Nişanımla olanlar

Dantel gibi ince örgü lifler var kalın eski tipler yerine. Onlar hem köpürüyor hem çabuk kuruyor.
Yani zaten örgü lif o oluyor. Örgü kullanmıyorum diyen ne kullanıyor onu anlamadım. Su marketteki dandik şeyleri mi yoksa yeni nesil seyler mi çıktı 😅 Bana kalırsa yine en sagliklisi örgü de ondan merak ettim. Atıyorum beyazlarla yüksek isilarda. Sık da değiştiriyorum falan.

ben şeyi de merak ediyorum ya mesela nişanda geliyor ya o bohçalar
2 sene nişanlı kaldı diyelim

o 2 sene bohçada, kutuda, sepette neyse bekliycek mi o ürünler? ya nişan atılırsa?

nişan atılırsa ne yapıyorlar?
kullandıkları donları tekrar mı bohçalayıp veriyorlar? (don bohçanın namusu gibi bişey olduğu için hep don diyoruz da atıyorum pijaması makyaj ürünü bunlar hep bekliyor mu yani? o zaman neden nişanda gönderiliyor?)

not: ben küçükken nişan alışverişleri filan vardı. bohçaya koyulan şeyler genel olarak birlikte alınırdı.
ama ciddi ciddi köy yeriydi kızın işleyeceği kumaşı danteli ipi bile alırlardı. kız evlenene kadar o sürede çeyizini tamamlardı, zaten kız da bi sürü şey yapar, erkek ailesinde bi sürü bireye ayrı ayrı hediye yapardı filan (bizde bohçaların esas olayı budur zaten kadınların işledikleri, ördükleridir, neyse)
nişan alışverişinde ise asıl olay, kıza üst baş ayakkabı vs. giyeceği şeylerdi, bunlar alınırdı, kız da gayet evlenene kadar gezmelere giderken giyerdi...zaten bizde nişan atan da yok.

o yüzden 2025 model bohçalarda bu olaylar nasıl oluyor bilmiyorum.
Ay kızlar konu dışı benım kv kendi ilk gecesinde gydiği geceliği koymuştu bohçama. Evet yanlış okumadınız. Allahım delırırsın..

Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
daha şimdiden bir mesajla, engelle ayrılıyorsa evlendikten sonra daha beter olur. inanın hiç düzelmez. bence her işte hayır vardır diyip zorlamayın. boşanmak evlenmekten daha zor

İkiniz içinde hayırlı olmuştur belki. Nasıl birisiniz bilmiyorum ama karşınızdaki insanın davranışları sizde kıskançlık krizi yaratıyor olabilir. Bundan sonra arkanıza bakmayın önünüze odaklanın.

Back
X