• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

kuşummmmm nasılsın :) bayadır aklımdasın göremedim hiç seni arayı düzelttinizmi ??
Eneeeeeeeeeem bacuuuuuuuummmm :KK68: Düzelttik canım ama nereye kadar bilmiyorum malum sorunlarımız mevcut. Kargo yollucam kek kurabiye vs bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi takım istiyor beyfendi bulmak bir dert bakalımmm :63:

takım mı istedi ki canım? sadece aalt mı alsan. markalı bişey alma çalınır zaten yavrum da fiyatlar ne alemde hiç ilmiyorum bende :KK43:
Aynen marka almam zaten orda ne olacağı belli değil nasıl bir şey alsam acabaa :KK49:

Eneeeeeeeeeem bacuuuuuuuummmm :KK68: Düzelttik canım ama nereye kadar bilmiyorum malum sorunlarımız mevcut. Kargo yollucam kek kurabiye vs bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi takım istiyor beyfendi bulmak bir dert bakalımmm :63:

Aynen marka almam zaten orda ne olacağı belli değil nasıl bir şey alsam acabaa :KK49:
kız 25 30a var wakikide oraya baksana fenada değiller güzeller yani :KK49:

ay çok sevindimmm balımm benimm :KK37: oh beyefendiye bak bide sipariş vermiş :)
bende sözde yolluycam aylar oldu :D

ay çok sevindimmm balımm benimm :KK37: oh beyefendiye bak bide sipariş vermiş :)
bende sözde yolluycam aylar oldu :KK70:

Ben de aylardır yollayacaktım işte bu haftasonu ayarlayıp yollucam her şeyi inşallah. Şaka falan dedi sonra güldü falan boşver dedi ama belliki ihtiyacı var bakalımm bulursam alcam :KK51:

Ben de aylardır yollayacaktım işte bu haftasonu ayarlayıp yollucam her şeyi inşallah. Şaka falan dedi sonra güldü falan boşver dedi ama belliki ihtiyacı var bakalımm bulursam alcam :KK51:
al kız :) ihtiyacı olmasa demezdiii :)ben ne koycam 1 haftaya eline geçicek yiyecek koyamam böceklenir valla :D yiyecek faslını ayarlarımda kıyafet bişey koymamlazım ne koysam ki ?

denizimmmm kuzucummm :KK15:
Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmm:KK60: Bomba bomba nokta koooommmm:oops: Nabeeeerrrr?
Kuzum ben buraya bakıyordum ama yabancı kalmıştım konulara hiç yazmıyordum şafak saymaya yazarken buraya yazmışım komik oldu azcıkın :) hoşbuldum şekerimmmmm
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeee:KK19: Yaz bizede azcıkınn:KK48:

oyy pıtırcığımda burdaymış ya :KK37:
napıyım salvonun derdine ortak oluyom sen napyon :KK70:
aylardır kargo yolluycam hep aksilikler oldu durdu ha şimdi diyom onada ne koycam bulamıyorumm :KK43:
hırka düşündüm yaz geldi :KK70:
eviiiiiiiiiiit burdayımmmm :KK49:
gönder artık kız yetti gari :D ne gönderilir kı başkaaaa :D gömlek falan olabilir:KK15:

Back
X