2014 temmuz ayinda hamile kalanlar

slm canım öncelikle hayırlı olsun bende de aynı sorun var ben de 5 veya 6 haftalık hamileyim doktorun biri 5 diğeri 6 diyor. bendede düşük riski olduğu için progestan kullanıyorum 10 gündür günde 400 mg. dün başım çok döndü fenalaştım progestan aldıktan bir süre sonra hepoluyor çok az kanamam oldu idrardan sonra doktora gittim doktor baktı beebğin kalbi atıyor dedi ama düşük riskin hala devam ediyor progynex adındda iğne verdi 10 gün boyunca kullan dedi artı 400 mg lık progestanıda kullan dedi bende çok endişeliyim çok fazla değilmi bu kadar ilaç çok korkuyorum

kız 3 haftalık hamile olduğunu nasıl anladın merak ettim
Mrb bnde 3 haftalikken test yaptm teste cizginin biri cok silikti biri Koyu cizgiydi sonra kan testi yaptrdm hamile ol
dugumu soleedi tam 4 haftalikken gene idrar testi yaptm bu sefer ikiside koyu çizgiydi suan 5 haftalik hamileym allahm isteyen herkese nasip etsin

Kizlar mide bulantısı kusma yasiyormusunuz? Ozellikle kusmasi olanlar ne gibi onlem aliyorlar. Biz 7.haftamiza girdik cok sukur ama su sabahlar yokmu her gun olecem saniyorum. Saat 5.30 gibi uykumdan uyandiran bir mide bulantisiyla kusmaya basliyorum. Midem bos oldugu icin icim cikana bayilana dek kusuyorum. Doktorumla telde gorustum metpamid verdi ise yaramazsa gel serum takariz dedi ama serum kalici bi cozum olmadigi icin istemiyorum. Benim bulantim devamli var ama kusma sadece sabahlari oluyor. Bazen ilac iyi geliyor ve sakinlesiyorum ama bazen ilaci da cikariyorum. Umarim cok surmez cunku beni cok halsiz birakiyor. Sizlerde durumlar nasil veneler yapıyorsunuz? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Valla degisir heralde ama benim 1haftadir var.Ondan onceki haftada cok eksime ve yanma oluyodu. Zaten 5 haftalikken ogrendim ama bulanti kusma olmasin bence dua edin

çok şükür kusmam olmadı ama sabah kalktığımda bulantım başlıyor hiç umursamamaya çalışıyorum dışarı çıkıp temiz hava almaya çalışıyorum benim tek sorunum şişkinlik karnım 6 aylık gibi doktora gittiğimde rezene çayını falan sorucam önerirse ve fayda görürsem sizinle paylaşırım

Arkadaşlar bende 7+1 hamileyim ben bişi merak ediyorum benim 4+2 Günlükler vajinal muayene de çıktı boyutu 12 mm di burda okuduğum yazılarda cogununki baya küçük tu sizin bu Haftalara göre kese boyutlarınızi hatırlıyor musunuz .Bu arada geç döllenme benim gebeligim

Back
X