gnderiyr uzmnligida cok iyi abl
ama dis gblk diyip ilac vrdler bu dktra gtmsydk bbehmz dusuyrmus Once Allahin
iznyle ablamin bebegni o kurtrdi smdi 6aylik tosunum:)
Sincan Lokman Hekimden pek memnun değildim ama çevremizde pek alternatif olmadığı için olanlardan da randevu alamadığım için dün gitmek zorunda kaldık, İrem hanıma muayene oldum. Memnun kaldım, ilgili ve bilgilendiriciydi.
Bben06
canım bende çukurambar koru hastanesine özge hanıma gidiyorum çok iyi bi hekim hastane güzel bence bir tanış çok doktor aradım ve hatta değiştirdim ama şimdi onla çok rahatım.