• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Kuşummm rabbim hem sana hem sevdiğine dayanma gücü versin booıl bol sabır versin:KK43: geçicek bitanemmm.. Herkes nası yapıp geliyossa snin sevdiceğin aslanlar gibi askerliğini yapıp geliceeeek.. Şimdi sen çok kötü olursan o kendini daha kötü hisseder:KK43: güçlü olmalısın bebeğimmmm:KK43:

izne de hemen gelemeyebilirmiş kuzum 20 gün mü ne eğitim varmış silah eğitimi sürünme vs.
belli değil henüz dedi bi gelsem sarılsam huzur dolsam dedi telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi :( :(

Kuşummm rabbim hem sana hem sevdiğine dayanma gücü versin booıl bol sabır versin:KK43: geçicek bitanemmm.. Herkes nası yapıp geliyossa snin sevdiceğin aslanlar gibi askerliğini yapıp geliceeeek.. Şimdi sen çok kötü olursan o kendini daha kötü hisseder:KK43: güçlü olmalısın bebeğimmmm:KK43:
Bizimkide belli olmuş mudur :(

izne de hemen gelemeyebilirmiş kuzum 20 gün mü ne eğitim varmış silah eğitimi sürünme vs.
belli değil henüz dedi bi gelsem sarılsam huzur dolsam dedi telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi :KK43: :KK43:
Balımmmm sakın ağlama onunla konuşurken.. O senden güç bulucak sadece.. Annesi ona o gücü veremiycek çnkü:( 20 gün snrada olsa dağıtım iznine gelicek bitanemmm sımmsıkı sarılıcaksınız birbirinizeeee.. Elleriniz keneylenicekkk.. Bu zorlu sürecide birbirinize dahada bağlanarak atlatıcaksınuıuz..

İyiyim bende bitanemmmm:)) oturuyorum öyleee:)) kalkıp mutfağa geçmem gerekiyo azıcık halletmem gereken işler vardaaa:) ama çok üşeniyoruuuuunnmm:)) bana yarın nöbet var yaaavvv çalışıcam yarın:)
yerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)
amaan bosver bugun yapma yarin yaparsin kuzum yauuu :) oy kiyamam yarin caliscakmis beniim balimm her cunartesi calisiyomusun sen guzelimm
Bebegim kalbim agzimda gözüm telefonda aramasini bekliyorum belli oldu mu olmadi mi bilmiyorum bekliyorum :KK43:
balim e devlete girsene bilmiyomusun tcsiniii hemen gir bak :s
inşallah kuzum inşallah :KK43: Allahm korusun içim yanıo resmen
canim skma canini allah sabir versin ailesinede sanada.. insallah rahat olur canim dua edelim hayirlisi boyleymis canim uzulme :s

yerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)
amaan bosver bugun yapma yarin yaparsin kuzum yauuu :) oy kiyamam yarin caliscakmis beniim balimm her cunartesi calisiyomusun sen guzelimm

canim skma canini allah sabir versin ailesinede sanada.. insallah rahat olur canim dua edelim hayirlisi boyleymis canim uzulme :s
Yaaa bilmiyorum ki tc sini :( bi yerlere yazmıştım sanki ama aklimda değil şuan olcem meraktan :(

Balımmmm sakın ağlama onunla konuşurken.. O senden güç bulucak sadece.. Annesi ona o gücü veremiycek çnkü:KK43: 20 gün snrada olsa dağıtım iznine gelicek bitanemmm sımmsıkı sarılıcaksınız birbirinizeeee.. Elleriniz keneylenicekkk.. Bu zorlu sürecide birbirinize dahada bağlanarak atlatıcaksınuıuz..

İnşallah kuzum :(
telefon çeker mi ki orda :(
afalladım resmen ben :(

amin canım saolasın :(

Yok balım her ctesi çalışmıyorum.. 3-4hafta 1 sıra geliyo ctesi pazar çalışıyoruz:)

Keşke aynı şehirlerde olsaydık yaaavvv ne güsel olurduuuu:)

Arasinda haber veririm bebegim :KK43: sabah aradi unuttum ya sormayı bi daha aramazsa :KK43:

daha yeni belli olmuş canım yemekten önce söylemişler sabah blli olmamıştır mutlaka arar söyler en geç yarın sabah

Back
X