• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Allah göstermesin 5 çocukla ortada kalmış gibi ağladım kız :KK70: bak gizli gidebilirdim yalan söylemiyorum dedim habersiz gitseydin falan filan diye kızdı hiç yumuşamadı. sorumluluk almak istemiyo galiba babam bilmeyecek ya çekiniyo mu ne anlamadım ki. küstüm şuan konuşmuyorum kendisiyle :KK12:

o zaman tamam soylemedm say habern yokmus gıbı davran panpa de :)) Yanı eger habersz gtme frsatn varsa keske demeseydn hanı ızın vermezms zaten .. abınle konus o annenle konussa olma mı

o zaman tamam soylemedm say habern yokmus gıbı davran panpa de :)) Yanı eger habersz gtme frsatn varsa keske demeseydn hanı ızın vermezms zaten .. abınle konus o annenle konussa olma mı
söylemeyecktimde abim söyleyelim dedi. abimde kardeşimde konuştu ı ıh kabul etmiyor. Çok pişman oldum söylemeseydim keşke arkadaşımda kalcam deyip bi gün istanbulu bile gezebilirdim ama şu özgecan olayından sonra cesaret edemedim korktum :KK43:

Kzzz tam sana cevapla tusuna bastm kı askısı aradı bana kızgın acckk yaaaa :KK43:(((( ama konusuyoruz yanı :)
Uzatma gari bakiyimmmm:KK20: Çocukcağız usta birliğine geçtiğinden beri bi rahat vermedin ayol aaaaa:KK53:
dışardayım derdim canım yani güveniyor sorgulamaz pek ama işte içim rahat etmezdi söyleyeyim dedim yine olmadı. artık yapacak bişey yok kısmet değilmiş :KK43: deli gibi istiyorum ama of ne olurdu yakın olsaydı sanki taa istanbul
Fıstık bak annem bana güveniyo diye kndin söylüyosun.. Anneciğinin güvenini boşa çıkarma, sil aklından keşkeleri.. Ustata geçmesine çok az kaldı ve tlf sokup rahat rahat haberleşebilicrksiniz.. Bunu düşün lütfen;)

Uzatma gari bakiyimmmm:KK20: Çocukcağız usta birliğine geçtiğinden beri bi rahat vermedin ayol aaaaa:KK53:

Fıstık bak annem bana güveniyo diye kndin söylüyosun.. Anneciğinin güvenini boşa çıkarma, sil aklından keşkeleri.. Ustata geçmesine çok az kaldı ve tlf sokup rahat rahat haberleşebilicrksiniz.. Bunu düşün lütfen:KK66:
biliyorum bebeğim ama çok mutlu olacaktı ve ikimize de çok iyi gelecekti bu :( rüya gibi :( ama olmadı napalım kısmet değilmiş demekki :KK61::KK61:

biliyorum bebeğim ama çok mutlu olacaktı ve ikimize de çok iyi gelecekti bu :KK43: rüya gibi :KK43: ama olmadı napalım kısmet değilmiş demekki :KK61::KK61:
Plan dahilinde olan bişi değilki balım.. Olsaydı evet çoooook mutlu olucaktınız fakat olmadı.. Zaten babası bunu söylemeseydi gitmeyî aklından çıkarmıştın öyle değil mi? Bu yüzden lütfen üzülme..

Plan dahilinde olan bişi değilki balım.. Olsaydı evet çoooook mutlu olucaktınız fakat olmadı.. Zaten babası bunu söylemeseydi gitmeyî aklından çıkarmıştın öyle değil mi? Bu yüzden lütfen üzülme..
fırsatı tepmiş gibi oldum :( nişanlı olsaydık bile izin vermezdi babam bu tarz sorunları çok yaşayacaz ilerde :( neyse balım dediğin gibi nasipten öteye gidilmiyor :(

Fıstık bak annem bana güveniyo diye kndin söylüyosun.. Anneciğinin güvenini boşa çıkarma, sil aklından keşkeleri.. Ustata geçmesine çok az kaldı ve tlf sokup rahat rahat haberleşebilicrksiniz.. Bunu düşün lütfen:KK66:

yaaaa kuzum deme oyleee :)))) aslında ben bse yapmıoom yanı yapıom ama cok degl ahahahaha :))) kendıde lafı bana oyle bı sokuokı e ben kuduryrm ahahah :))))) aradı ya konustk bse dıomsn dedı nıye kapatacakmsn dedm evet boyle bundn sora dıo trıbını yedgm :))))))) merakından aramayı bılıon dcektmde sustm :)))

kimlik imza falan gerekiyo canım kimlik fotokopisini al iyi biri denk gelirse yapar belki. gerçi yeni hat veriyolar onuda göndermen gerekir

anladım canım ben sadece numara aynı kalıyor değişim yapılıyor sanmıştım

ay hatta dayısının üstüne miydi neydi baya eski bi hat çünkü :/
yeni hat mı alsak ya
Bebeğim hat tasiyinca yeni hat veriyorlar ve o olmazsa olmaz.turksellde benim arkadaşım 25 liraya 500 dk 1000 sms 2 GB net yaptı hat taşıdığı için tarifeler uygun oluyor bence yeni hat almaktansa taşıyin daha karlı ;)

kizlarr askerim aramadi giderkn haberde vermedi en son ogleenn konuştum sonrada hic yazmadi teli de kapali:( napsamki

Bebeğim hat tasiyinca yeni hat veriyorlar ve o olmazsa olmaz.turksellde benim arkadaşım 25 liraya 500 dk 1000 sms 2 GB net yaptı hat taşıdığı için tarifeler uygun oluyor bence yeni hat almaktansa taşıyin daha karlı :KK66:

cumartesi kavuşalım da konuşcaz bunları kuzum şimdiden araştırma yapayım dedim:)
25 tl uygunmuş gerçekten:)

Back
X