ama işteydim bebeğiiim işten geldiim sevdiceğim aradııı onunla konuştukk yemeğimi yedim geldiim.. niye küstün ben bir şey yapmadım kii
banane yaptın işte gelmedin sıkıntıdan öldüm sınavlarımda kötü geçti zaten ağlıcam küstüm sana yaaa
inşallahhh canımmm inşallah:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napiyonuz kızlar topikte bi durgunluk var bu ara:)
ama anneeemm kendimi affettirmeye geldim baaakyaa bırak amann bu hayatta sınavlardan daha onemli seyler de var hayati tesbih yap salla
Kuzularimmm cok mutluyumm:) gokhanim kndi tlfnnu gturdu artik internetide var watsptan knsyoruzzzz artikin
aşkımı özledim ben biliyormusun aradı ağladık biraz önce
kuzum valla sınavları olanlar var sevdiceği yanında olanlar var sevdiceğinin yanına gidenler varr bu aralar böyle burasıama akşamları ben varım o kesin napayım kuzu ben usta birliğimizin ve dağıtım iznimizin belli olmasını bekliyorum
Kuzularimmm cok mutluyumm:) gokhanim kndi tlfnnu gturdu artik internetide var watsptan knsyoruzzzz artikin
biz de bugün ilk kez ağlaştık tabi o benim kadar salya sümüğe bağlamadı ama :) ben de çok özledim be kuzum
Aradi mi:))canım benim nasılsın bakıyım bugun sınavlarım çok kötü geçti ama sevgilim arıcak inşallah birazdan onu bekliyorum çok heyecanlandım :)
Hoşgeldin:))ben de geldiiimmm
Aradi mi:))
Hoşgeldin:))
Nasıl güzel oluyo di mi:))
aradı ağladık yine bu iki oldu ağladı oda
Ayy kuzum kiyamam ya
Ben telefon da hic aglamadim
Aradi mi:))
Hoşgeldin:))
Nasıl güzel oluyo di mi:))
bi adama bu kadar aşık olabilirdim onuda oldum yani ölücem özlemekten garip valla
aynen bir insan bu kadar sevilebilir ancak.. ah kuzu ahh sabırr çok sabırr lazımm.. hasret gurbett zor..
nişanlına bu kadar aşıksın ya şaşırıyormusun bana bazen oluyor nasıl bu kadar aşık olunur diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?