• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Bitanemmmmmmmm.. Donmak yooookkkk.. Booool bol dua etmek var tamammııııı?

Onunla konuşmadığın zamanlar istediğin kadar ağla.. Ağla ki desarj ol bebeğim.. Ama sakın sakın sevdiğinin yanında yada tlfda yapma bunu.. En büyük destekçisi sensin canımıniçi.. Rabbim sabır versin inşallah.. Atlatıcaksın bugünleri..

saol bitanem:( güçlü olmaya çalışıcam bi gelse dibinden ayrılmıcam:(
başıma ağrılar girdi stresten:( hemen gelir inşallah

Valla bilmiyorum ki canım baya küçük ince bir telefondu herhalde ya da kiloluk şampuan aldılar :KK70:Telefon neyse de şarj aletini nasıl saklıyolar acaba
Kız hiç bilmiyom yaa:)) benim eşek kafalı aşkım yatakta tlfdan kulaklıkla müzik dinlerken yakalanmıştı komutana:)) gitti tlfnumuz:)) şimdi başka kullanıyo:)) nerde sarj ediyolar aceba kııııız:))

saol bitanem:KK43: güçlü olmaya çalışıcam bi gelse dibinden ayrılmıcam:KK43:
başıma ağrılar girdi stresten:KK43: hemen gelir inşallah

Canım gerçekten çok rahat oluyolar kendi arkadaşımdan biliyorum komutan ile selfie yapıp face'ye atıyorlardı. Bi çarşı izni sıkıntı başka da rahat benim arkadaşımın sevgilisi

Canım gerçekten çok rahat oluyolar kendi arkadaşımdan biliyorum komutan ile selfie yapıp face'ye atıyorlardı. Bi çarşı izni sıkıntı başka da rahat benim arkadaşımın sevgilisi

çarşı izni yokmuş galiba canım araştırdım birazcık. rahat olsun da o yeter bana

Kız hiç bilmiyom yaa:)) benim eşek kafalı aşkım yatakta tlfdan kulaklıkla müzik dinlerken yakalanmıştı komutana:)) gitti tlfnumuz:)) şimdi başka kullanıyo:)) nerde sarj ediyolar aceba kııııız:))
Ben de merak ediyorum o şarj etme mevzusunu. Kızz boşver nevresimi havluyu ben seni görmeye gelirim asıl denizliye. Böyle tatlı dilli pozitif bi kızçe nasılmış bir görelim diye:KK19:

Kizlaaaaaaaaaarrr Kırklareliye çıkmııııış :KK51: Doğu değil ama buraya çok uzak :( Allahim şükür

Back
X