- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
Ayy evet bebegm ya rahatladimmm :)
hayırlısı olsun kuzum doğuya çıkmamış ne güzel.. içini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet bebegm ya rahatladimmm :)
Aynen bebegim ya rahatladim çok şükürhayırlısı olsun kuzum doğuya çıkmamış ne güzel.. içini ferah tut
bebeğim napisin sen
Oyyy kuşum beniiiiim her zmn beklerim bitanemmmnmBen de merak ediyorum o şarj etme mevzusunu. Kızz boşver nevresimi havluyu ben seni görmeye gelirim asıl denizliye. Böyle tatlı dilli pozitif bi kızçe nasılmış bir görelim diye![]()
Balıııımmm hayırlı uğurlu olsnnnn:) damlamızın askeride kırklarelindeeeee:)Kizlaaaaaaaaaarrr Kırklareliye çıkmııııışDoğu değil ama buraya çok uzak
Allahim şükür
olsun balim bnde geçmez diyodum bak yariladik..zaman geciyo tatlim..sabirli olucazyook kuzum nerdee keşke..
uzun dönem bizimde malesef..
Takiliyom guzelligimm sen napıyosunbebeğim napisin sen![]()
Sağol bebegim çok şükür ya damlada adanada biz yakinuz askerlerimiz yakin :)Oyyy kuşum beniiiiim her zmn beklerim bitanemmmnmUtandım ihihihihi
Balıııımmm hayırlı uğurlu olsnnnn:) damlamızın askeride kırklarelindeeeee:)
aynen kuzum yaa vakit geçiriyorumm beyaz showu bekliomTakiliyom guzelligimm sen napıyosun![]()
Konuklari kim kiz bugunaynen kuzum yaa vakit geçiriyorumm beyaz showu bekliom![]()
kuzu konukları pek iyi değil ya bu hafta ayşe hatun önal can bonoma fln varKonuklari kim kiz bugun![]()
olsun balim bnde geçmez diyodum bak yariladik..zaman geciyo tatlim..sabirli olucaz
Canim gözünde bisey çıkmıştı onun ameliyat olacaktı ondan giremiyordur belkibeende onu srcaktım kuzu şimdi yagözkmüyor hiç
![]()
Sicak yatağıma giderim belkide :) oyyy canim askim şimdi bi daha aradi yerim yakuzu konukları pek iyi değil ya bu hafta ayşe hatun önal can bonoma fln var
Iyi geceler bebegim bende teldeyim can cekisiyorum resmenBen çıkıyorum kızlar küçücük telefon ekranına bakmaktan gözüm bozulacakGenel arıza varmış bizim sokakta umarım yarın düzelir internet. İyi geceler herkese bir günü daha devirdik hadi yine iyiyiz hihihi
![]()
Canim gözünde bisey çıkmıştı onun ameliyat olacaktı ondan giremiyordur belki
Sicak yatağıma giderim belkide :) oyyy canim askim şimdi bi daha aradi yerim ya
Canımm gözünaydınn baaak iyi yere gitti :)Iyi geceler bebegim bende teldeyim can cekisiyorum resmen![]()