2014 Yarenleri! :)

geldim baliiiiim bankanin resepsiyonu vardiii ayy gec geldim balim

aynen kuzum whatsap cikti mertlik bozuldu :KK43: bende istemiyordum o grubu katilmadim

basagimm en eski asker yarenimm canimsin senin destegin sayesinde o zor gunlerim biraz daha cekilebilir olmustu.. burayi nasil unuturuz.. iyi ki varsin canimmm
oyy demetim tabiki ya ..gokselimi gönderir gondermz buraya kosmustun..hicbirinizin hakkini odeyemem..hepimiz nasılda bekliyoduk erdinin seni aramasini..o gunler unutulur mu ya o zmndan bi biz kaldık..iyi varsin demetim:KK68:

ayy yerim seni pırpır dimi yüreğinnn :KK37: canım benimmmm gel memleketine seni bekliyoruzzzz :KK19:
hemde nasil beyyybiiiiim :oops:ama buruk bi heycan var 2 hafta oldugunu dusundukce de daraliyorum :( ben belcikaya dondukten sonra yine safak sayicam sizi yanliz birakmicam :( yaza cok var daha :(

Ayyyyy ben de yarın Bursa'ya gidiyorummm :cool::KK73::KK73: Aşkitom yok diye buruk olsam da evimi çooooohhhh özledm :KK61::KK61::KK61:

kuzumm sabir diyorum bnde..alisamadi bi türlü yeride kotu..çarşısı da yok bunaliyo sanirim..çektim balim kac gündür niye aramiyosun bile demedim...bugun cok özledim seni yazdi:63:

Kaçan kovalanır diye boşa demiyorlar fıstığımmm aynen devam :KK53: tabiki hiç kolay değil onun için ama birbirinizde teselli bulmanız sımsıkı sarılmanız gerek :KK23: yakın zamanda farkına varacak bence bak şimdiden düzelme var :KK28:

Kaçan kovalanır diye boşa demiyorlar fıstığımmm aynen devam :KK53: tabiki hiç kolay değil onun için ama birbirinizde teselli bulmanız sımsıkı sarılmanız gerek :KK23: yakın zamanda farkına varacak bence bak şimdiden düzelme var :KK28:
aynn canim biraz msjlastik,az bi duzelme var..gelicem diyede cok hevesli inşallah komutan sorun cikarmaz:( yoksa buyuk hayal kırıklığı olucak..

Back
X