- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
ammmaaan nerde giycek o gömleği çarşısı yok pazarı yokeviiiiiiiiiiit burdayımmmm
gönder artık kız yetti garine gönderilir kı başkaaaa
gömlek falan olabilir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ammmaaan nerde giycek o gömleği çarşısı yok pazarı yokeviiiiiiiiiiit burdayımmmm
gönder artık kız yetti garine gönderilir kı başkaaaa
gömlek falan olabilir
![]()
ne gönderilir ki başkaaaaammmaaan nerde giycek o gömleği çarşısı yok pazarı yokvallah canıma yetti artıkın bi göndereydimde üstümden yük kalkacak
![]()
iyiyim bitanemmmmm sen nasılsın :))BebeğimmmmmmmmmNasılsııııııııııın?
bilmiyoooommm sizler azıcık fikir üretin işteeeee burdan yetkili mercilere sesleniyorum zor durumdayımne gönderilir ki başkaaaa![]()
İyiim bende çok şükür bebeğimmmmmmm:) duştan çıktımmm kalkıp mutfağa gidip kendime bişiler hazırlamam lazım ama hiç kalkasım yok:) gel gelelim karnım çok acıktıııııı:)iyiyim bitanemmmmm sen nasılsın :))
Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşşselam kzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
heheheh aklıma bişiy gelmedibilmiyoooommm sizler azıcık fikir üretin işteeeee burdan yetkili mercilere sesleniyorum zor durumdayım![]()
selaaaaaaaaaaaaaaamselam kızlaarr![]()
Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşş![]()
bak bakalım yavrum uygun bişeyler bulursun inşallah![]()
al kız :) ihtiyacı olmasa demezdiii :)ben ne koycam 1 haftaya eline geçicek yiyecek koyamam böceklenir vallayiyecek faslını ayarlarımda kıyafet bişey koymamlazım ne koysam ki ?
nasılsın canım?selaaaaaaaaaaaaaaam![]()
iyilik bebeğim sen nasılsınnasılsın canım?
kız ben bulamadım seni instagramda
iyiyim bebeğim işten geldimiyilik bebeğim sen nasılsın
dinlenme zamanıııııııııııiyiyim bebeğim işten geldim![]()
Lcw de takim oluyor kuzum kardeşime almıştık biz gayet de iyi hem simdi indirim donemi :)Normalde bende hiçbir şey istemez böyleDemekki ihtiyacı var
Bulmam gerek
![]()
Kuzummmdinlenme zamanııııııııııı![]()