- Konu Sahibi melisssa8734
-
hcg kaç çıktı da görülmedi kese 1000 den sonra görünürBuyuk.marketlerde gunluk sise sutler var pastorize deil %100 dogal yaziyor ustunde ben onlardab iciyorumbuarada bende 3 haftalik gebeyim :/ bugun muayeneye gittim kesem gozukmedi cok yeni.gebelikmjs morelim bozuldu cok korkuyrm ewhamliyimda keseyi.goremicez die 1hafta snra gelmemi.soledi sizler kesenizi gordunuzmu kizlar benimki.neden yok suan cok kucukte olsa gozukmesi.gerekmezmiydi (
son adet tarihiniz ne zaman ?Buyuk.marketlerde gunluk sise sutler var pastorize deil %100 dogal yaziyor ustunde ben onlardab iciyorumbuarada bende 3 haftalik gebeyim :/ bugun muayeneye gittim kesem gozukmedi cok yeni.gebelikmjs morelim bozuldu cok korkuyrm ewhamliyimda keseyi.goremicez die 1hafta snra gelmemi.soledi sizler kesenizi gordunuzmu kizlar benimki.neden yok suan cok kucukte olsa gozukmesi.gerekmezmiydi (
Buyuk.marketlerde gunluk sise sutler var pastorize deil %100 dogal yaziyor ustunde ben onlardab iciyorumbuarada bende 3 haftalik gebeyim :/ bugun muayeneye gittim kesem gozukmedi cok yeni.gebelikmjs morelim bozuldu cok korkuyrm ewhamliyimda keseyi.goremicez die 1hafta snra gelmemi.soledi sizler kesenizi gordunuzmu kizlar benimki.neden yok suan cok kucukte olsa gozukmesi.gerekmezmiydi (
7 temmuz canımson adet tarihiniz ne zaman ?
o korku hepimizde var canım, koruyamamaktan kaybetmekten korkuyoruzBende hamileyim ve cok heyecanlıyım korkuoyrum biraz
Slm kizlarr ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim.gecen hafta doktora gittim keseyi gördük çok şükür. Kese etrafinda kan pihtisi varmis düşük riskin var dedi progesteron kapsül verdi onu kullaniyorum.iki hafta sonra gel bakalım dedi insallah kalp atisini duyariz haftaya cuma randevum.ilk gebeligim maalesef Şubat ayinda sonlandi.8 haftalikken alindi kalp atislarini duyamadik. Simdi de cok korkuyorum umarim duyarim kalp atislarini. Ben de hamilelik belirtisi de yok pek ne mide bulantisi ne başka bir şey. Uzun sure ayakta kalinca belim hafif agriyo sadece. Normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?