Geçmiş olsun kuzum iki gündür bende ayni durumdayim
Iyiyim canm sen nasılsın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dün katarin aldım ama faydası olur inşaAllah ya yarında yolculuk yapacağım tam üstüne geldi
kızlarrr gunaydınnn bugun ıtıbarıyle fınallerım bıter ve eve gıtmek ıcın hazırlanms bulunmaktayım
Hadi gozun aydin :)
Bende iyiyim canm yuvarlanip gidiyoruz işte:)Geçmiş olsun kuzum iki gündür bende ayni durumdayim
Iyiyim canm sen nasılsın?
kızlarrr gunaydınnn bugun ıtıbarıyle fınallerım bıter ve eve gıtmek ıcın hazırlanms bulunmaktayım
Allah kavuştursun cnm sevgilin nereye düştü yakın mı sana? En azından sen gidersin yanına
İyidir tatlım senden naber?
Canim birakma kendini onumuzde uzun bir yol var sen iyi ol ki askerin de iyi olsun
Aminn kuzum aminnsagol bebegım eve gıtmekten zıyade askerıyeye gıdıcem sevgılımı grmeye o yuzden cok mutluyum allah herkese nasıp etsın
Allah iyilik versin canımBende iyiyim canm yuvarlanip gidiyoruz işte:)
Ohh hadi gözün aydin tatlim, askerine kavusmaya az kaldı o zmn:)
Yok kuzum yok iyi ol:)biliyorumda canım ne biliyim ya çok bozuldum
Aminn kuzum aminn
Allah iyilik versin canım
Yok kuzum yok iyi ol:)
Özledik kuzum hepimiz çok özledik. .şimdiden özledim canım ya
Ohh şimdiden iyi dinlenmelerr:))kızlar selamm ben geldiiimmbu hafta da bitti oh yaşasın 2 gün tatil aslında geberiyorum yorgunluktan pestilim çıktı ama 2 gün evdeyim ya bunu düşündükçe keyfim yerine geliyor
Benimkide bugun subeye muayeneye gitti hayirlisi bakaliim
Özledik kuzum hepimiz çok özledik. .
Ohh şimdiden iyi dinlenmelerr:))
kızlarrr çok daraldım valla yaa gıcık oldum bugüne:2:
sağol bebeğim valla şu gözümün ağrısı sızısı bir geçse rahatlayacağım da
Hayırdır kuzum neden ağrıyor
ama neden bebeğimm
ya canım bugun benim ticaret hukuku sınavı vardı öğlende sevgilim usta birliğine teslim oldu nasıl üzgünüm gerginim anlatamam sınava girdik 3 .sıradayım önümde tek tek otuyoruz önemde de 2 çocuk var neyse kağıdı aldık isim yazdık dkka bir gol bir neyse en öndeki cocuk adını yazdı hemen arkasına döndü arkadaşının kağıdına bakıyor ya havle dedim habire yapıyor ama çaprazımda da bi kız masanın altından kağıt atmış hocanında eli armut topluyor cocuga dön önüne artık dedim cocuk salak salak bakıyor yaa sanki o yapmıyormuş gibi ben uyardım hala yaptı önümdeki cocuk gitti sonra bende çıkıyordum yanından geçerken sen dışarda beni bekle dedi bende sinirlendim bi sen akıllısın hepimiz salagız dimi sen kimsn filan dedim tartıştık herkesin içinde :2: tehtit etti beni sonra bi arkadaşım geldi dışarda yanıma ne oldu filan dedi sana neden öyle davrandı filan dedi arkamdan boş boş konuşmuş
ya okulda oldu canım tam çıkışa yakın, çocuğun biri var da çocuk denmez onatam onu tutup kucağıma oturtcaktım sakinleşsin diye anladı oturtmak istediğimi dirseğini bir geçirdi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?