2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

hayal8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
306
198
83
Herkese slm inşallah hepimiz saglikli guzel bir hamilelik geciririz. 6 +2 günlük hamişim. Cuma günü doktora gidicem bakalim insallah kalp atisini duyariz.ilk gebeligim maalesef kalp atisi duyulmadigi icin sonlandi. O yuzden cok korkuyorum.sizleri de bekliyorum sohbete.deneyimlerimizi paylasalim istiyorum.

canım ben de 6+3 günük hamileyim :) ben de cuma günü doktora gidicem kalp atışını duymaya nasipse.. tevafuğa bak sen =) sendeki en bariz belirti ne?

canım ben de 6+3 günük hamileyim :) ben de cuma günü doktora gidicem kalp atışını duymaya nasipse.. tevafuğa bak sen =) sendeki en bariz belirti ne?
Walla hic belirtim yok sadece karnim sisti biraz bi de bi iki gündür sabahlari kahvaltiya otururken cokk k hafif bi bulanti hissi oluyo ama geciyo hemen. Hamile gibi degilim yani anlamadim millet neler yaziyo bende mi bi sorun var acaba. Senin SAT kac benim 12 temmuz

SAT 11 temmuz benim:) valla bende accayip göğüs ağrısı var. irileşme yok ama özellikle geceleri yatakta dönerken bile acısına uyanıyorum o derece.. bi de şişkinlik var, ben folik asitten sanmıştım ama gebelikten dedi doktor. sık idrara çıkma da cabası.. 1 bardak su içiyorum 10. dk. sonra tuvalet... bütün gün böyle.. kese genişledikçe idrar torbasına baskı yapıyormuş, bi iki aya geçer dedi doktor=).. bende bulantı hiç yok sadece iştahsızlık var.. hımm başka ?

merhaba bende 6+1 günlük hamileyim ctesi günü kalp atışları için gittik ama erkenmiş kısmetse 2 hafta snr gidicez. bendede bulantı hakim bazı hamilelerde olmuyor birazda enerji düşüklüğüm var doktor herşey için normal dedi

bulantı için genetik diyenler var.. benim annemde de hiç olmamış, bende de yok çok şükür =) inşallah kazasız belasız sıkıntısız bir hamilelik geçiririz kızlar =)

Selam kızlar benimde ilk gebeliğim çok sürpriz oldu :) yaklaşık 4 yıldır evliyiz sadece 2 ay korunmadık onunda ilkinde tutmuş :)) 6 haftalık benimde .. sat : 12 temmuz , benimde hiç bir belirtim yok maşallah diyelim yinede.
Cuma bende gidicem kısmetse kalp atışı için hakkımızda hayırlısı , allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Walla hic belirtim yok sadece karnim sisti biraz bi de bi iki gündür sabahlari kahvaltiya otururken cokk k hafif bi bulanti hissi oluyo ama geciyo hemen. Hamile gibi degilim yani anlamadim millet neler yaziyo bende mi bi sorun var acaba. Senin SAT kac benim 12 temmuz
Hayirli olsun allah kucagina almayida nasip etsin insallah

Herkese merhabalar,
Eskiden ara sira forumun gebelik kisiminda yazilanlari okurdum ve simdi ben de buraya yaziyorum, inanilir gibi degil :KK24:.
Ben de 5 hafta 6 gunluk hamileyim SAT'e gore.
5 yillik evliyim ve kocamla bir bebis yapmaya karar verir vermez ilk denemelerde hamile kaldim...Yarin sabah ilk doktor randevum var. Umarim her sey yolunda gider ve saglikli bir gebelik surdurdugumu ogrenirim. Benim icin dua edin olur mu?
Hepinize sevgiler.

Herkese merhabalar,
Eskiden ara sira forumun gebelik kisiminda yazilanlari okurdum ve simdi ben de buraya yaziyorum, inanilir gibi degil :KK24:.
Ben de 5 hafta 6 gunluk hamileyim SAT'e gore.
5 yillik evliyim ve kocamla bir bebis yapmaya karar verir vermez ilk denemelerde hamile kaldim...Yarin sabah ilk doktor randevum var. Umarim her sey yolunda gider ve saglikli bir gebelik surdurdugumu ogrenirim. Benim icin dua edin olur mu?
Hepinize sevgiler.

canım hayırlı olsun, aynı senin gibiyim ben de, ilk denemede ;) ama şu hamile imzasını oluşturamadım hata verip duruyor :/ doktor yarın keseye bakıp haftaya da kontrole çağıracaktır, dediydi dersin:)

canım hayırlı olsun, aynı senin gibiyim ben de, ilk denemede :KK66: ama şu hamile imzasını oluşturamadım hata verip duruyor :/ doktor yarın keseye bakıp haftaya da kontrole çağıracaktır, dediydi dersin:)
Cevabin icin cok tesekkurler, ister istemez hamile kalabildigimiz icin sansliyiz sanirim :KK49:.
Imzayi olusturabilmis gibi gorunuyorsun :)

Cevabin icin cok tesekkurler, ister istemez hamile kalabildigimiz icin sansliyiz sanirim :KK49:.
Imzayi olusturabilmis gibi gorunuyorsun :)

evet ya, yazdıktan sonra forumda bi topic buldum yapıverdim hemen =) aslında 6. haftamdayım ama bu takvimde 7 oldu.. olsun bakalım ;)

slm kızlar bende hamileyim ama şuan tam kaç hafta kaç günlüğüm onu bilmiyorum doktorda net dememişti yani 22 sinde cuma günü muayenede çok şükür bebeğimi kese içindede gördük kalp atışınıda duyduk dokorumla oda 7 haftalık civarında demişti yoğun olunca bende soramadm tam bu hafta gitcem yanına ama siz mesela hafta artı gün diyosunuz hesaplarken en son hangi tarihte adet olduysanz ona göremi hesapladnz benimki düzensiz oluyodu yani (32 günde 37 günde filan oluydum)sondan doktorda tam hesaplayamamıştı sizlerin nasıldı

Back
X