2014 Yarenleri! :)

Geçmiş olsun kuzum iki gündür bende ayni durumdayim

Iyiyim canm sen nasılsın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün katarin aldım ama faydası olur inşaAllah ya yarında yolculuk yapacağım tam üstüne geldi

Geçmiş olsun kuzum iki gündür bende ayni durumdayim

Iyiyim canm sen nasılsın?

Bende iyiyim canm yuvarlanip gidiyoruz işte:)

kızlarrr gunaydınnn bugun ıtıbarıyle fınallerım bıter ve eve gıtmek ıcın hazırlanms bulunmaktayım

Ohh hadi gözün aydin tatlim, askerine kavusmaya az kaldı o zmn:)

İyidir tatlım senden naber?

Canim birakma kendini onumuzde uzun bir yol var sen iyi ol ki askerin de iyi olsun

biliyorumda canım ne biliyim ya çok bozuldum

sagol bebegım eve gıtmekten zıyade askerıyeye gıdıcem sevgılımı grmeye o yuzden cok mutluyum allah herkese nasıp etsın
Aminn kuzum aminn
Bende iyiyim canm yuvarlanip gidiyoruz işte:)

Ohh hadi gözün aydin tatlim, askerine kavusmaya az kaldı o zmn:)
Allah iyilik versin canım
biliyorumda canım ne biliyim ya çok bozuldum
Yok kuzum yok iyi ol:)

kızlar selamm ben geldiiimm bu hafta da bitti oh yaşasın 2 gün tatil aslında geberiyorum yorgunluktan pestilim çıktı ama 2 gün evdeyim ya bunu düşündükçe keyfim yerine geliyor

şimdiden özledim canım ya
Özledik kuzum hepimiz çok özledik. .
kızlar selamm ben geldiiimm bu hafta da bitti oh yaşasın 2 gün tatil aslında geberiyorum yorgunluktan pestilim çıktı ama 2 gün evdeyim ya bunu düşündükçe keyfim yerine geliyor
Ohh şimdiden iyi dinlenmelerr:))

Benimkide bugun subeye muayeneye gitti hayirlisi bakaliim

hayırlısı olsun canım benim hepimiz geçtik o yollardan stresli bir dönem Allah sabır versin yanındayken kıymetini bil..

kızlarrr çok daraldım valla yaa gıcık oldum bugüne:2:

Hayırdır kuzum neden ağrıyor

ya okulda oldu canım tam çıkışa yakın, çocuğun biri var da çocuk denmez ona tam onu tutup kucağıma oturtcaktım sakinleşsin diye anladı oturtmak istediğimi dirseğini bir geçirdi gözüme

ama neden bebeğimm

ya canım bugun benim ticaret hukuku sınavı vardı öğlende sevgilim usta birliğine teslim oldu nasıl üzgünüm gerginim anlatamam sınava girdik 3 .sıradayım önümde tek tek otuyoruz önemde de 2 çocuk var neyse kağıdı aldık isim yazdık dkka bir gol bir neyse en öndeki cocuk adını yazdı hemen arkasına döndü arkadaşının kağıdına bakıyor ya havle dedim habire yapıyor ama çaprazımda da bi kız masanın altından kağıt atmış hocanında eli armut topluyor cocuga dön önüne artık dedim cocuk salak salak bakıyor yaa sanki o yapmıyormuş gibi ben uyardım hala yaptı önümdeki cocuk gitti sonra bende çıkıyordum yanından geçerken sen dışarda beni bekle dedi bende sinirlendim bi sen akıllısın hepimiz salagız dimi sen kimsn filan dedim tartıştık herkesin içinde :2: tehtit etti beni sonra bi arkadaşım geldi dışarda yanıma ne oldu filan dedi sana neden öyle davrandı filan dedi arkamdan boş boş konuşmuş

amann geldi mi böyle üst üste gelir zaten.. neyse sen boşver onları haklısın çok tatsız bir olay ama sınavın nasıl geçti?

ya okulda oldu canım tam çıkışa yakın, çocuğun biri var da çocuk denmez ona tam onu tutup kucağıma oturtcaktım sakinleşsin diye anladı oturtmak istediğimi dirseğini bir geçirdi gözüme

Yaramaz ya:))
Geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…