2014 temmuz ayinda hamile kalanlar

bende temmuz ayında hamile kaldım bizde daha 3 haftalığız ve nasıl beslenmem konusunda bilgim yok.. paket kullanmıyorum derken sütü nasıl buluyosunuz büyük şehir gibi bi yerde ?

arkadaşlar bende 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim sat 4 temmuz bir kaç doktora gittim 4 haftalık diyen var 5 haftalık diyen var.bir kaç damla kanamam oldu proluton iğne yaptılar progestan verdiler onu kullanıyorum düşük riskim var dediler istirahat etmem gerekiyormuş.çok korkuyorum

Buyuk.marketlerde gunluk sise sutler var pastorize deil %100 dogal yaziyor ustunde ben onlardab iciyorum buarada bende 3 haftalik gebeyim :/ bugun muayeneye gittim kesem gozukmedi cok yeni.gebelikmjs morelim bozuldu cok korkuyrm ewhamliyimda keseyi.goremicez die 1hafta snra gelmemi.soledi sizler kesenizi gordunuzmu kizlar benimki.neden yok suan cok kucukte olsa gozukmesi.gerekmezmiydi(

hcg kaç çıktı da görülmedi kese 1000 den sonra görünür

son adet tarihiniz ne zaman ?

Canım moralıni bozma bende 3,5 haftalıkken gittiğimde görünmemişti, görünsün diye inan altı bardak su içmiştim :) bir hafta sonra gittiğimde gördüm, 6+5 günlükken de kalp atışını duydum. Sende içini ferah tut haftaya görürsün inşallah

Valla ben su an midem neyi kabul ederse onu yiyip iciyorum.ama hergun mutlaka Aoc nin gunluk sutlerinden tuketiyorum.progestan iyi gelecektir bana iyi geldi Allah yardimcimiz olsun:)

merhabalar ben nisan ayında düşük yapmıştım o günden beri çok düzenli adet görüyorum 24 gün de bir en son 23 temmuzda adet oldum bi daha olmadım adetim bugun gecikmesinin 3. günü :) dün kahve gibi lekelenme oldu ama çol çok az .. doktora gitmek için biraz daha beklicem çarşamba düşünüyorum.. hamile olduğumu hissediyorum henüz idrarda çıkmadı . ben de coraspirin ve folbiol kullanıyorum dualarınızı bekliyorummm:)

Slmlaaarrr bende araniza katildim hem Kk ya hemde yeni hamilelere. Bende 6haftaligim. Yediklerime cok dikkat ediyorum ve bol bol dinleniyorum. Oncelikle sigarayi bıraktım. Gunde 3ana ogun ve 3ara ogun seklinde canimne isterse yemeye calisiyorum. Allah herkwse saglikli bir hamilelik ve saglikli hayirli evlaylar nasip etsin ♥

bende 7. haftamın içindeyim yemek zar zor yiyebiliyorum çok midem bulanıyor hamilelik takvimini nasıl yaptınız bende olmadı

Bende 7 haftalık hamişim :):) bol süt ,yoğurt, peynir, haşlanmış yumurta ,ceviz, fındık, meyve , sebze yemekleri ve et yemekleri yiyiyorum :)

merhabalar, ben de 7 haftalık hamileyim eskiden pek sağlıklı besleniyorum diyemem, çalıştığım için genel olarak kahvaltıyı ofiste atıştırarak geçiştiriyordum, şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama genede içim pek rahat değil, bir de balık yiyemiyorum geçen hafta denedim zorladığım için midem çok daha fazla bulandı

Öncelikle herkesi tebrik edirim bebişlerimiz aynı senenin olcak inş Bende hamileyim ama henüz ne kadarlık bilmiyorum

Slm kizlarr ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim.gecen hafta doktora gittim keseyi gördük çok şükür. Kese etrafinda kan pihtisi varmis düşük riskin var dedi progesteron kapsül verdi onu kullaniyorum.iki hafta sonra gel bakalım dedi insallah kalp atisini duyariz haftaya cuma randevum.ilk gebeligim maalesef Şubat ayinda sonlandi.8 haftalikken alindi kalp atislarini duyamadik. Simdi de cok korkuyorum umarim duyarim kalp atislarini. Ben de hamilelik belirtisi de yok pek ne mide bulantisi ne başka bir şey. Uzun sure ayakta kalinca belim hafif agriyo sadece. Normal mi bu

Once hayirli olsun diyelim:) bende de dusuk riski vardi progestan kullandim gecti sukur.onu kullan ve bol bol dinlen.bel agrisi normal bulantilar da 6-7. Haftalarda basliyo 12.haftaya kadar

Ben de hamileyim 5 haftalık ama ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık olduğunu sanıyodum meğerse geç döllenme olmuş yani 3 haftalıkken öğrenmişim :) İlk gebeliğim çok heyecanlıyım çok mutluyum ve çok korkuyoruuuuuum! Daha şimdiden kocaman bi karnım oldu acayip şişkinlik var hatta kot pantolonlarımı giyemez oldum. Eşofmanla işe gidip geliyorum şimdilik sanırım alışverişe erken başlıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…