- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
aaa senin yerinede yedim yaa doymadın mıııayip canimi cektryn surda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa senin yerinede yedim yaa doymadın mıııayip canimi cektryn surda![]()
Ebet ebet kuşummmmmm:) ahhh ahhhhhhh:)ayyy aynen be kuzum hayali bile cok hosss yaaa gelinlik modelleri de secmek icn acarz ne iyi olur:)
beni boşlamaaaIyiyim bebeğim anonimle telden kaynatıyorduk bide buraya sulanayım dedim![]()
hee doydum tantuninin kokusu doyurdu hattaaaa senin yerinede yedim yaa doymadın mııı![]()
ah ki ne ah balim yaa ne ozledm bi bilsen ayni seklde sende hpmzde cokcok.ozledk sevdcklerimiziEbet ebet kuşummmmmm:) ahhh ahhhhhhh:)
düşüncesi doyursun yavrum senihee doydum tantuninin kokusu doyurdu hatta![]()
hadi ya iyiyma ilerletmssnz baya teldi falan .d safak kac :)aaa senin yerinede yedim yaa doymadın mııı![]()
anlamadım canımhadi ya iyiyma ilerletmssnz baya teldi falan .d safak kac :)
ay adam kaynanadan beter haaaay ne heycanli dmi o kzn babasni vaeya dovecen dovecen oldrp brakacan:)
iyiyim kuzucum çok şükür günleri dolduruyoruz valla ne olsunAynen bitanrmmmmm:) şu nisanda geçtimiydi tamamdur bu işşşş:) askerlerimiz gelsinde düğüm topiciklerine şutlanalım yaaavvv ondan snrada bebiş topicikleriiiiii
İyidir balımmmm senden nabeeeer![]()
sagol cnm sagol :))düşüncesi doyursun yavrum seni![]()
aymen kuzum hele su zafer varya ne sinsi yilan adam :)ay adam kaynanadan beter haaaçok sinir oluyorum ben de
iyiyim kuzucum çok şükür günleri dolduruyoruz valla ne olsun
kz ana mi yazdm bn yanlslkla:)anlamadım canım![]()
iyiyms telden de muhabbet.oh .d kz safak kac:)Iyiyim bebeğim anonimle telden kaynatıyorduk bide buraya sulanayım dedim![]()
psikopat anacım bakışlarında bile hayır yok onunaymen kuzum hele su zafer varya ne sinsi yilan adam :)
iyi geceler bebeğimmmKızlaaaar ben uyku moduna geçiyim artkkkkk öpüyorm hepinizi iyi geceler fıstıklaaaar
iyi gsceler zeytin gozum:)Kızlaaaar ben uyku moduna geçiyim artkkkkk öpüyorm hepinizi iyi geceler fıstıklaaaar
ınstagramdan konuşuyoduk canımkz ana mi yazdm bn yanlslkla:)
aynen kuzum sinsi bakislar:)psikopat anacım bakışlarında bile hayır yok onun
iyi geceler bebeğimmm![]()
iyi geceler bebeğimmmmKızlaaaar ben uyku moduna geçiyim artkkkkk öpüyorm hepinizi iyi geceler fıstıklaaaar