- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyooon kiiiiiiiiinapim canım duş aldım uzandım öyle dinleniyom
![]()
beni de sevin beni de beni de
ne kaldı kuzum şurda bekledin ve geldi işte maşallah size
hoşgeldin bebeğimm![]()
karıştırmış olabilirsin tatlıımm hiç önemli değil :))) belki ben karıştırmış olabilirimkusuruma bakma canım o zamaan, aklım yerinde değilde kafam allak bullak desem yeri vardır
![]()
İyiyim canım bende :)
Bende isteyim balimNapiyom mikroplarla uğraşıyom tatlımvalla en güzelini yapıyon bende şuan işe gidiyom
Nasılsın tatlım :)
Hehehesonuç olarak göndereceksin ama demi oradan yırtıyım
Allah iyilik versin tstlım :) askerine kargo gönderecek sen miydin :) seni sanırım Güneşle karıştırdım![]()
Yoo kuzum :))) Ben mektup gönderdim ama burada paylaşmadım yanlış hatırlamıyorsam :)))Napiyom mikroplarla uğraşıyom tatlımvalla en güzelini yapıyon bende şuan işe gidiyom
Allah iyilik versin tstlım :) askerine kargo gönderecek sen miydin :) seni sanırım Güneşle karıştırdım![]()
Bendeeee![]()
Ayma günleri unut bi bakmissin gelmişZaman geçmiyor yaaa 1 buçuk hafta kaldı çok heyecanlıyımmmm![]()
oyy ki ne oy kuzummoy oy oy diyorummm![]()
inşallah bebeğimmO günler de gelecek canım benim
Günaydın canımmm
çok şükür iyiyim kuzumm sen nasılsın?Napiyom mikroplarla uğraşıyom tatlımvalla en güzelini yapıyon bende şuan işe gidiyom
en güzel heyecanlardan biridir herhalde güzelim :) hemen geçsin günler de kavuşun biran önce inşallahZaman geçmiyor yaaa 1 buçuk hafta kaldı çok heyecanlıyımmmm![]()
Ayma günleri unut bi bakmissin gelmiş![]()
en güzel heyecanlardan biridir herhalde güzelim :) hemen geçsin günler de kavuşun biran önce inşallah
Oooo sen mi karsilayacaksin kiiiiiiz :)Ya günler geçmiyor saysamda saymasamda yaaaaa
İnşallah canım benim sağ olGünler geçsinde gideyim havaalanında karşılayayım hemen uuuuu
![]()
birşey kalmadı kuşum :) bizi unutma ama sakınYa günler geçmiyor saysamda saymasamda yaaaaa
İnşallah canım benim sağ olGünler geçsinde gideyim havaalanında karşılayayım hemen uuuuu
![]()
sana da kuzum hoşgeldiniyi akşamlar kızlaarr :) bu arada hayırlı cumalar![]()
hoşbulduk tatlımm nasılsınn napıyosun :)sana da kuzum hoşgeldin![]()
iyiyim şükür kuzum yemek yaptım onu yerim şimdi sen napıyorsun? :)hoşbulduk tatlımm nasılsınn napıyosun :)
afiyet bal şeker olsun tatlım öncelikleeiyiyim şükür kuzum yemek yaptım onu yerim şimdi sen napıyorsun? :)
Ne yemek variyiyim şükür kuzum yemek yaptım onu yerim şimdi sen napıyorsun? :)
aradı mı canım askerin nasıl ?afiyet bal şeker olsun tatlım öncelikleebende şafak sayacımızı karalıyoduum :))) bi yandanda sevdiceğimin aramasını bekliyorum
![]()
kıymalı karnabahar kuzum sever misin buyur gelNe yemek varbende istiyorum
![]()
Ayyy severim valla canimaradı mı canım askerin nasıl ?
kıymalı karnabahar kuzum sever misin buyur gel![]()
aramadı hala canım yaaaradı mı canım askerin nasıl ?
kıymalı karnabahar kuzum sever misin buyur gel![]()