- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Bakim canım arar inşallahdaha yeni belli olmuş canım yemekten önce söylemişler sabah blli olmamıştır mutlaka arar söyler en geç yarın sabah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakim canım arar inşallahdaha yeni belli olmuş canım yemekten önce söylemişler sabah blli olmamıştır mutlaka arar söyler en geç yarın sabah
Kuşuuummm arkadaşımın sözlüsü kullanıyomuşşş.. Kullandığına göre çekiyo demekki.. Hatta 1 defa tlfnunu yakalatmış akşam komutanı geri vermîş.. Anlatmıştı arkadaşım geçenlerde..İnşallah kuzum
telefon çeker mi ki orda
afalladım resmen ben![]()
Yazarım bebeğim arar aramaz bende çok merak ediyorumben de meraktayım kız enişte nereye gidecek bakalım, haber ver mutlaka
İnşallah arar bitanem yaa çok merak ettim ben bileeee.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah..Bakim canım arar inşallah
Kuşuuummm arkadaşımın sözlüsü kullanıyomuşşş.. Kullandığına göre çekiyo demekki.. Hatta 1 defa tlfnunu yakalatmış akşam komutanı geri vermîş.. Anlatmıştı arkadaşım geçenlerde..
Inşallah bebeğim bu saatlerde ariyordu kac gündür aramdi hala kötü bi yer çıkarsa söylemem diyorduİnşallah arar bitanem yaa çok merak ettim ben bileeee.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah..
En önemlisi o bitanemmm.. Rahat olsun allahın izniyleee.. Batıda olup çoook sıkıntı çekenlerde varinşallah bebeğimiyi rahat olsunda
![]()
Yemin töreni yaklaştığı için yoğunlardır bebeğim.. Fırsat bulamamış olabilir..Inşallah bebeğim bu saatlerde ariyordu kac gündür aramdi hala kötü bi yer çıkarsa söylemem diyordu![]()
Olabilir bebegim bekliyorum bakalimYemin töreni yaklaştığı için yoğunlardır bebeğim.. Fırsat bulamamış olabilir..
benimki de günde 1 kere arar oldu kuşum, törene hazırlanmaya başlamışlar.Olabilir bebegim bekliyorum bakalim
Benimki de öyle bebegim sabah aradi inşallah bugün ikinci defa ararbenimki de günde 1 kere arar oldu kuşum, törene hazırlanmaya başlamışlar.
kuşum yemin törenine yemek götürebiliyo muyuz yaYemin töreni yaklaştığı için yoğunlardır bebeğim.. Fırsat bulamamış olabilir..
inşallah kuzum daha ümit var. bir kere 9 a doğru aramıştı beniBenimki de öyle bebegim sabah aradi inşallah bugün ikinci defa arar
En önemlisi o bitanemmm.. Rahat olsun allahın izniyleee.. Batıda olup çoook sıkıntı çekenlerde varBi laf vardır doğuda askerlik yapanın anası ağlar batıda askerlik yapanın kendisi ağlar.. Yeterki askerin rahat olsun.. Biz burda sana sonuna kadar desteğiz bitanemmmmm.. Geçicek allahın izniyleee..
Inşallah canim ya bekliyorumkuşum yemin törenine yemek götürebiliyo muyuz yasarma falan yapıcam aşkıma
inşallah kuzum daha ümit var. bir kere 9 a doğru aramıştı beni
Götürülüyo balım götürüluyo:) bizde götürmüştük ordaki arkadaşlarına falanda vermişti bnm aşkitom:)kuşum yemin törenine yemek götürebiliyo muyuz yasarma falan yapıcam aşkıma
inşallah kuzum daha ümit var. bir kere 9 a doğru aramıştı beni
Biz burda bunun için varıııızzzz.. Benim eli lezzetliiiiii hamarat izmirlimmmmsaol bitanem çok teşekkür ederim desteğiniz içinhaklısın
![]()
Çatlayana kadar yediririm o zaman süperrGötürülüyo balım götürüluyo:) bizde götürmüştük ordaki arkadaşlarına falanda vermişti bnm aşkitom:)
Aynen yaakşam oldu mu özlem daha bir ağır basıyor a dostlar.![]()