2014 Yarenleri! :)

cnm ağzına bir tane vuracaktım görecekti dünya kaç bucak ya neyse sınav iyiydi sevgilimle konuştuk biraz önce ağladık telefonda

amann geldi mi böyle üst üste gelir zaten.. neyse sen boşver onları haklısın çok tatsız bir olay ama sınavın nasıl geçti?

cnm ağzına bir tane vuracaktım görecekti dünya kaç bucak ya neyse sınav iyiydi sevgilimle konuştuk biraz önce ağladık telefonda

sevgilinin canım ya anlattiysan boyle boyle oldu diye uzulmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım asla anlatmam hem üzülür hem sinirlenir hemde aklı bende kalır onan anlatmadım çok özledim onu zaten

yok canım asla anlatmam hem üzülür hem sinirlenir hemde aklı bende kalır onan anlatmadım çok özledim onu zaten

hmm anladım bebegim dogru soyluyosun anlatmadiysan ne guzel ben tutamam cenemi iyi kotu anlatirim nisanlima:/

hmm anladım bebegim dogru soyluyosun anlatmadiysan ne guzel ben tutamam cenemi iyi kotu anlatirim nisanlima:/

kız birde bana kızar neden uyarıyorsun hadi sana birşey yapsa ne yapıcaz filan der

çok mutsuzum canım yaa

Sabret sabret inci tanem bekle beni döneceğim mutlaka sabret
Aglama ne olur vazgeçme bekle beni döneceğim mutlaka sabret...

Benden tum yarenlere:))

ayyyy çok tatlısın canım yaa

Bizim gibi sizde uzakmışsınız cnm:2:kızlar yine hasret vurdu bana tam gözlerim dolu dolu oldu buraya attım kendimi offff çok zorrrr

bak ben iyiydim bunlari okudukca ben de kotu oluyorum(

bazen iyiyim diyorum en ufak bir seyde duygusala bagliyorum sonra :/

Offf kafamı dağıtayım diyor olmuyor cnm yaa ağlasam rahatlıcammama tam arama saati sesimi öyle duyarsa daha kötü olcak biliyorum

arayana kadar sabret bebegim sonra agla gitsin acilirsin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…