Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba hasta falan mi diye korktuk yaz neyse birşey olmasın da kuzum :)sorma cnm ya net bozuldu anca yapıldı geldm bende :)
hadı yaaa anldm kuxum AMIN ınsallah balım darısı sana tum yarenlere olsun kavsrsnz ınalllah safak kac kuzu
Olsun bananeeeeeeeeAllahııım el kadar bebe kııız :) ama onu daha çok özledm benim kanımdan demesi yanlış ve incitici olmuş![]()
Damlammmmm, boncuk gözümmm seni çok özledimmmmmDenizimmm
Bir gün hepimiz şafak doğan güneş diyeceğiz inşaAllah canım arkadaşımmmmmhehehkuzummm inşallah her pazartesi ve sonraları hızlı geçer senin için
geçerrrr zaman geçer biz bile inanamıyorduk çeyreğinde azı kaldıııı kuzumm
Yeşooommmm
oooo damlamda burada naber deniz göz![]()
kız anneci mi yoksa bizim enişteİnşallah canım amin :) Bu aralar şafak değil mehtap sayıyorum yani izne geleceği günü
Olsun bananeeeeeeeeBen ayrım yapmıyorum şahsen. Ama onda sürekli ailem daha değerli ailem daha farklı onlara daha çok değer veriyorum tavrı var. Ben bir keresinde söylemiştim ne biçim konuşuyorsun herkesin ailesi farklı tabii ki ama bunu sürekli dile getirmenin bir anlamı yok ben ailemden ayırmıyorum seni falan sonra kem küm yaptı durdu
Süslüsün tabiiiii tini mini hanımmmmmyok kiiz nerem susluuu :))
bizde seni ozledikkk yavrukusum
hg damlam ozledikkkkk seniiiii
Oy benimmm tripler kraliçeeemmmmmmbana nıye selam yok yazdım hıh :)))denizlililili
canım turkcell çok pahalı ya uygun tarife yok bende bi kaç ay önce değiştirdim turkcelle para dayanmıyordu. vodafone çekmez mi
Oy benimmm tripler kraliçeeemmmmmmNapan be duyguyoşummmm? Nasıl geçti gününnn bakalımmmm?
evet canım ya çok pahalı bencebilmiyorum bebeğim ya sabah konuştukta aşkm turkcelle geçmemiz lazım dedi çok mu pahalı hakkaten :/
avea iyiydi yaa of
Ooohhhh iyi yapmışsın bebeğimmm.. Sağlıklı günlerde aşk dolu günlerde kullan havlularınıııı:)) bende bildiğin gibi kuşum yaa çalıştım bütün gün.. Hava yağmurluydu bütün gün hiç kesilmedi yağmur.. Çıkışta doooğru evime geldim:))ahahahah trıp kralıcesıyım bu ara ivittttt :)))) Ayyyy bebegm englıshhome da havlularda yuzde 50 vardı bende aldmmm cok tatlılardı yaa ne zamandr bakıodum ındırıme gırınce benmle eve kadar geldiler :)))) geldm uyudum bı guzel yenı kalktm keyıf yapacm acck sen naptn bakaymm
evet canım ya çok pahalı bence
Ooohhhh iyi yapmışsın bebeğimmm.. Sağlıklı günlerde aşk dolu günlerde kullan havlularınıııı:)) bende bildiğin gibi kuşum yaa çalıştım bütün gün.. Hava yağmurluydu bütün gün hiç kesilmedi yağmur.. Çıkışta doooğru evime geldim:))
Avea en ucuzu balım yaa bazen aveaya mı geçsem acaba diyorum:)) türkcellin genç tarifeleri uygun oluyo kuşum bak numara taşıma kampanyaları oluyo ya onlardan faydalanabilirsiniz.. Diğer operatörler çekmiyosa hiç düşünme geç turkcele fıstık..bilmiyorum bebeğim ya sabah konuştukta aşkm turkcelle geçmemiz lazım dedi çok mu pahalı hakkaten :/
avea iyiydi yaa of
Yaaaaaaaa çok üzüldüm kııııııııızhadı yaaa burda ıyıydı hava yanı kapalıydı ama yagmur yagmadı ..saol kuzucummm.. bu arada annemın ahı tuttu kız( dun evden ckarken dırek ıstasyona gt bı yere ugrama demstı ben englıshhome gtmstm yne aldklarm trende kalms sabah farkettm aradm yokmus poset fln aglıcaktm okulda :)))))
vodafone çekmez mi kızoff ne yapıcaz biz yaa baktımda doğru düzgün paketbile yok![]()
Hişşşttt naber kııııızzzzevet canım ya çok pahalı bence
hüzünçlüyümHişşşttt naber kııııızzzz![]()
Eneeeeeeee nooolduuuuukiiiiiiihüzünçlüyümsenden naber bebeğim