- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
haklısın canımda ne bileyim ay şimdiden yııııl-dıııııııııım
arada tutuyor kuzum işte böyle kriz biraz çikolatam kalmış onu yedimye tatliyi cikar hakkiyi hahah :) bnm tatliyla aram yok kuzum ya cikp ye tatlyi snde tatlm:)
bendeee
arada tutuyor kuzum işte böyle kriz biraz çikolatam kalmış onu yedimnormalde ben acıyı çok severim
bnde aciyi severm tatliyla aram yok ckolata hastsym:)bendeee
arada tutuyor kuzum işte böyle kriz biraz çikolatam kalmış onu yedimnormalde ben acıyı çok severim
Allah kolaylık versin bebeğimmcok yogundum kusumm
Dönem dönem hepimiz alıngan olabiliyoruz balımmmmgibi gibi canım arada bir kavga oluyor ama çok büyük kavgalar değil çok şükür. Alıngan bu ara biraz
Canım benimmmmmmmm güzel gönlünü ferah tut sennnninşallah kiii biliyorummm geçicek ve gelecek o ama o zamana kadar ben ne halde olurum bilemiyorum
canımmm beniimmmm desteğin için çokkk sağol Rabbim hepimizin askerini korusun biran evvel bizleri kavuştursun
bide şu değişik halleri olmasa herşey mükemmel olucakta işte
regl dönemindeki kızlar gibi bu araDönem dönem hepimiz alıngan olabiliyoruz balımmmmHepimiz tartışabiliyoruxx yeterki büyümesinnnn
Canım benimmmmmmmm güzel gönlünü ferah tut sennnnRabbimin izniyle aşkına kavuştuğun zaman geriye dönüp baktığında ne günlerdi bee diyceksin daha güçlü daha olgun bi aysun olarak askerliği bitiriceksinnn inşallahhh.. Rabbim tüm askerlerimizi korusun, tüm yarenlerimize sabır selamet versin
İyiyim balımmmm yattım yatağıma uyumadan bi bakem didimmmmnasilsin kusuuuuuum:)
iyi yaptin denizimmm bende de ne olsun be balim ayni safak dusmece bugunde btti cok sukur RABBIM e:)İyiyim balımmmm yattım yatağıma uyumadan bi bakem didimmmmsen nasılsın napıosunnnn?
regl dönemindeki kızlar gibi bu ara
Aynı şeyi içimden geçirmiştim biliyomsn kuşum:) bugünde bitti çok şükür.. Bi gün daha eridi şafakkkiyi yaptin denizimmm bende de ne olsun be balim ayni safak dusmece bugunde btti cok sukur RABBIM e:)
hahahhaİhihihihi.. Olsalarda kurtulsakkkk
saol bitanemmmmAllah kolaylık versin bebeğimm
kalpler bir be kuzum :) sevyrm kiz seni:) ay bu ayda bitiyor cok sukur yaaaa kavusmamiza 3ay kaldi :)Aynı şeyi içimden geçirmiştim biliyomsn kuşum:) bugünde bitti çok şükür.. Bi gün daha eridi şafakkk
kalpler bir be kuzum :) sevyrm kiz seni:) ay bu ayda bitiyor cok sukur yaaaa kavusmamiza 3ay kaldi :)
hahahhaolacaklar ama askerlik bitince reglleri bitecek
bende seni seviyom yaaa devrem benimmmmm:) boncuk gözümmmmm:) allahın izniyle aynı zamanda izinlerimizi kullanıcaz ve snrada aynı zamanda tamamen kavuşucaz aşklarımızlaaaaa:) temmuza az kaldı azzz:)kalpler bir be kuzum :) sevyrm kiz seni:) ay bu ayda bitiyor cok sukur yaaaa kavusmamiza 3ay kaldi :)
Kızzz nabeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?