2014 Yarenleri! :)

ama işteydim bebeğiiim işten geldiim sevdiceğim aradııı onunla konuştukk yemeğimi yedim geldiim.. niye küstün ben bir şey yapmadım kii

banane yaptın işte gelmedin sıkıntıdan öldüm sınavlarımda kötü geçti zaten ağlıcam küstüm sana yaaa

banane yaptın işte gelmedin sıkıntıdan öldüm sınavlarımda kötü geçti zaten ağlıcam küstüm sana yaaa

ama anneeemm kendimi affettirmeye geldim baaak yaa bırak amann bu hayatta sınavlardan daha onemli seyler de var hayati tesbih yap salla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Napiyonuz kızlar topikte bi durgunluk var bu ara:)

kuzum valla sınavları olanlar var sevdiceği yanında olanlar var sevdiceğinin yanına gidenler varr bu aralar böyle burası ama akşamları ben varım o kesin napayım kuzu ben usta birliğimizin ve dağıtım iznimizin belli olmasını bekliyorum

ama anneeemm kendimi affettirmeye geldim baaak yaa bırak amann bu hayatta sınavlardan daha onemli seyler de var hayati tesbih yap salla

aşkımı özledim ben biliyormusun aradı ağladık biraz önce

Kuzularimmm cok mutluyumm:) gokhanim kndi tlfnnu gturdu artik internetide var watsptan knsyoruzzzz artikin

Kuzularimmm cok mutluyumm:) gokhanim kndi tlfnnu gturdu artik internetide var watsptan knsyoruzzzz artikin

hayırlı olsun cnm:2:

Tatli heyecan icindesin o zman sen ne guzeel:)
Biz izin ne zaman yapcaz hala karar veremedik.
bu hftasonu netten konustuk 2 aydan sonra ilk defa, o zmn gördüm cok değişik bisey ya ozlemde var ya tuhaf oluyo insan sarilasin geliyo sarilamiyosun ama şu yasadigmz durumda gormekte güzel diyip yetiniyoruz..

ohh hayat size guzelll coook sevindim kuzuummmm :)

biz de bugün ilk kez ağlaştık tabi o benim kadar salya sümüğe bağlamadı ama :) ben de çok özledim be kuzum

bi adama bu kadar aşık olabilirdim onuda oldum yani ölücem özlemekten garip valla

canım benim nasılsın bakıyım bugun sınavlarım çok kötü geçti ama sevgilim arıcak inşallah birazdan onu bekliyorum çok heyecanlandım :)
Aradi mi:))
ben de geldiiimmm

Hoşgeldin:))

Nasıl güzel oluyo di mi:))

Ayy kuzum kiyamam ya
Ben telefon da hic aglamadim

ya cnm acemide bende hiç ağlamadım ama varya geldi geri gitti bittim resmen tutamıyorum kendimi oda tutamıyor çok özledim diyip ağladı habire

aynen bir insan bu kadar sevilebilir ancak.. ah kuzu ahh sabırr çok sabırr lazımm.. hasret gurbett zor..

nişanlına bu kadar aşıksın ya şaşırıyormusun bana bazen oluyor nasıl bu kadar aşık olunur diorum

Kose basi meskenim yollarini gozlerimmm doneceksen don artik benim sugar askeriiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…